Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 6

O man idomu depresijos atsiradimo priezastys. Kamuoja panikos atakos.

O kitam zmogui uzeina padidejes nerimas.
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2011 02 25, 16:44)

Viena iš pagrindinių priežasčių- biolauke susikaupusios neigiamos emocijos. Daug neigiamų emocijų. Receptas: atgaila ir biolauko valymas.
Atsakyti
Į ką atkreipti dėmesį, jei iškrypusi nosies pertvara? Man atliko operaciją, ar verta dabar galvoti apie tai kodėl tai buvo būtent man? Jei, taip tai ką reiktų keisti gyvenime, gal kokių patarimų ar bent jau nuo ko pradėti ieškoti apie tai informacijos.
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2011 02 25, 19:40)
Į ką atkreipti dėmesį, jei iškrypusi nosies pertvara? Man atliko operaciją, ar verta dabar galvoti apie tai kodėl tai buvo būtent man? Jei, taip tai ką reiktų keisti gyvenime, gal kokių patarimų ar bent jau nuo ko pradėti ieškoti apie tai informacijos.

Nosis parodo plaučių ir storosios žarnos būklę.
Atsakyti
Praeitoje temoje kalbėjot apie trumparegystę, kad vaikams ji būna dėl to, kad negyvena savojo gyvenimo. Taip, man ją nustatė antroje klasėje, tikrai, dariau viską kaip mama pasakydavo. Tačiau jau 10metų nesu priklausoma nuo jos, o dabar jau jos ir nebėra, bet akys ir toliau silpsta, net regos korekcijos neatlieka, nes nesistabilizuoja niekaip. Kaip tai paaiškinti ? gyvenu savo galva, neįsijaučiu nei į bėdas, nei į džiaugsmus, tiesiog einu ta vaga, kuria gyvenimas veda. Ar tame ir bėda, kad turėčiau pasipriešinti ir pati vesti gyvenimą?
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 02 25, 21:10)
Praeitoje temoje kalbėjot apie trumparegystę, kad vaikams ji būna dėl to, kad negyvena savojo gyvenimo. Taip, man ją nustatė antroje klasėje, tikrai, dariau viską kaip mama pasakydavo. Tačiau jau 10metų nesu priklausoma nuo jos, o dabar jau jos ir nebėra, bet akys ir toliau silpsta, net regos korekcijos neatlieka, nes nesistabilizuoja niekaip. Kaip tai paaiškinti ? gyvenu savo galva, neįsijaučiu nei į bėdas, nei į džiaugsmus, tiesiog einu ta vaga, kuria gyvenimas veda. Ar tame ir bėda, kad turėčiau pasipriešinti ir pati vesti gyvenimą?

Aš paminėjau tik vieną priežastį, tikrai jų yra daugiau.
Kai žmogus atsisako žodžio "reikia", kai jis gyvena taip, kaip jam patinka, regėjimas nesilpsta...
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2011 02 25, 20:40)

Nosis siejama su SAVES PRIPAZINIMU.
Tai gali buti ir saves gailejimasis, ir nepripazinimas, ir menkavertiskumo pozymiai.Ne viena ir ne dvi priezastys.O galvoti kodel butent tau tai tikrai neverta, nes galima saves paklausti ir atvirksciai: O kodel ne man? Kodel kazkas kitas turetu kankintis del to? O va ka savyje keisti, jau reiketu klausineti saves iki tol, kol surasi atsakus!

AS PRIPAZYSTU SAVO PACIOS INTUITYVUMA

Papildyta:
QUOTE(mamucis @ 2011 02 25, 17:44)

Depersija sukelia sukauptas pyktis, kurio jausti zmogus mano neturys teises.Beviltiskumo pojutis.O pasikapscius giliau - TAI NEPASITIKEJIMAS DIEVU, manymas, jog zmogus gali o ir turi daryti viska pats.O panikos atakos atsiranda del nepasitikejimo gyvenimo procesu, del baimes buti nesuprastai, buti paniekintai, pazemintai ir t.t. Zmogus ,kuris reiskia pretenzijas pasauliui, paprastai sunkiai suvokia savo sauguma, nepajegia surasti savyje saugumo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 26 vasario 2011 - 08:59
QUOTE(LinguLingu @ 2011 02 26, 08:56)
Depersija sukelia sukauptas pyktis, kurio jausti zmogus mano neturys teises.Beviltiskumo pojutis.O pasikapscius giliau - TAI NEPASITIKEJIMAS DIEVU, manymas, jog zmogus gali o ir turi daryti viska pats.O panikos atakos atsiranda del nepasitikejimo gyvenimo procesu, del baimes buti nesuprastai, buti paniekintai, pazemintai ir t.t. Zmogus ,kuris reiskia pretenzijas pasauliui, paprastai sunkiai suvokia savo sauguma, nepajegia surasti savyje saugumo:)

Dabar Lietuvos gyventojai daugumas stokoja saugumo jausmo, todėl daug pretenzijų, pykčio ir... depresijų...
Atsakyti
Apie ta pati kitais zodziais (rusu k.)
Почему зло побеждает добро. Или почему Радость уходит, а обида остается?
Atsakyti
sunku žmonėms jaustis saugiems, kai aplink matome tiek daug neteisybės, nesąmonių, melo, veidmainiškumo. Toks jau tas mūsų pasaulis. O pradėti jį keisti reikia pirmiuasia nuo savęs. Bet vienas lauke - ne karys.
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2011 02 26, 19:03)
sunku žmonėms jaustis saugiems, kai aplink matome tiek daug neteisybės, nesąmonių, melo, veidmainiškumo. Toks jau tas mūsų pasaulis. O pradėti jį keisti reikia pirmiuasia nuo savęs. Bet vienas lauke - ne karys.

Tai ir nereikia keisti ta pasauli, reikia pasikeisti paciam smile.gif tik zmones nenoriai keiciasi. Priima savo charakteri is visa kita kaip duotybe. Nes keisti save, kapstytis savyje, istraukti i dienos sviesa, viska ka turi, ka sukaupei per nemazai gyvenimu - skausminga ir nemalonu, dar geda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 02 26, 19:10)
Tai ir nereikia keisti ta pasauli, reikia pasikeisti paciam  smile.gif  tik zmones nenoriai keiciasi. Priima savo charakteri is visa kita kaip duotybe. Nes keisti save, kapstytis savyje, istraukti i dienos sviesa, viska ka turi, ka sukaupei per nemazai gyvenimu - skausminga ir nemalonu, dar geda  rolleyes.gif

ką turit omeny - keisti save, savo charakterį? Ar užsimerkti prieš visą tą blogį? Ar mokytis į tai nekreipti dėmesio? O gal pačiam tokiu tapti?
Atsakyti