QUOTE(nerce111 @ 2012 03 01, 23:17)
Bet tai juk buvo marios laiko pasiruošti- priėmimo juk ilgokai laukei... O kodėl sudėtinga nekomentavo? Išskirtinis tavo atvejis, ar pati operacija būtų labai sudėtinga ?
Pirmos konsultacijos laukiau virs 3men. antros virs 1men. dabar dar3sav. Jis man parode tik tomografo ta vaizda. Sake kad jam reik tada specialiai sudetingai skaiciuot kaulo ir dantu atstumus, nes jau dantys tiesinti tai uzims laiko. O taip kaip situacija nera labai tragiska, tai sake galvojau gal atkalbet. Bet paklausus, gal net nepradedam, vel myke.
Nors per pirma priemima sake kad viska sutvarkys, mazdaug terminus susake, sake kad be kompiuterinio tomografo nepavyks plano sudaryt, nes situacija kreiva ir pan. Taip iseina, kad sumokejau isviso uz konsultacija 500lt. tik tam kad pasakytu ai man sudetinga plana suruost.
As suprantu, gal padare tomografa, paziurejo, kad situacija patenkinama, ir man trugdo tik estetika. Tada tegu ir pasako, kad nenori uzsiimt, nes visakas kaip ir nebloga, tik bereikalingas vargas ir man ir jam. Arba bent butu pasiules kelis aiskius variantus kad galutinai itikint nesioperuot. O db paklausiau jei operuotis keliu zandikauliu reikes. atsakymas buvo- net neisivaizduoju....... Nu tai ka as zinau....