Labas bendravargės
QUOTE(natale @ 2011 02 26, 13:00)
papasakok pas ka dejeis breketus? kokioj klinikoj? kokie breketai?
man virsu skaudejo tik kita diena, o apacia skaudejo gal 2-3d. bet pirma savaite valgiau tik kosytes.
Dėjau pas Damušienę, Kauno ortodontijos centre

Breketai metaliniai, nes gydytoja sakė, kad mano atveju jie kaip ir tinkamiausi

Jei jau pusę gyvenimo nugyvenau su kreivais dantimis, tai dar kokius du metus nugyventi su geležimis ant dantukų, jokio streso

O ir pinigėlių sutaupysiu, gi krizė
Oi pajutau šiandien tą malonumą, oi pajutau. Tas maudimas koks nemalonus, net galvą įsiskaudėjo. Išgėriau pusę tabletės analgino, tai jau nieko

, galiu kentėti
QUOTE(natale @ 2011 02 26, 13:34)
kadangi mano sakandis buvo gilus ir kad as nenukasciau apatiniu breketu as nesiojau jas.
O mano kryžminis sąkandis ir apatiniai dantys liečiasi į breketus, tai todėl uždėjo plombą
QUOTE(natale @ 2011 02 26, 14:23)
jo,sulygina. as irgi tikiuos kad man viena ilti atgal pakels, nes dabar jis ilgesnis nei kt dantukai. elastikas ji istempe
su elastikais tau viskas padarys kad butu visi dantukai lygus
man irgi reikes nesiot kt elastikus, nes ne visi kruminiai dantukai idealiai kontaktoja. tokias problemas sprendzia taip: kabinasi elastikas nuo pvz virsutinio sesto prie apatinio sesto. ir pakoreguoja, kad visi dantukai liestusi gerai.
video kur siandien ikele is youtubo ten tas barzdotas vyrukas irgi nesiooj tokius elastikus.
Kažin kažin mano atveju ar sulygins, nes dėl periodontozės vienas dantukas išilgėjęs