QUOTE(jaguarka @ 2011 02 25, 09:27)
Na ir vis dar stiebiuosi, kaip aš galėjau priprast prie breketų. Juk pirmom dienom košmaras buvo, o ne gyvenimas, jau tikrai norėjau viską plėšt lauk
Koks pažįstamas jausmas su tais dantų išplėšimais, man apačia neseniai sudėjo, tai nepriprantu niekaip, skaudėt lyg neskauda, bet atrodo taaaip niežti dantis

tai vyras net juokias vis, kad dantų niežtėti negali
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 25, 09:39)
na kad kaukolei įtaką daro, tai tikiu, nes man pačiai nosį yra skaudėję..
na bet nešiojant breketus keliaut pas psichologą, nu tai atsiprašau..bezabrazija kažkokia
čia gal šiaip dėl pripratimo prie breketų problemų, gal yra žmonių, kuriems gėda nešioti breketus, bet tai šiaip nesąmonė rimtai, ko tik žmonės neprisigalvoja šiais laikais
QUOTE(natale @ 2011 02 25, 13:27)
foto ikelsiu kai busiu namuose. idomu ka tie usai daro. ar pliacia zandikauli ar stumia/tempia zandikauli?
as galvojau kad jau nebenaudoja tu usu. su senais laikas jie man asocijojiasi
man irgi kažkaip ūsai senobiškai skamba..kai buvau maža esu mačiusi ir gatvėj vieną bachuriuką su tais ūsais, tada labai keistai atrodė
QUOTE(Hasuury @ 2011 02 25, 14:05)
Na, ortodontė sakė, kad mano atvėjis sudėtingas, todėl iš pradžių padarys vietos
tiesintis dantukams vienoj pusėj, kurioj jau ištraukė 4-uką, o po poros mėnesių ištrauks kitoj pusėj ir uždės ant likusių. O niekam taip nebuvo, kad tik vienoj uždeda?
Yra tikrai kam dalim breketus uždedinėjo

manau nuo atvejo priklauso ir nuo gydytojo