Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(Eveta @ 2012 02 21, 20:50)
O kiek laiko tenka laukti kol uzdeda breketus jei visi dantukai sveiki? Yra kazkoks pasiruosimas breketems? Jei taip, tai kiek laiko trunka? smile.gif

na man tai jokio pasiruosimo nereikejo, uzsirasiau ir uzklijavo smile.gif tik del saves gali higiena pasidaryt smile.gif
Atsakyti
Na man reikėjo rauti protinius dantis, nes sakė dėl operacijos juos reikėtų rauti bet kuriuo atveju. Ir dar rovė vieną penktą dantį, kad būtų vietos kur jiems tiesintis ( nes pas mane atsikišę nemenkai) . Tai vat jei tau rauti jau nebereikės tai kažkokio atskiro pasiruošimo ir neturėtų būti - suklijuoja breketukus ir laisva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerce111 @ 2012 02 21, 23:01)
Na man reikėjo rauti protinius dantis, nes sakė dėl operacijos juos reikėtų rauti bet kuriuo atveju. Ir dar rovė vieną penktą dantį, kad būtų vietos kur jiems tiesintis ( nes pas mane atsikišę nemenkai) . Tai vat jei tau rauti jau nebereikės tai kažkokio atskiro pasiruošimo ir neturėtų būti - suklijuoja breketukus ir laisva  4u.gif

Aiskuma, mergytes wink.gif O sakyk, jei operuojies viena tik zandikauli, tai vis tiek abieju protinius dantis rautis reikia ar uztenka tik to operuojamo? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveta: 22 vasario 2012 - 10:30
QUOTE(Eveta @ 2012 02 22, 11:28)
Aiskuma, mergytes wink.gif O sakyk, jei operuojies viena tik zandikauli, tai vis tiek abieju protinius dantis rautis reikia ar uztenka tik to operuojamo? smile.gif

Man sake, kad reik raut protinius nes toje vietoje daromo piuviai. tai gal tada tik vieno uztenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2012 02 22, 11:55)
Man sake, kad reik raut protinius nes toje vietoje daromo piuviai. tai gal tada tik vieno uztenka smile.gif

o man kažkodėl ir viršuje išrovė g.gif
Atsakyti
QUOTE(nerce111 @ 2012 02 22, 14:08)
o man kažkodėl ir viršuje išrovė g.gif

Nu va matot, negali zinot tu gydytoju planu smile.gif gal isrove nes gydymui breketais pakenks, o gal des savu priezasciu..As ju jau nebeturiu tik vienas apacioj belikes biggrin.gif
Atsakyti
[quote=kramtuskee,2012 02 22, 15:09]
Nu va matot, negali zinot tu gydytoju planu smile.gif gal isrove nes gydymui breketais pakenks, o gal des savu priezasciu..As ju jau nebeturiu tik vienas apacioj belikes biggrin.gif
[/quote
Na įdomu ką jums pasakys per pristatymą. Ir ką pačios nuspręsite daryti ax.gif

Atsakyti
Hmm... Kiekvienas atvejis matomai skirtingas wink.gif Na man taip pat labai idomu ka isgirsiu per pristatyma smile.gif) Pasidalinsiu savo naujienom uz savaiteles wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(Eveta @ 2012 02 22, 16:33)
Hmm... Kiekvienas atvejis matomai skirtingas wink.gif Na man taip pat labai idomu ka isgirsiu per pristatyma smile.gif) Pasidalinsiu savo naujienom uz savaiteles wink.gif)

Ei tiksliai tai jau kitas ketvirtadienis biggrin.gif sakes biggrin.gif jau pradesiu sapnuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2012 02 22, 16:00)
Ei tiksliai tai jau kitas ketvirtadienis biggrin.gif sakes biggrin.gif jau pradesiu sapnuot biggrin.gif

biggrin.gif reik maziau apie tai galvoti, greiciau tada laikas eina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveta @ 2012 02 22, 21:47)
biggrin.gif reik maziau apie tai galvoti, greiciau tada laikas eina biggrin.gif

Tai, kad neiseina, ypac dabar uzverbavo mane gydytojai, visa savaite poliklinikos drage esu, tikiuosi penktadieni padesiu tam taska ir pagaliau isduos man ta pazyma, kad galiu dirbti biggrin.gif O jei ne tai teks dar kita savaite takus mint, o ir pas Grybauska kita savaite biggrin.gif Kazkoks daktaru menuo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2012 02 22, 22:20)
Tai, kad neiseina, ypac dabar uzverbavo mane gydytojai, visa savaite poliklinikos drage esu, tikiuosi penktadieni padesiu tam taska ir pagaliau isduos man ta pazyma, kad galiu dirbti biggrin.gif O jei ne tai teks dar kita savaite takus mint, o ir pas Grybauska kita savaite biggrin.gif Kazkoks daktaru menuo biggrin.gif

Na bet ir ilgai tave kankina g.gif
Atsakyti