Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(kramtuskee @ 2012 03 01, 22:57)
Taip ir pasake, neturiu nieko padares nes sudetinga labai, tai sako, kas tau nepatinka, pasakiau. Tada dar karta apziurejo, tipo jo nelabai cia gerai. Bet ale jam sunku ir labai ilgai trunka pasiruosimas.Tai sako planavau tave atkalbet. Tai paklausiau gal tada tikrai neverta net pradet ir taip viska paliekam. Tai pradejo mykt, kad duociam jam dar laiko smile.gif

Bet tai juk buvo marios laiko pasiruošti- priėmimo juk ilgokai laukei... O kodėl sudėtinga nekomentavo? Išskirtinis tavo atvejis, ar pati operacija būtų labai sudėtinga ?
Atsakyti
QUOTE(nerce111 @ 2012 03 01, 23:17)
Bet tai juk buvo marios laiko pasiruošti- priėmimo juk ilgokai laukei... O kodėl sudėtinga nekomentavo? Išskirtinis tavo atvejis, ar pati operacija būtų labai sudėtinga ?

Pirmos konsultacijos laukiau virs 3men. antros virs 1men. dabar dar3sav. Jis man parode tik tomografo ta vaizda. Sake kad jam reik tada specialiai sudetingai skaiciuot kaulo ir dantu atstumus, nes jau dantys tiesinti tai uzims laiko. O taip kaip situacija nera labai tragiska, tai sake galvojau gal atkalbet. Bet paklausus, gal net nepradedam, vel myke.
Nors per pirma priemima sake kad viska sutvarkys, mazdaug terminus susake, sake kad be kompiuterinio tomografo nepavyks plano sudaryt, nes situacija kreiva ir pan. Taip iseina, kad sumokejau isviso uz konsultacija 500lt. tik tam kad pasakytu ai man sudetinga plana suruost.
As suprantu, gal padare tomografa, paziurejo, kad situacija patenkinama, ir man trugdo tik estetika. Tada tegu ir pasako, kad nenori uzsiimt, nes visakas kaip ir nebloga, tik bereikalingas vargas ir man ir jam. Arba bent butu pasiules kelis aiskius variantus kad galutinai itikint nesioperuot. O db paklausiau jei operuotis keliu zandikauliu reikes. atsakymas buvo- net neisivaizduoju....... Nu tai ka as zinau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kramtuskee: 01 kovo 2012 - 22:33
Labukas smile.gif Kramstuske, as apsalus kartu su tavim... visa sita istorija skamba kazkaip nerealiai blink.gif Bet tikiu, kad tai tiesa, nes paciai sekesi irgi gan idomiai. Na viskas praejo kaip ir neblogai, isskyrus tai, kad priejau valanda veliau negu turejau. O kai nuejau i plano pristatyma, tai kazkokiu ten paveiksleliu kuriuose turetu matytis kaip atrodyciau po operacijos tikrai nemaciau. Ju tiesiog nebuvo. Rode kazkieno profili, bet ten tikrai ne as 4u.gif Taip ir nesupratau, kam tada fotografavo mane, jei tu nuotrauku nepanaudojo doh.gif Taigi dabar dvejoju... Pradeti ta gydyma ar ne, jei nezinau kaip keisis mano veidas gydymo metu ir kaip atrodys po visko...
Atsakyti
QUOTE(Eveta @ 2012 03 02, 11:22)
Labukas smile.gif Kramstuske, as apsalus kartu su tavim... visa sita istorija skamba kazkaip nerealiai  blink.gif Bet tikiu, kad tai tiesa, nes paciai sekesi irgi gan idomiai. Na viskas praejo kaip ir neblogai, isskyrus tai, kad priejau valanda veliau negu turejau. O kai nuejau i plano pristatyma, tai kazkokiu ten paveiksleliu kuriuose turetu matytis kaip atrodyciau po operacijos tikrai nemaciau. Ju tiesiog nebuvo. Rode kazkieno profili, bet ten tikrai ne as  4u.gif Taip ir nesupratau, kam tada fotografavo mane, jei tu nuotrauku nepanaudojo  doh.gif Taigi dabar dvejoju... Pradeti ta gydyma ar ne, jei nezinau kaip keisis mano veidas gydymo metu ir kaip atrodys po visko...

O kokia operacija tavęs lauktų? Abiejų žandikaulių, ar kurio nors vieno?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerce111: 02 kovo 2012 - 12:57
QUOTE(nerce111 @ 2012 03 02, 12:54)
O kokia operacija tavęs lauktų? Abiejų žandikaulių, ar kurio nors vieno?

