Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(blaze @ 2011 02 25, 23:35)
nenoriu neigiamai nuteikti, bet man skausmai tik kitą dieną ar naktį prasidėjo, bet labai linkiu, kad taip nenutiktų 4u.gif

Na po savaitės galėsiu pasidalinti įspūdžiais, kas ir kaip unsure.gif Tik vat, kadangi pas mane kryžminis sąkandis ir apatiniai dantys lipo ant breketų tai priblombavo nemenką kiekį plombos ant danties, tai ką nors atsikąsti be šansų, teks maitintis košėmis ir jogurtais unsure.gif Bet gydytoja mane buvo įspėjusi dėl to ax.gif Et, gal tai bus geras motyvas numesti šiek tiek svorio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Polė @ 2011 02 25, 23:44)
Na po savaitės galėsiu pasidalinti įspūdžiais, kas ir kaip  unsure.gif Tik vat, kadangi pas mane kryžminis sąkandis ir apatiniai dantys lipo ant breketų tai priblombavo nemenką kiekį plombos ant danties, tai ką nors atsikąsti be šansų, teks maitintis košėmis ir jogurtais  unsure.gif Bet gydytoja mane buvo įspėjusi dėl to  ax.gif Et, gal tai bus geras motyvas numesti šiek tiek svorio  biggrin.gif

Man irgi tą plombytę klijavo, turbūt nemaloniausia breketų dalis buvo kol kas, nes skausmą dar galima iškęsti, o kai neišeina normaliai dantų sukąsti, erzina labai, be to buvau švepluoti pradėjus dėl plombos doh.gif tik pliusas tas, jog laaaabai greitai man nusivalgė ji tiek, kad nebejaučiau jokio diskomforto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 02 25, 23:57)
Man irgi tą plombytę klijavo, turbūt nemaloniausia breketų dalis buvo kol kas, nes skausmą dar galima iškęsti, o kai neišeina normaliai dantų sukąsti, erzina labai, be to buvau švepluoti pradėjus dėl plombos doh.gif tik pliusas tas, jog laaaabai greitai man nusivalgė ji tiek, kad nebejaučiau jokio diskomforto thumbup.gif

Man ir ta plomba kosmaras buvo, kol susigyvenau su ja, bet dabar man jas nugramde isvis thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 26, 00:05)
Man ir ta plomba kosmaras buvo, kol susigyvenau su ja, bet dabar man jas nugramde isvis  thumbup.gif

Na va, tikuosi ir aš susigyvensiu su ta plomba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 25, 23:26)
Patiko gumytes? gal ir tave suzavejo? bet matei vis kitokie derinukai, ir sugalvoja  thumbup.gif pakales matos vaikinukas  lotuliukas.gif

Apskritai filmukas patiko smile.gif ir į tas gumytes smau žiūrėt, kai kito burnoj laugh.gif
Vakar pusę vakaro žiūrinėjau visokius filmukus youtube su breketais karsta.gif

Ojej kaip mane ta plomba nervino... Atrodė dantų po vizito neskauda, nu bet kaip kramtyt, kai dantys nesusikanda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 26 vasario 2011 - 10:40
QUOTE(Polė @ 2011 02 25, 23:22)
Sveikos. Rašiau čia prieš 2 savaites ir bijojau skausmo  biggrin.gif

Šiandien man sudėjo breketus viršuj, o apačioj numatyta lygiai po mėnesio. Dantukai šiek tiek jautrūs, bet neskauda kol kas  cool.gif Praėjo apie 5 valandas nuo uždėjimo, tai gal jau ir neskaudės  blush2.gif Niekas netrina, nebraižo, bet svetimkūnis burnoj ir tiek  ax.gif

Tiesa, dariausi šiandien panoraminę nuotrauką KMUK dantų ir žandikaulių klinikoje. Kainavo tik 25 lt. gal kam aktualu  mirksiukas.gif

