Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 24, 23:07)
Ačiū už temą  wub.gif
Bet jau ta burna visa spalvota  doh.gif  lotuliukas.gif

Praeitos temos plepsės  cool.gif

natale  79
sau_lu_te  61
Emukas21  45
aistuliaa  36
ajaja        31

o geras, kaip cia as vel i plepuciu sarasa prasibroviau bigsmile.gif
QUOTE(Džinga @ 2011 02 25, 00:05)
Oba, pusdienį nebuvau ir jau nauja tema. Dėkui. smile.gif
o aš su gerom naujienom, pagaliau uždėjo priekį! Užtruko su 4 breketais 10min. biggrin.gif bet neklausė kokias gumytes dėt, uždėjo pilkas. Ai, dar kreivukai, kitą kart paprašysiu. smile.gif šeštadienį būsiu namie, įdėsiu nuotraukų. smile.gif
dabar tai vėl plokštelę liepė nešiot, tai ooo mamyte koks tarpas, tikrai kad reiks pamiršt kaip kąsti ką nors. ;D
dabar kovo 31 užrašė, lygiai po 5 savaičių. smile.gif

tai kovo 31 3 keliausim i ortodontijos centra. tu,as ir Bon Bon smile.gif
QUOTE(Džinga @ 2011 02 25, 00:41)
nu vat nežinau... Nei giminė, nei pažįstama...
Beje, kai buvo įdėtas tas baltas daiktas lūpom prilaikyt, D.L. į kabinetą buvo užšokus, tai pažiūrėjo į mano dantis - 'ooo, gražaus darbelio čia yra.', Damušienė - 'tai ne tik sunkus darbas, bet ir priekinių šaknų nėra'. biggrin.gif blin, braižo abi lūpas man jau, ghrm.

biggrin.gif pavaro moteriskes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 02 25, 11:05)
Sveikos, na as vakar buvau konsultacijoj, tai noriu papasakot kaip man sekesi smile.gif na aisku, as galvojau kad mano variantas lengvas, realybei visai kitaip atrodo biggrin.gif zodziu apart to kad istraukti pas mane protiniai dantis, reiketu dar du virsuj istraukt, arba nesiot usus, arba kazkoki prietaisa i burna chirurginiu budu istato.... rinktis man.... bet dar reikes sonine nuotrauka padaryt, vien panoramines neuztenka, padare gipsa, sumokejau uz viska 50 lt, statysiu virsui ir apacioj, po 1500 lt kainuos, na ir konsultacijos sake iki 200 lt kas 1,5men, daktare labai faina ir maloni, cia buvau ovidentoj, pas gyd, Sauliene, tai tiek, dabar bandau apsisprest aplamai ar noriu to, nes kelias laukia ilgas ... dar tie usai isgasdino ... ir dar reikes i apacia deti velyke visam gyvenimui ( kazin kaip  ji atrodo, ar trukdo?) ir i virsu nakciai pora metu plokstele ...

nebijok tos vielutes, ir manes ji laukia visam gyvenimui, bet visai nesuku galvos
Atsakyti
Labu rytu 4u.gif

QUOTE(sarkelevarnele @ 2011 02 24, 23:04)
Gal gali kontaktus i az?
Girdejau, kad jis labai geras gydytojas

Tikrai geras, rekomenduoju bigsmile.gif Bet kontaktų jokių neturiu. Reikia pasiieškoti Žalgirio klinikos nr. arba dar jis dirba odontologijos klinikoj "Denticija" smile.gif

Jetau, šiandien dar baisiau atrodau nei vakar. Lyg žiurkėnas prisikrovęs maisto į žandus, maždaug taip: user posted image lotuliukas.gif Apie skausmus nešneku... Nėjo miegot naktį unsure.gif O aš, naivuolė, dar turėjau vilties šiandien į draugės gimtadienį lėkt doh.gif Galvojau, prigersiu vaistų ir jei nebus tokie super duper patinę - dzin, visi savi ten biggrin.gif Bet šiandien atsikėlus matau, kad neee, nereik šventės švęst man unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 02 25, 11:48)
Labu rytu 4u.gif
Tikrai geras, rekomenduoju bigsmile.gif  Bet kontaktų jokių neturiu. Reikia pasiieškoti Žalgirio klinikos nr. arba dar jis dirba odontologijos klinikoj "Denticija" smile.gif

Jetau, šiandien dar baisiau atrodau nei vakar. Lyg žiurkėnas prisikrovęs maisto į žandus, maždaug taip: user posted image lotuliukas.gif Apie skausmus nešneku... Nėjo miegot naktį unsure.gif O aš, naivuolė, dar turėjau vilties šiandien į draugės gimtadienį lėkt doh.gif Galvojau, prigersiu vaistų ir jei nebus tokie super duper patinę - dzin, visi savi ten biggrin.gif Bet šiandien atsikėlus matau, kad neee, nereik šventės švęst man unsure.gif

oi koks pazystamas jausmas...
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 02 25, 11:05)
Sveikos, na as vakar buvau konsultacijoj, tai noriu papasakot kaip man sekesi smile.gif na aisku, as galvojau kad mano variantas lengvas, realybei visai kitaip atrodo biggrin.gif zodziu apart to kad istraukti pas mane protiniai dantis, reiketu dar du virsuj istraukt, arba nesiot usus, arba kazkoki prietaisa i burna chirurginiu budu istato.... rinktis man.... bet dar reikes sonine nuotrauka padaryt, vien panoramines neuztenka, padare gipsa, sumokejau uz viska 50 lt, statysiu virsui ir apacioj, po 1500 lt kainuos, na ir konsultacijos sake iki 200 lt kas 1,5men, daktare labai faina ir maloni, cia buvau ovidentoj, pas gyd, Sauliene, tai tiek, dabar bandau apsisprest aplamai ar noriu to, nes kelias laukia ilgas ... dar tie usai isgasdino ... ir dar reikes i apacia deti velyke visam gyvenimui ( kazin kaip  ji atrodo, ar trukdo?) ir i virsu nakciai pora metu plokstele ...

