QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 25, 19:05)
Veliau imesiu is FB
Barselona viena is mano mazu svajoniu

Pagal papasakojima,tai puikiai laika praleidot

Lauksiu foto,kad bent akimis pakeliaut
QUOTE(Hip @ 2011 03 25, 19:41)
Viskas praejo gerai, MB turtas pasakiskas, man "slapia" nuo ryto...O ka jus po IUI daret, kuom uzsiemet, ka valget ir ka geret,,,
Super

O po IUI as pamenu ta diena miegojau daug,gulinejau prie kompo,o paskui iki teigiamo NT,tai nieko ypatingo neveikiau,tik nejau i vonia,tik po dusu,ir stengiausi nepervargti,daug po miesta nevaikscioti,nes pilva paskaudedavo ilgiau vaikstant. O valgiau,geriau kaip visada,nu tik alkoholio ne,nors sako taure vyno visai gerai nervams nuimti,kad butum atsipalaidavus ir lengviau vyktu kelione kiausintakiais,ir lengviau implantuotusi,nes itampa trukdo
Papildyta:
QUOTE(Caramelle* @ 2011 03 25, 20:00)
Sveikos
Man nekalbadieniai... Skaitau, bet visiskai nera ikvepimo rasyti...
Bet siaip viskas gerai,tiesiog nesisneka? Man tai taip silta sirdy,kad pasirodo visos mes cia sedim kasdien,nors retai bepaplepam (matyt,jau labai daug temu aptarta,tai ir taip viskas aisku

),bet visos cia drauge,salia,lyg sedetume susiglaude,bet be zodziu,nes tiek artimos,kad jau ir zodziu nebereikia
As kai susipazinau su MB,tai mes valandu valandas praleisdavom kartu tyledami,besiklausydami muzikos,ziuredami filmus ar tiesiog vaiksciodami,bet buvo tiesiog gera kartu tyleti
Tai va ir cia taip,gera tyleti kartu,nes jauciam viena kitos siluma,pakaikyma ir artuma