Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalingas termosas?

O aš termosiuko neturėjau, retkarčiais pagalvodavau, bet vaikui iki 2metų būtų nedaug tepravertęs. Tačiau, pasigedau tada, kai pradėjau nuo dviejų metų leisti į lopšelį ! Iki tol neturėjęs nei gerklės, nei nosies problemų, pradėjo sirgti labai dažnai ir su temperatūra. Tad naktimis tekdavo keltis ir šildyti arbatą kartais net keletą kartų. Va tada tai gailėjaus, kad neturiu termosiuko, nes daugelis dvimečių vaikų dar mielai naudojasi buteliuku (mes duodavom rytais ir ligos atveju, kad kuo daugiau skysčių išgertų). Nebesinorėjo tada bepirkt.

Va dėl šilumos palaikymo, tai tikrai vertėtų pasidomėt, kurios firmos geras. Jei tik valandą šiltoką teišlaikys, tai beveik užtektų rankšluosčiu apvyniot, o ne dar vieną daiktą pasidėjus laikyt.
Atsakyti
mwa turėjom Canpol termosiuką,tikrai super daiktas thumbup.gif
Atsakyti
Aš turiu termosą, nuo tada kai pradėjo mišinuką valgyti.Turiu parastą.Geria išlaiko karštą vandenuką.Ir naktį gerai, ir kelionėj.O ir dieną, nereik per naujo kastyi.Ar arbatytę padaryt, ar pienuką.
Atsakyti
Turiu paprasta ir naudoju tik kelionese. biggrin.gif
Atsakyti
Mums AVENT termosas buvo nepakeiciamas iki 7 men. Tikrai labai gerai siluma sulaikydavo (5 val.). As ji dazniausiai naudodavau nakciai misinukui arba diena arbatai thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu termosą, bet dar nei karto nenaudojau jo rolleyes.gif Kažkaip neprireikia niekad blush2.gif

As irgi turiu nusipirkusi, bet naudojau tik pora kartu smile.gif Reikalingas tik is namu isvaziavus arbatelei. Viena karta daviau nakti misinuko is termoso ir labai daug atpyle verysad.gif Tai nuo to karto neduodu, bijau blush2.gif Geriau jau sviezias tik paruostas misinelis duoti. 4u.gif
Atsakyti
Mes termoso iš viso neturėjom.Nereikėjo mums. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2007 01 07, 12:08)
mwa turėjom Canpol termosiuką,tikrai super daiktas thumbup.gif

mes ir turime, bet neilgai islaiko karsta vandeni. Kiek max val. turi islaikyti?
Atsakyti
as toki paprasta turejau,bet gerai siluma laike. pirkau norfoj nepamenu kiek mokejau. ir dabar dar naudojam kartais kai i lauka einam gert paimt thumbup.gif
Atsakyti
kur buna tu termosiuku pirkti,kad galeciau su vaikuciu bent kokias 2-3val lauke pavaiksciot ir neatsaltu misinukas g.gif ar tie termosai viduj kur juros puta,nelabai as zinau kaip jie atrodo blush2.gif smile.gif kaip jie laiko siluma ir ar galima i ji deti buteliuka su jau padarytu misinuku g.gif
Atsakyti
Aš tai nusipirkau termosiuką maisteliui, ir esu labai patenkinta, nes atšilus orams, galime išvažiuoti ilgesniam laikui ir pasiimti pietučius su savim smile.gif
Termosiuko mišinukui neprireikė, nes šalia buvo pieno fabrikėlis, o dabar pakanka ir arbatytės, kuri nebūtinai tueri būti šilta smile.gif Bet yra termosiukų ir ne su tom putom, o normalių, kur tiesiai pilti skystį 4u.gif Mačiau lyg Antakalnyje Nuke. Tik juos reikia gerai dezinfekuoti, jei kas kart pilamas mišinukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaliaG: 03 balandžio 2007 - 14:42
mums tai neprireike,gal pora sykiu pasinaudojau, pati ilgai maitinau,tai maistelis visada buvo siltas mirksiukas.gif
Atsakyti