Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Karolis73 @ 2011 03 01, 12:34)
Visu pirma, dėkui už jūsų atsakymus, truputį prasklaidėt debesis:))
Sorry už tuos angliškus žodžius, tiesiog buvau pas ortodontą konsultacijoj, tai kaip pasakė 'premolar', taip ir parašiau.. ieškojau googlej vertimo, bet deja neradau. Čia ketvirtas ar penktas dantis skaitosi.smile.gif

Kas dėl pačių breketų, tai niekaip neapsisprendžiu kuriuos dėtis.. Nuotrauka , aišku geriau būtų tie iš kairės pusės, visgi mažiau aplinkiniams į akis krenta, o ir pats maloniau jauties.. (čia keramikiniai, ar kažką maišau? sorry jei klystu!)
O dėl dėjimosi, tai šiuo metu gyvenu užsienyje, tai svarstau visas galimybes. Čia turėjau keletą konsultacijų, tai vienur kaina kosminė (~4000svarų) už breketus, bet gydytojai aukštos kvalifikacijos, o kur kaina nesikandžioja, tai gydytojai kažkokie neaiškūs.. ir dar free whitening duoda po viso kurso:))
Taip pat teko domėtis dėl breketų ir Lietuvoje (pas rastaniene), tai kainos nuo 6500 iki 8000lt, tačiau pridėjus skraidymo išlaidas.. tai gaunas visai apvali sumelė,, žodžiu nekas:)

Na pas mus yra kelios mergaitės kurios užsienyje gydosi smile.gif tai manau tas pats išeina su visais važinėjimai. O ir rūpesčių mažiau smile.gif šeip keramika tai mažiau matoma, bet baltą vielą retai kada naudoja, ji silpna tipo, ar kažkas tokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2011 03 01, 12:40)
o tu kokius galvoji dėtis (paprastus ar beligatūrinius)? nes jei paprastus tai manau kad kaina kosminė g.gif

kad ir beligatūriniams kaina tokia kosminė būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolis73 @ 2011 03 01, 11:34)

Kas dėl pačių breketų, tai niekaip neapsisprendžiu kuriuos dėtis.. Nuotrauka , aišku geriau būtų tie iš kairės pusės, visgi mažiau aplinkiniams į akis krenta, o ir pats maloniau jauties.. (čia keramikiniai, ar kažką maišau? sorry jei klystu!)

Galiu pasakyt, kad tos reklaminės nuotraukos gerokai prasilenkia su realybe.. Tikrai keramikiniai yra žymiai labiau matomi, nei toje nuotraukoje.. mirksiukas.gif Priklauso ir nuo tavo dantukų spalvos, plius tą baltą vielą retas gydytojas deda (sako, kad nepatikima) ir t.t.

O aš po vizito.. Gavau elastikų.. thumbup.gif Sakė šita viela labai gerai darbą atliko, tai net nekeitė, paliko tą pačią.. Davė pora maišiukų antilopių ir du kabliukus tarp pirmukų ir antrukų prikabino.. Tai kabinu nuo viršutinių pirmukų ant apatinių šeštukų.. Visą parą, net valgant nenuimt.. Ryte ir vakare keisti.. Už du kabliukus, du maišiukus elastikų palikau 80lt.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2011 03 01, 12:40)
o tu kokius galvoji dėtis (paprastus ar beligatūrinius)? nes jei paprastus tai manau kad kaina kosminė g.gif

Na kiek supratau, tai kalba ėjo apie metalinius breketus.. O tai kokios kainos vyrauja Lietuvoje už metalinius,keramikinius, ar tuos beligatūrinius breketus? Nes jei kaina gaunasi daugmaž tokia pat, pridėjus kelionės išlaidas, tai manau, pasiryžčiau dėtis breketus Lietuvoje.. Būtų proga dažniau aplankytis namus.. smile.gif Maniškis ortodontas tai prašo 2000svarų už metalinius ir 2500 už tuos baltus.. plius dar 130 svarų už dviejų dantų ištraukimą..
Atsakyti
QUOTE(Karolis73 @ 2011 03 01, 10:34)
Visu pirma, dėkui už jūsų atsakymus, truputį prasklaidėt debesis:))