Greiciausiai vieno smile.gif Nes sake priklauso nuo to, ar ortodontui pavyks atlikti reikiama darba su virsutiniais dantimis, nes sudetingai ten daryti reiketu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveta @ 2012 03 02, 15:07)
Greiciausiai vieno smile.gif Nes sake priklauso nuo to, ar ortodontui pavyks atlikti reikiama darba su virsutiniais dantimis, nes sudetingai ten daryti reiketu smile.gif

Zinok as irgi priejau ilgai laukus. Viskas truko3min. Jei nebuciau dar klausinejus tai isvis jokio pristatymo ir nebutu ivyke, nes pasake du sakinius, sedi ir sypsos. Jeigu jis nespejo paruost ar nenori uzsiimt, tai pasakytu. Ir jokiu problemu. sake orto. tada tik kazaka padarytume, kad to zandikaulio neskaudetu. O dabar net neisivaizduoju kaip kitos konsultacijos metu elgtis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kramtuskee: 02 kovo 2012 - 17:13
QUOTE(kramtuskee @ 2012 03 02, 16:54)
Zinok as irgi priejau tik 18.30, kur turejau but 17.30. Viskas truko3min. Jei nebuciau dar klausinejus tai isvis jokio pristatymo ir nebutu ivyke, nes pasake du sakinius, sedi ir sypsos. tada siaip ne taip pradejom rutuliot visa situacija. Siandien susiskambinau su orto. Tai ji apsalus, sake nebuvo nei kart dar taip... Sake kito pristatymo metu issiklausinet viska kodel jam yra per sunku, kad tiksliai paaiskintu, nes kitas juk gydytojas sake kad operacija ymanoma. O ir jis pats pirmo vizito metu visai kitaip kalbejo...Tai vienu zodziu kazkokia nesamone. Jeigu jis nespejo paruost ar nenori uzsiimt, tai pasakytu. Ir jokiu problemu. sake orto. tada tik kazaka padarytume, kad to zandikaulio neskaudetu. O dabar net neisivaizduoju kaip kitos konsultacijos metu elgtis...

Nu zinok as net nezinau ka apie tai pasakyti smile.gif Ziauriai idomu ka jis kito vizito metu tau papasakos g.gif Net sunku kazka ir komentuot... Ir tiek pinigu sukista...
Atsakyti
QUOTE(Eveta @ 2012 03 02, 18:11)
Nu zinok as net nezinau ka apie tai pasakyti smile.gif Ziauriai idomu ka jis kito vizito metu tau papasakos  g.gif Net sunku kazka ir komentuot... Ir tiek pinigu sukista...

Sveikos! Mergaites, man operacija buvo 2007. Tai man irgi kaip ir nebuvo jokio gydymo plano pristatymo. Tesiog buvo pasakyta,kad atrodysiu geriau negu iki operacijos ir viskas. Jokiu nuotrauku man irgi nerode.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Gal kas nors dėjotės Vilniuje breketus (dėl netaisyklingo sąkandžio) pas V. Budrienę, A. Pocevičių arba D. Baubinienę? Kokie būtų atsiliepimai (darbo kokybė, rezultatai)? Ar šie gydytojai dirba su Herbsto aparatu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulcan: 12 kovo 2012 - 09:08
Sveikos smile.gif
Pagaliau vakar gavau gydymo planeli smile.gif Breketus vietoj zadetu 3metu, uzteks nesioti tik pusmeteli. O praita vizita atkalbinejo net darytis, ale labai jau ilgas pasiruosimas, o kaip reik stai tau biggrin.gif
Parode viska kompiuteriu kas bus piaunama ir kur stumdoma smile.gif
Atsakyti
Sweiki. o yra ce kas jau po žandikaulių operacijos? man jos irgi reikėtų, bt esu labai daug prisiklausius, kad ten veida subjaurot gali, paskui kad ilgai is nosies kraujas bėga, kad net gali prireikt plastinės operacijos ir t.t tai kategoriškai pasakiau sau kad to tikrai nedarysiu,nes man viskas tvarkoj yra nu tik kad dantenos slenka, bt galvoju gal kas pasiūlys dar koki variantą ta sakanti sutvarkyti be operacijos, bt kiek ce skaičiau jūsų pašnekesius tai visai nebaisi ta žandikaulio operacija 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2012 03 23, 18:18)
Sveikos smile.gif
Pagaliau vakar gavau gydymo planeli smile.gif Breketus vietoj zadetu 3metu, uzteks nesioti tik pusmeteli. O praita vizita atkalbinejo net darytis, ale labai jau ilgas pasiruosimas, o kaip reik stai tau biggrin.gif
Parode viska kompiuteriu kas bus piaunama ir kur stumdoma smile.gif

Džiaugiuosi už tave kramtuskee! 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti