QUOTE(nataliuncik @ 2011 09 30, 13:33)
Rikara, žaviuosi jumis

apie šį metodą žinau jau seniai, prieš gerus 13-15m. bandžiau, bet baigiasi nekaip, tai ir nekartojau, bet tėvai tai darė, tai negalavimai pradžioj tai yra normalu, nes pasišalina visi šlakai...ir kol organizmas neapsivalys ir būna taip, bet užtat vėliau labai geri rezultatai

o ir sirgamumams sumažėja gan stipriai, tai kad jei kas netoks jautrus ir turi kantrybės šį metodą labai rekomenduočiau ir kaip apsivalymui, ir kaip ligų gydimui/profilaktikai
Ačiū
Man tai tapo įpročiu,ypač švaros jausmas burnos ertmėje po procedūros

.
Matomai jau nuo to priklausomybę turiu
QUOTE(Minėja @ 2011 09 30, 15:48)
Išbandžiau šiandien ryte aliejaus čiulpimą. Jau po kokios minutės man aliejus buvo baltas, tai dar kartą paskui pakartojau procedūrą. Man patiko, burna labai švari paliko. Švariau nei liežuvį rytais su šepetėlių išvalydavau.
Tik tiek, kad neišėjo 15min aliejaus burnoje išlaikyti. Bet gal čia praktikos tik reikia.
Pykinti, tai niekas nepykino.
Pradžioje visokių niuansų būna
Kažkada gal pusvalandį maskatavau,jau taip užkniso

,telefonas skamba,kalbėt negaliu
QUOTE(Minėja @ 2011 10 01, 11:35)
Aniros, vynuogių sėklų aliejų
O Jūsų minėtas aliejus tikrai nerafinuotas
QUOTE(sindirela @ 2011 10 01, 12:23)
ir as isbandziau siandien alieju tiesa tik arbatini saukteli, nieks nepykino manes, bet per trumpai ciulpiau nes skystis nebuvo baltas,
Nereikia pradžioje užsiplėšti.Reikia po truputį,po truputį pratinti organizmą.Man šis metodas tikrai
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 10 02, 19:23)
Neneigiu šio būdo efektyvumo, bet šiuo metu man jis atrodo pernelyg ekstremalus (per daug šalutinių poveikių), jei galima taip išsireikšti. Gal kada ir pribręsiu pabandyti...
Aš asmeniškai jokių neigiamų šalutinių poveikių nejaučiau

,apie pykinimą nė kalbos nebuvo
O kai reikalas prispiria ir jau nėra ką daryt, dar ne tokius ektremalius metodus tenka išbandyti