Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 6

QUOTE(LinguLingu @ 2011 03 02, 22:56)
Gluosni, pazvelki kiek placiau, giliau nebera kur su tokiom ziniom ...lol

Jei problema fizinio kuno, tai priezastis irgi fizine, susijusi su materialiu pasauliu arba zmogus dvasine problema bando isspresti materialaus pasaulio priemonemis. Jei kencia kunas - tai irodymas, kad kol kas zmogus mokosi tik is fizinio kuno kanciu, kitaip mokytis jis dar nepasiruoses. Ir tai ne blogai nei gerai, tiesiog siuo metu taip yra. Svarbu, kad zmogus mokosi ir priima savo kuno signalus.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 03 03, 12:24)
gluosnis, gal būtų galima trumpai apie kairįjį kelią 4u.gif

Kaires puses kelias simbolizuoja vyrus ir vyriskus darbus, tai uz ka atsakingi vyrai (ekonomika, ukiniai darbai, dideli vyriski darbai). Jei nera pinigu, ekonomika krizeje ir del to kaltina vyrus - suserga kaires puses kelias.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 03 03, 11:50)
Kaires puses kelias simbolizuoja vyrus ir vyriskus darbus, tai uz ka atsakingi vyrai (ekonomika, ukiniai darbai, dideli vyriski darbai). Jei nera pinigu, ekonomika krizeje ir del to kaltina vyrus - suserga kaires puses kelias.

aciuks.gif
Atsakyti
Ką reiškia kylantys spuogeliai ausyje? Ar kad kažkas kas girdima nepriimtina? rolleyes.gif
Atsakyti
zinau, kad as biski cia ne i tema bet gal galit paaiskint kodel tiesiog viskas nesiseka, kodel viduj toks didelis pyktis ant saves, kodel meile sau tai ir neateina?kodel visi zmones ateina i mano gyvenima, atrodo draugyste grazi, bet viskas nutruksta ir nelieka jokiu kontaktu.as del to tik dar labaiu lendu i savo kiauta, dar labaiu pradedu saves nemylet, kaltint, kartais net nesinori su nieku bendraut, pabegt nuo visu ir gyvent vienai kazkur miske?ar gali tai reiksti , kad man skirta nugyventi vienai, kad gal mano tokia lemtis, kad as buciau viena?
skaudu sirdi, kad net sunku normaliai viska surasyti doh.gif
gal kas kokiu patarimu turit?
Atsakyti
QUOTE(upeliux @ 2011 03 08, 21:47)
zinau, kad as biski cia ne i tema bet gal galit paaiskint kodel  tiesiog viskas nesiseka, kodel viduj toks didelis pyktis ant saves, kodel meile sau tai ir neateina?kodel visi zmones ateina i mano gyvenima, atrodo draugyste grazi, bet viskas nutruksta ir nelieka jokiu kontaktu.as del to tik dar labaiu lendu i savo kiauta, dar labaiu pradedu saves nemylet, kaltint, kartais net nesinori su nieku bendraut, pabegt nuo visu ir gyvent vienai kazkur miske?ar gali tai reiksti , kad man skirta nugyventi vienai, kad gal mano tokia lemtis, kad as buciau viena?
skaudu sirdi, kad net sunku normaliai viska surasyti doh.gif
gal kas kokiu patarimu turit?

Kai moteris myli save, visa kita jai yra pridedama...Kai nemyli- atimama...
Atsakyti
Myleti myleti myleti save, kitus, priesus ir draugus... Atrodo taip lengva, o praktiskai?
Didelis ir sunkus darbas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 08, 19:50)
Kai moteris myli save, visa kita jai yra pridedama...Kai nemyli- atimama...

tai reiskia, kad jei pradesiu save myleti viskas mano gyvenime pasikeis, pageres?as bandziau keistis, bet kitu zmoniu nusisukimas nuo manes mane sugrazine atgal i pradine padeti.tada pradedu saves klaust uz ka save mylet? jauciu visiska disharmonija savyje, negaliu nei susikaupt mokytis, skaityti, gyventi, dziaugtis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(upeliux @ 2011 03 09, 00:35)
tai reiskia, kad jei pradesiu save myleti viskas mano gyvenime pasikeis, pageres?as bandziau keistis, bet kitu zmoniu nusisukimas nuo manes mane sugrazine atgal i pradine padeti.tada pradedu saves klaust uz ka save mylet? jauciu visiska disharmonija savyje, negaliu nei susikaupt mokytis, skaityti, gyventi, dziaugtis. verysad.gif

Už ką save mylėti? Juk tave sukūrė tobulą. Atsisakymas save mylėti yra agresija prieš Kūrėją.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 09, 08:53)
Už ką save mylėti? Juk tave sukūrė tobulą. Atsisakymas save mylėti yra agresija prieš Kūrėją.

Aciu uz sita minti wub.gif
Atsakyti
Gal galit paaiskinti, kodel kyla problemos su atmintimi?
Atsakyti
QUOTE(zemaite @ 2011 03 09, 10:18)
Gal galit paaiskinti, kodel kyla problemos su atmintimi?

Va ir man laiks nuo laiko "trinasi" informacija biggrin.gif
Atsakyti