as breketus airijoj atnesiojau, pradzioj irgi galvojau gal i Lt skraidyti, bet po to likau cia ir labai dziaugiausi smile.gif
tu jei nori estetiskesniu pasidomek naujos kartos damon breketais. musu forume blondie ir gabiux nesioja smart clip clarity. o mano bendradarbe siaures airijoj susidejo (skaitosi UK), tai dar naujesni, be geleziniu soniuku, panasus i keramikinius, kaina £2000 uz viska.
Papildyta:
QUOTE(Karolis73 @ 2011 03 01, 11:03)
Na kiek supratau, tai kalba ėjo apie metalinius breketus.. O tai kokios kainos vyrauja Lietuvoje už metalinius,keramikinius, ar tuos beligatūrinius breketus? Nes jei kaina gaunasi daugmaž tokia pat, pridėjus kelionės išlaidas, tai manau, pasiryžčiau dėtis breketus Lietuvoje.. Būtų proga dažniau aplankytis namus.. smile.gif Maniškis ortodontas tai prašo 2000svarų už metalinius ir 2500 už tuos baltus.. plius dar 130 svarų už dviejų dantų ištraukimą..

manau cia normalios kainos. as airijoj uz gelezinius damon mokejau 3900e ir cia skaitesi kainos pakrite, nes pries krize jie kainavo apie 5000e.
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 02 28, 22:18)
Tai aš atsimenu, kad sakei, jog labai nemaloni procedūra..  unsure.gif  Bet jei ji padės galutinai tą tarpą uždaryt, tai jau iškentėsiu aš ją..  cool.gif  Aišku, nesinori, bet niekur nedingsiu jau..
Tai gal ir tau užlenks..  4u.gif  Aš kažkaip galvojau, kad jau neįmanoma jų užlenkt tik breketais.. Bet aš kai nešioju tuos Clarity SL, tai man pirmus keturis breketus paprastus keramikinius perklijavo ir tada pradėjo reikalai gerėti..  thumbup.gif

man slifavimas nebaisus pasirode. jokio diskomforto schmoll.gif nors dantukai jatrus pas mane, bent jau as taip galvoju smile.gif

QUOTE(blondie* @ 2011 03 01, 12:54)
Galiu pasakyt, kad tos reklaminės nuotraukos gerokai prasilenkia su realybe.. Tikrai keramikiniai yra žymiai labiau matomi, nei toje nuotraukoje..  mirksiukas.gif  Priklauso ir nuo tavo dantukų spalvos, plius tą baltą vielą retas gydytojas deda (sako, kad nepatikima) ir t.t.

O aš po vizito.. Gavau elastikų..  thumbup.gif  Sakė šita viela labai gerai darbą atliko, tai net nekeitė, paliko tą pačią.. Davė pora maišiukų antilopių ir du kabliukus tarp pirmukų ir antrukų prikabino.. Tai kabinu nuo viršutinių pirmukų ant apatinių šeštukų.. Visą parą, net valgant nenuimt.. Ryte ir vakare keisti.. Už du kabliukus, du maišiukus elastikų palikau 80lt..  unsure.gif

idek foto su visais elastikais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolis73 @ 2011 03 01, 13:03)

Na jei vien metalinius dėtis tai ~1200-1500 lt, keramika+metalas 1800Lt, vien keramika ~2000Lt. vizitai 20-250 Lt. Asmeniškai man keramika+metalas viršuje, apačioje metalas ir du metai gydymo turėtų atsieiti ~5000 Lt
Atsakyti
QUOTE(Simavi @ 2011 03 01, 11:47)
Sveiki smile.gif Seniai svajoju apie breketukus ir jiem po truputį taupau, tačiau jie labai brangūs...  verysad.gif Bet gal galit patarti, kur Kaune juos man įdėtų pigiausiai?  4u.gif

Kad kainos iš esmės pačių breketų panačios, tik vizitai gal skiriasi.... jei sunkiau su pinigėliais, ieškok kur deda išsimokėtinai gal smile.gif
Papildyta:
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 01, 12:04)
Sveika:) aš irgi labai ilgai svajojau ir juos susidėjau tiktais tada, kai pradėjau normaliai dirbti..nes tėvų tikrai nebūčiau išdrįsus prašyti tokios sumos..o suma tikrai didelė..
bet tiesiog pataupyt gerai reikia:)

Iš manęs tėtis juokiasi, kad jei būčiau sutikusi paauglystėje dėtis, kai jie siūlė, būtų viską apmokėję, o dabar kadangi per vėlai susivokiau, pati kalta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 03 01, 13:07)
manau cia normalios kainos. as airijoj uz gelezinius damon mokejau 3900e ir cia skaitesi kainos pakrite, nes pries krize jie kainavo apie 5000e.

