Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 6

QUOTE(ernesin @ 2011 04 11, 12:16)
Tai mylėkite save, kodėl nemylite? unsure.gif

Matau su teksto suvokimu ne kas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 04 11, 11:16)
Tai mylėkite save, kodėl nemylite? unsure.gif

o kaip jūs save mylite?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 04 09, 19:28)
Pirmiausia reikia rasti, kas gyvenime trukdo, nervina, dusina ir tai pakeisti...

QUOTE(gluosnis @ 2011 04 09, 23:37)
Problemos su sirdimi,plauciais, t.p. bronchitai - tai problemos su meile. Kokios gali buti problemos su meile pas 3 -ju metu vaika? jokiu, tai tevu problema. Viskas, kas tevams trukdo myleti vienas kita, erzina vaiko kvepavimo takus (nes meile=laisve=oras) ir vaiko kunas tiesiog nori taip padeti - iskoseti. Be to ziema-pavasari naturalios gamtos meiles trukumas - mazai saules, kas t.p. isvargina sirdies cakra.
Uzesiu sirduteje nera?

Aciu Jums...matot, knisausi giliai ir ilgai ir tikrai pripazistu, kad su vyru jau metai kaip dazniau apsibaram, pasigincyjam, nors apsisuke vel atsiprasom, apsikabinam ir bandom prisiminti savo meiles pradzia.
Del 3 m vaiko - tikrai juk negali ji tureti jokiu problemu su meile, tik musu energetika jai gali trukdyti. Ji koseti pradejo dar rugsejo menesi, tad ne tik pavasariu cia dvelkia. Didziausia problema ta, kad jai nelengveja, bet sunkeja, nuo kovo neiseina is ligoniniu verysad.gif ir niekaip negali iskoset to, kas susikaupe bronchuose. Bandau persisukt galva ir su vyru daug snekames, daug dirbam, stengiames vienas kitam dovanot tik pozityvias mintis ir energijas, bet i galva ima lysti baisiausios ligos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 04 11, 12:50)
Matau su teksto suvokimu ne kas  bigsmile.gif

Kaip ir jūs, nes niekur nerašiau kad savęs nemyliu mirksiukas.gif

QUOTE(ugzzy @ 2011 04 11, 12:55)
o kaip jūs save mylite?

Elementariai, kaip ir visi normalūs žmonės smile.gif
Atsakyti
As ir tos nuomones esu, kad daugeliui su meile sau tai nekas, oi nekas unsure.gif mielai paklausyciau receptu kaip myleti save, kai turi seima, ir rodos yra svarbesniu zmoniu kuriais reikia rupintis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2011 04 11, 13:43)
As ir tos nuomones esu, kad daugeliui su meile sau tai nekas, oi nekas  unsure.gif  mielai paklausyciau receptu kaip myleti save, kai turi seima, ir rodos yra svarbesniu zmoniu kuriais reikia rupintis  unsure.gif

Mano suvokimu receptų kaip mylėti save nėra, arba mylite save, arba nelabai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 04 11, 13:47)
Mano suvokimu receptų kaip mylėti save nėra, arba mylite save, arba nelabai rolleyes.gif

Tai sakot basta, jei iki siol saves nemylejai, tai ne neverta pradet mokintis, nera ko sau ir kitiems galvos sukti? biggrin.gif na, kadangi as nepataisoma optimiste, tai vis viliuos, kad dar nevelu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2011 04 11, 13:59)
Tai sakot basta, jei iki siol saves nemylejai, tai ne neverta pradet mokintis, nera ko sau ir kitiems galvos sukti? biggrin.gif na, kadangi as nepataisoma optimiste, tai vis  viliuos, kad dar nevelu  ax.gif

Nieko aš nesakau, galite pradėti save mylėti kad ir nuo šios akimirkos - viskas jūsų rankose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 04 11, 14:01)
Nieko aš nesakau, galite pradėti save mylėti kad ir nuo šios akimirkos - viskas jūsų rankose smile.gif

Vat jei taip butu viskas paprasta, turbut nebutu prasoma patarimu unsure.gif kazkada, kai buvau netekejus, be vaiku, gyvenau kaip tas katinas man irgi butu atrode keisti tokie klausimai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2011 04 11, 14:07)
Vat jei taip butu viskas paprasta, turbut nebutu prasoma patarimu  unsure.gif  kazkada, kai buvau netekejus, be vaiku, gyvenau kaip tas katinas man irgi butu atrode keisti tokie klausimai  rolleyes.gif

Tuomet laukite, gal kuri turi tokių. Man meilė yra elementarus dalykas, turbūt net negalėčiau kažkieno sukurtomis taisyklėmis vadovautis, nes nesijausčiau savimi rolleyes.gif
Atsakyti
ka reiškia užesiai širdyje? g.gif turiu ir aš, ir dukrytė..
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 04 11, 12:37)

Elementariai, kaip ir visi normalūs žmonės smile.gif

elementariai tai kaip?
Papildyta:
QUOTE(wwwlaima @ 2011 04 11, 13:22)
ka reiškia užesiai širdyje? g.gif turiu ir aš, ir dukrytė..

skaitau dabar Louise L. Hay knygą, tai ji sako,kad širdis simbolizuoja meilės ir saugumo centrą.
Atsakyti