Ačiū už palaikymą, visoms po balioną  4u.gif

papasakok pas ka dejeis breketus? kokioj klinikoj? kokie breketai?
man virsu skaudejo tik kita diena, o apacia skaudejo gal 2-3d. bet pirma savaite valgiau tik kosytes.
QUOTE(Polė @ 2011 02 25, 23:44)
Na po savaitės galėsiu pasidalinti įspūdžiais, kas ir kaip  unsure.gif Tik vat, kadangi pas mane kryžminis sąkandis ir apatiniai dantys lipo ant breketų tai priblombavo nemenką kiekį plombos ant danties, tai ką nors atsikąsti be šansų, teks maitintis košėmis ir jogurtais  unsure.gif Bet gydytoja mane buvo įspėjusi dėl to  ax.gif Et, gal tai bus geras motyvas numesti šiek tiek svorio  biggrin.gif

as irgi torejau tokia laime smile.gif bet gerai kad greit susikramto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 02 25, 17:48)
nu bliamba,gal pas tave ne tiek ten bedos su virsutiniais dantukais buvo  g.gif  as kiek atsaimenu paskutine viela visos apraso kad tokia net ne apvali,o kampuota. ir lb sunkiai ilenda i breketus.  tai gal tau ir nuemimas greitai sviecia?  bigsmile.gif
Papildyta:

Gal as ka nors ne taip supratau g.gif nes nu yra juk tu problemu g.gif Man sake, kad nesiosiu metus ir du menesius kokius, daugiausia pusantru g.gif Reikia sulaukti pirmadienio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 02 26, 13:00)
as irgi torejau tokia laime smile.gif bet gerai kad greit susikramto  thumbup.gif

Mano kiek suprantu sukandimas ne kryžminis, bet vistie tą plombą turėjau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 26, 13:04)
Mano kiek suprantu sukandimas ne kryžminis, bet vistie tą plombą turėjau...  smile.gif

kadangi mano sakandis buvo gilus ir kad as nenukasciau apatiniu breketu as nesiojau jas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 02 26, 13:34)
kadangi mano sakandis buvo gilus ir kad as nenukasciau apatiniu breketu as nesiojau jas.  smile.gif

Na tai va, mano irgi gilus. Tik tada aš nesuprantu, juk ta plombytė nusitrynė greitai, tai kaip dabar nenusikanda breketai?Aš čia kažkaip dantys pajudėjo ar kažkas, kol ta plombytė buvo?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 26, 13:41)
Na tai va, mano irgi gilus. Tik tada aš nesuprantu, juk ta plombytė nusitrynė greitai, tai kaip dabar nenusikanda breketai?Aš čia kažkaip dantys pajudėjo ar kažkas, kol ta plombytė buvo?

issitiesino virsutinis dantu lankas.ir gaunasi kad virsutiniai dantys pasisove i prieki. todel gaunasi kad virsutiniai dantukai neliecia apatiniu breketu. o jei pradzioj nedetu plombos tai dantukai galejo remtis i breketus. o su laiku man ne tik virsutiniai dantukai neliete apatiniu breketu bet dar ir tarpas atsirado tarp virsutiniu dantu ir apatiniu breketu. doh.gif bet kai tik tik sudejo apacia tai virsutiniai dantukai lietesi su apatiniais breketais.
Atsakyti
QUOTE(Mildutė @ 2011 02 26, 13:01)
Gal as ka nors ne taip supratau  g.gif  nes nu yra juk tu problemu  g.gif Man sake, kad nesiosiu metus ir du menesius kokius, daugiausia pusantru  g.gif  Reikia sulaukti pirmadienio  rolleyes.gif

Tai visai neilgai thumbup.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 26, 13:04)
Mano kiek suprantu sukandimas ne kryžminis, bet vistie tą plombą turėjau...  smile.gif

Kad tas pliombas visiem turbūt klijuoja biggrin.gif pas mane sąkandis buvo geras, bet irgi ją turėjau, tik man todėl, kad krūminį dantį galėtų stumti ir išsukti, reikėjo kad nesusikąstų smile.gif

Ale man vis dar skauda apačia, nesmarkiai, bet pastovus maudimas pradeda kažkiek erzinti, pliusas tik tas, kad turbūt dantys judinasi po truputėlį thumbup.gif beje gal kuri žino kaip ten su tais nevienodo dydžio dantimis daro? kaip juos sulygina ar nesulygina? g.gif
Papildyta:
natale, tai jeigu dantų lankas išsitiesina ir dantys pakyla? Pas mane vienoj pusėj lankas dar nėra tiesus, bet ta pusė ir pasmukus...turėtų pasikelt? bigsmile.gif
Atsakyti