*****, nepagalvojau labiau pasidomėt apie tuos breketus, prieš einant į konsultacijas, dabar nei žinau kokius man ten breketus ortodontas rodė, nei ką.. sad.gif
Man čia tokį "Treatment plan estimate" išprintino konsultacijos metu.. Tai ten parašyta "White ortho brackets" ir "Fixed orthodontic appliances", tai nesuprasi apie ką čia kalba eina.. smile.gif

QUOTE(ramintuska @ 2011 03 01, 13:16)
Na jei vien metalinius dėtis tai ~1200-1500 lt, keramika+metalas 1800Lt, vien keramika ~2000Lt. vizitai 20-250 Lt. Asmeniškai man keramika+metalas viršuje, apačioje metalas ir du metai gydymo turėtų atsieiti ~5000 Lt

Na 5000lt nėra jau taip daug.., tikrai pasirašyčiau lietuvoje dėtis, jeigu tokia suma būtų.. Pirmai kai teiravausi, sakė, kad pirmą kart, kai sudės breketus reik 4000-4800lt mokėt, o vizitai po 250lt.. ir lankytis kas 3mėn.. tai idomiai čia smile.gif Reiks dar pasiteiraut..
Gal galėtumėt parekomenduot kokį gerą ortodontą Klaipėdoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolis73: 01 kovo 2011 - 12:51
Sveiki visi smile.gif. Tikiuosi priimsit į savo gretas smile.gif Nuo ketvirtadienio gyvenu su breketais viršutiniame žandikaulyje smile.gif. Tik esu su taip vadinamais liežuviniais (vidiniais), kažkaip nerandu nieko su tokiais pat... Gal kas atsilieptų? Pasidalintų patirtimi?
Atsakyti
QUOTE(yvonneyvonne @ 2011 03 01, 13:54)
Sveiki visi smile.gif. Tikiuosi priimsit į savo gretas smile.gif Nuo ketvirtadienio gyvenu su breketais viršutiniame žandikaulyje smile.gif. Tik esu su taip vadinamais liežuviniais (vidiniais), kažkaip nerandu nieko su tokiais pat... Gal kas atsilieptų? Pasidalintų patirtimi?

sveika prisijungus 4u.gif yra viena mergina su liežuviniai breketais pas mus tik retokai užsuka papasakoti kai sekas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 03 01, 12:54)
Galiu pasakyt, kad tos reklaminės nuotraukos gerokai prasilenkia su realybe.. Tikrai keramikiniai yra žymiai labiau matomi, nei toje nuotraukoje..  mirksiukas.gif  Priklauso ir nuo tavo dantukų spalvos, plius tą baltą vielą retas gydytojas deda (sako, kad nepatikima) ir t.t.

O aš po vizito.. Gavau elastikų..  thumbup.gif  Sakė šita viela labai gerai darbą atliko, tai net nekeitė, paliko tą pačią.. Davė pora maišiukų antilopių ir du kabliukus tarp pirmukų ir antrukų prikabino.. Tai kabinu nuo viršutinių pirmukų ant apatinių šeštukų.. Visą parą, net valgant nenuimt.. Ryte ir vakare keisti.. Už du kabliukus, du maišiukus elastikų palikau 80lt..  unsure.gif

o tai kaip atrodo vaizdas, jei ant pirmukų gumos užkabintos? unsure.gif blink.gif nelabai įsivaizduoju, kaip tada išsižiot reiktų
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 01, 13:20)
Kad kainos iš esmės pačių breketų panačios, tik vizitai gal skiriasi.... jei sunkiau su pinigėliais, ieškok kur deda išsimokėtinai gal smile.gif
Papildyta:
Iš manęs tėtis juokiasi, kad jei būčiau sutikusi paauglystėje dėtis, kai jie siūlė, būtų viską apmokėję, o dabar kadangi per vėlai susivokiau, pati kalta  lotuliukas.gif

tai smarkiai prašovei lotuliukas.gif žinai, kiek šlamančių dabar turėtum biggrin.gif
Atsakyti