Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(viliene @ 2012 03 23, 22:10)
Džiaugiuosi už tave kramtuskee! 4u.gif  drinks_cheers.gif

Aciu smile.gif
Bet vel problema...negaliu pradet planuot operacijos kol kraujas blogas, o jis jau toks metus laiko..tai nezin kada ji pasitvarkysiu sad.gif smile.gif
na bent zinau, kad iseitis yra ir visai dziuginanti, nors Grybauskas sake, kad jam bus labai sunku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tukė29 @ 2012 03 23, 21:56)
Sweiki. o yra ce kas jau po žandikaulių operacijos? man jos irgi reikėtų, bt esu labai daug prisiklausius, kad ten veida subjaurot gali, paskui kad ilgai is nosies kraujas bėga, kad net gali prireikt plastinės operacijos ir t.t tai kategoriškai pasakiau sau kad to tikrai nedarysiu,nes man viskas tvarkoj yra nu tik kad dantenos slenka, bt galvoju gal kas pasiūlys dar koki variantą ta sakanti sutvarkyti be operacijos, bt kiek ce skaičiau jūsų pašnekesius tai visai nebaisi ta žandikaulio operacija 4u.gif  biggrin.gif

Turiu drauga po operacijos, ir dar su kelias rezgam pokalbius, niekas nesubiaurotas, isoriniu piuviu nera. smile.gif rizika yra visur bet viska aptars ir pasiulys operacijos metu smile.gif
Atsakyti
Žiūriu Lietuvos ryte yra naujas straipsnis apie šias operacijas. Suprantu, kad tai yra reklaminis ( tikėtina), bet vistiek taip gera skaityti ir matyti kaip mergina išgražėja smile.gif
Atsakyti
Na tikrai saunus straipsnis. O ir Simukas ten graziai atrodo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2012 03 24, 18:14)
Na tikrai saunus straipsnis. O ir Simukas ten graziai atrodo biggrin.gif biggrin.gif

Na tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2012 03 23, 22:24)
Aciu smile.gif
Bet vel problema...negaliu pradet planuot operacijos kol kraujas blogas, o jis jau toks metus laiko..tai nezin kada ji pasitvarkysiu sad.gif smile.gif
na bent zinau, kad iseitis yra ir visai dziuginanti, nors Grybauskas sake, kad jam bus labai sunku smile.gif
Papildyta:

Turiu drauga po operacijos, ir dar su kelias rezgam pokalbius, niekas nesubiaurotas, isoriniu piuviu  nera. smile.gif rizika yra visur bet viska aptars ir pasiulys operacijos metu smile.gif

na taip taip zn kad pjuviu isorej nera, bt ten kazkaip kitaip veida iskraipyt gali biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos panelės smile.gif Labai jau senai čia nesilankiau smile.gif Bet malonu skaityti malonias istorijas, kad vis daugiau prisijungia panelių, siekiančiu gražesnės išvaizdos smile.gif Anksčiau čia lankiausi ir bendravau su kitom panelėm pasivadinusi kovo vardu smile.gif
Praėjus daugiau negu pusantrų metų po breketų nešiojimų pagaliau sulaukiau tos dienos kai mano ortodontė pasakė kad jau lygtais ir viskas su mano dantukais, kad jie paruošti operacijai smile.gif Tad trečiadienį lėksiu pas Grybauską ir tikiuosi jog jis pasakys, kad pagaliau viskas baigta ir galim skirti data operacijai smile.gif Nekantrauju sulaukt trečiadienio, kai sužinosiu naujienas panešiu kaip man sekėsi smile.gif
Atsakyti
Oi kaip puiku, tikiuosi, jog ir Grybauskas pasakys tau tą patį, jog gali jau operuoti. O tau reikėjo karts nuo karto su juo susitikti kol nešiojai breketus ?
Atsakyti
QUOTE(nerce111 @ 2012 03 27, 06:21)
Oi kaip puiku, tikiuosi, jog ir Grybauskas pasakys tau tą patį, jog gali jau operuoti. O tau reikėjo karts nuo karto su juo susitikti kol nešiojai breketus ?

Kai buvau susitikusi pati pirmą kartą prieš daugiau nei metus su puse, jis buvo sakęs jog pas jį reikės lankytis kas tris mėnesius ir jis apžiūrės ar mano dantukai krypsta teisinga linkme, bet mano ortodontė pati su juo pasikalbėdavo, aptardavo, tad pas jį lankytis nereikėjo smile.gif Tik dabar kai viskas eina į pabaiga buvau apsilankiusi vieną kartą prieš kokius keturis mėnesius, bet tada tas susitikimas tetruko apie 10 minučių, jis mane apžiūrėjo pasakė ką dar reikėtu sutvarkyti ir viska surašydavo mano ortodontei ir nusiųsdavo paštu atrodo smile.gif Ryt pas ji einu irgi tik dėl kokių 5 ar 10 minučių, apžiūrės mane ir pasakys savo verdikta smile.gif Esu tinkama operacijai ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerce111 @ 2012 03 24, 16:29)
Žiūriu Lietuvos ryte yra naujas straipsnis apie šias operacijas. Suprantu, kad tai yra reklaminis ( tikėtina), bet vistiek taip gera skaityti ir matyti kaip mergina išgražėja smile.gif

Šita panelė yra ir pas mus forume.. 4u.gif
Nuostabiai atrodai Diana! drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaGusia @ 2012 03 27, 11:29)
Kai buvau susitikusi pati pirmą kartą prieš daugiau nei metus su puse, jis buvo sakęs jog pas jį reikės lankytis kas tris mėnesius ir jis apžiūrės ar mano dantukai krypsta teisinga linkme, bet mano ortodontė pati su juo pasikalbėdavo, aptardavo, tad pas jį lankytis nereikėjo smile.gif Tik dabar kai viskas eina į pabaiga buvau apsilankiusi vieną kartą prieš kokius keturis mėnesius, bet tada tas susitikimas tetruko apie 10 minučių, jis mane apžiūrėjo pasakė ką dar reikėtu sutvarkyti ir viska surašydavo mano ortodontei ir nusiųsdavo paštu atrodo smile.gif Ryt pas ji einu irgi tik dėl kokių 5 ar 10 minučių, apžiūrės mane ir pasakys savo verdikta smile.gif Esu tinkama operacijai ar ne smile.gif

Na va šiandiena buvau pas Grybauską, tai jis pasakė jog viskas, liko tik paskirti datą smile.gif Nereliai gera diena šiandiena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaGusia @ 2012 03 28, 19:20)
Na va šiandiena buvau pas Grybauską, tai jis pasakė jog viskas, liko tik paskirti datą smile.gif Nereliai gera diena šiandiena  thumbup.gif

thumbup.gif sveikinimai sveikinimai
Bet dar kol kas nežinai kada ji bus ? Jis pats praneš ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerce111: 28 kovo 2012 - 21:17
Sveikinimai ! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edvita: 28 kovo 2012 - 22:50