Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 6

iki 7 metų augau ne ant asfalto, laksčiau basa po pievasm, laipiojau medžiais ir t.t. O alerginę slogą įsigijau sulaukus 30. Ilgai vargau, kol ją panaikinau. gamtą ir augalus myliu - tai kaip tada? g.gif
Asfaltas sveikatos neprideda - faktas. Va pavaikščiojus vėjuotą dieną lauke ima niežėti akys - nuo miesto dulkių doh.gif Ir jokio čia kitokio paaiškinimo nėra.
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2011 04 06, 09:04)
iki 7 metų augau ne ant asfalto, laksčiau basa po pievasm, laipiojau medžiais ir t.t. O alerginę slogą įsigijau sulaukus 30. Ilgai vargau, kol ją panaikinau. gamtą ir augalus myliu - tai kaip tada?  g.gif
Asfaltas sveikatos neprideda - faktas. Va pavaikščiojus vėjuotą dieną lauke ima niežėti akys - nuo miesto dulkių  doh.gif Ir jokio čia kitokio paaiškinimo nėra.

Ar šienligė ir alerginė sloga -tas pats g.gif Mano vyras jaunystėje vargo su nuolat užsikimšusia, pabrinkusia, nuolat varvančia nosimi doh.gif (nors gražų vyrą ir snaglys puošia lotuliukas.gif ), bet viskas praėjo tik pakeitus gyvenamąją vietą. Gamtoje gimusiam ir augusiam miestas visai netiko schmoll.gif Tiesa, prapuolė ir nuolatiniai galvos skausmai, ir krūtinės spaudimas rolleyes.gif Tik va, nupliko g.gif Kažin nuo ko g.gif
Atsakyti
Apie anytas ir marčias. Norint, kad santykiai taptų geri, marti anytoje turi pamatyti motiną. Ne savo motiną, bet tiesiog motiną, dar vieną motiną. Ir elgtis su ja taip, tarsi ji pati būtų jos dukra. Ir pirma turi pradėti marti, ne anyta.
Atsakyti
Kai buvo "užknisęs" juodai vienas darbas (čia buvo seniai prieš 15 metų), tai "įsitaisiau" alergiją dulkėms. Dabar turiu "alergiją patalpoms"(konkrečiai dabartinė darbovietė:pirmas aukštas, šaltos grindys, bloga ventiliacija). Kažkodėl gamtoj, o ypač saulėtą dieną ir dar prie jūros, visi kosuliai ir slogos kaip "ranka nuima". Aš žinau, kad man aplamai nepatinka dirbti. ax.gif Tik vat kaip reikėtų pragyventi gulint ant šezlongų g.gif vacation1.gif
Todė einu į kompromisus su savimi ir turiu dažną kosulį, bei šnarpščiojimus.
pirma turi pradėti marti, ne anyta

Pirmas pradės tas, kurio labiau netenkina blogi santykiai arba tas kuris išmintingesnis.
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2011 04 06, 12:09)

Pirmas pradės tas, kurio labiau netenkina blogi santykiai arba tas kuris išmintingesnis.

Realiai - taip. Tačiau verta tatai žinoti. Ypač toms, kurios augina dukras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 04 06, 10:17)
Ar šienligė ir alerginė sloga -tas pats g.gif Mano vyras jaunystėje vargo su nuolat užsikimšusia, pabrinkusia, nuolat varvančia nosimi doh.gif (nors gražų vyrą ir snaglys puošia lotuliukas.gif ), bet viskas praėjo tik pakeitus gyvenamąją vietą. Gamtoje gimusiam ir augusiam miestas visai netiko schmoll.gif Tiesa, prapuolė ir nuolatiniai galvos skausmai, ir krūtinės spaudimas rolleyes.gif Tik va, nupliko g.gif Kažin nuo ko g.gif

nupliko nuo svetimų pagalvių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2011 04 06, 11:38)
nupliko nuo svetimų pagalvių  lotuliukas.gif

Ne, vyrai plinka nuo pastangų įtikti moterims... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 04 06, 12:40)
Ne, vyrai plinka nuo pastangų įtikti moterims... ax.gif

Tada reikia suprasti, kuo pas vyrą mažiau plaukų, tuo jis geresnis kandidatas į porą, nes labai stengsis įtikti g.gif biggrin.gif
Verta išbandyti, nors plikių labai nemėgstu.
Atsakyti
QUOTE(Ajurweda @ 2011 04 07, 11:08)
Tada reikia suprasti, kuo pas vyrą mažiau plaukų, tuo jis geresnis kandidatas į porą, nes labai stengsis įtikti g.gif  biggrin.gif

O man jie labai žavūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 04 07, 12:13)
O man jie labai žavūs  biggrin.gif

tai visokie žavūs garbaniai ir šiaip plaukuoti netinkami į vyrus g.gif nes visai dėl tavęs nesistengs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 04 07, 12:36)
tai visokie žavūs garbaniai ir šiaip plaukuoti netinkami į vyrus  g.gif nes visai dėl tavęs nesistengs  doh.gif

Kai gerai pagalvoju, tai taip ir yra - kuo pas vyrą vešlesnė šukuosena, tuo jis mandresnis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajurweda @ 2011 04 07, 11:08)
Tada reikia suprasti, kuo pas vyrą mažiau plaukų, tuo jis geresnis kandidatas į porą, nes labai stengsis įtikti g.gif  biggrin.gif

na,jei iš gyvenimiškos patirties-tai sakyčiau,kad ne schmoll.gif žinau vyrą su plike,bet jis savanaudis ir savimyla,galvojantis tik apie save.
QUOTE(Ajurweda @ 2011 04 07, 12:40)
Kai gerai pagalvoju, tai taip ir yra - kuo pas vyrą vešlesnė šukuosena, tuo jis mandresnis  tongue.gif

mano vyras labai vešlių plaukų,bet jis geras ir paprastas žmogus.

Nežinia,kaip čia tada yr g.gif
Atsakyti