butu idomu suzinot to aparato pavadinima. gal pas mus kas ir nesiojo toki. tik gal baisiai skamba, o istikruju tik kokia metaline knopke pritvirtins, kad dantukus trauktu ax.gif o vielutes foto ikelsiu vakare. tikrai ji nebaisi ir jos nesimato, nes ji klijojasi is vidines dantu puses . ir klijojasi ant 6 priekiniu dantuku.
nera viskas taip baisiai. dziaukis kad nereikia operuot zandikaulius, kas lb skaudziai atsiliepia finansiskai.
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 25, 11:05)
oi koks pazystamas jausmas...

O po kiek laiko jum tas patinimas atslūgo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 02 25, 12:21)
O po kiek laiko jum tas patinimas atslūgo? unsure.gif

na man asmeniskai po kokiu 2-3 dienu... tik as dar ir melyne turejau...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 25, 11:23)
na man asmeniskai po kokiu 2-3 dienu... tik as dar ir melyne turejau...

Na, tai gal rytoj ar poryt jau atrodysiu panašesnė į žmogų bigsmile.gif Aha, sakė, kad po to mėlynės gali atsirasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2011 02 25, 00:05)
Oba, pusdienį nebuvau ir jau nauja tema. Dėkui. smile.gif
o aš su gerom naujienom, pagaliau uždėjo priekį! Užtruko su 4 breketais 10min. biggrin.gif bet neklausė kokias gumytes dėt, uždėjo pilkas. Ai, dar kreivukai, kitą kart paprašysiu. smile.gif šeštadienį būsiu namie, įdėsiu nuotraukų. smile.gif
dabar tai vėl plokštelę liepė nešiot, tai ooo mamyte koks tarpas, tikrai kad reiks pamiršt kaip kąsti ką nors. ;D
dabar kovo 31 užrašė, lygiai po 5 savaičių. smile.gif

Sveika, o kokia plokstele? gal kapa? nes maniskiui reiks, tai ieskau kas jau nesioja ir kokie atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 02 25, 12:08)
butu idomu suzinot to aparato pavadinima. gal pas mus kas ir nesiojo toki. tik gal baisiai skamba, o istikruju tik kokia metaline knopke pritvirtins, kad dantukus trauktu  ax.gif  o vielutes foto ikelsiu vakare. tikrai ji nebaisi ir jos nesimato, nes ji klijojasi is vidines dantu puses . ir klijojasi ant 6 priekiniu dantuku.
nera viskas taip baisiai. dziaukis kad nereikia operuot zandikaulius, kas lb skaudziai atsiliepia finansiskai.

o butu gerai jai parodytum, na as galvoju kad rinksiuos dantu traukima vis del to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hasuury @ 2011 02 24, 22:22)
Oho, nezinojau, kad breketai galetu buti trauma visai kaukolei.  g.gif
Man itarimas atsirado del to, kad mano breketai sudeti tik kaireje abieju zandikauliu puseje. Tai pora dienu skaudejo kaire aki, po to jau visa kaire puse. O siandien dar ir viena is dantu toj pusej pradejo skaudet..
Aisku pokyciu dantu judejime jokiu dar nesimato..  Na bet aisku, dar nedaug laiko praejo... Tikuosi praeis tas baisus skausmas..  doh.gif

eina sau kaip cia skausmingai blink.gif blink.gif man taip nebuvo per visa laika, viena karta tik lb dantis visus skaudejo po stipresnio paverzimo. o kodel tik kairej pusej sudejo breketus??

QUOTE(KaZantipA @ 2011 02 25, 09:05)
Sveikos, na as vakar buvau konsultacijoj...

o kaip tie "usai" atrodo? kiek laiko juos reiketu nesioti? as jauciu stengciaus issaugoti dantukus jei tik imanoma ax.gif
arba gal nueiciau i dar viena konsultacija pas kita gyd, ziureciau ar ta pati siulo, nes buna skirtingi gyd, skirtingi gydymo metodai
del tos vielutes, tai daug kam klijuoja vidinej dantu pusej neribotam laikui ( jau kai nuima breketus)

QUOTE(Twista @ 2011 02 25, 09:48)

fainas chamiakas smile.gif
kai tik pasalina dantis reikia minimum 24val vengti dalyku kurie galetu pagreitinti kraujo apytaka, t.y. sporto, pirciu, alkoholio... drauges gimtad irgi turbut ieina i ta sarasiuka, nebent jei tik del vaizdo ten pabutum...
Atsakyti
Aš tai šiąnakt normaliai nemiegojau, man apačią nuo plokštelės skauda. Atrodau tai kaip babulencė kuriai reikia įsidėt protezus į apatinį žandikaulį. biggrin.gif
Twista, o aš visgi varau šian patūsint į gimtadienį, kaip bus, taip. biggrin.gif
Atsakyti