Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(KaZantipA @ 2011 02 25, 13:58)
na taip, arba kaip sake daktare, yra 4 variantas - nedaryti nieko biggrin.gif na kolegos irgi sako darbe, oj kam tau, ir taip grazus dantis, na kreivi, nu ir kas... bet as jau apsisprendziau, kad noriu graziu dantu smile.gif ir vyras palaike, sako jei nori - darom smile.gif))

tai jei vyras palaiko ir tu pati to nori, tai dekis breketus ir neklausyk ka kolegos sako. gal tik is pavydo atkalbineja smile.gif
Papildyta:
GEras, Emuk. As kazkaip pagalvojau kad apie kokia VIC klinika kalba eina ax.gif susimaisiau pati. doh.gif
Atsakyti
GEras, Emuk. As kazkaip pagalvojau kad apie kokia VIC klinika kalba eina ax.gif susimaisiau pati. doh.gif
[/quote]

Nu va issiblaskius ko tais smile.gif o mane tik balandzio 7d uzrase, bet as ateisiu paslampinesiu prie jusu lotuliukas.gif
Kai idomiai vakar pas D.L buvo konsultacija ir ji eme tik 30lt, o tai kdl pas Damusiene 50lt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 25 vasario 2011 - 13:20
QUOTE(jaguarka @ 2011 02 25, 09:27)
Na ir vis dar stiebiuosi, kaip aš galėjau priprast prie breketų. Juk pirmom dienom košmaras buvo, o ne gyvenimas, jau tikrai norėjau viską plėšt lauk biggrin.gif

Koks pažįstamas jausmas su tais dantų išplėšimais, man apačia neseniai sudėjo, tai nepriprantu niekaip, skaudėt lyg neskauda, bet atrodo taaaip niežti dantis biggrin.gif tai vyras net juokias vis, kad dantų niežtėti negali biggrin.gif
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 25, 09:39)
na kad kaukolei įtaką daro, tai tikiu, nes man pačiai nosį yra skaudėję..
na bet nešiojant breketus keliaut pas psichologą, nu tai atsiprašau..bezabrazija kažkokia  doh.gif

čia gal šiaip dėl pripratimo prie breketų problemų, gal yra žmonių, kuriems gėda nešioti breketus, bet tai šiaip nesąmonė rimtai, ko tik žmonės neprisigalvoja šiais laikais biggrin.gif

QUOTE(natale @ 2011 02 25, 13:27)
foto ikelsiu kai busiu namuose. idomu ka tie usai daro. ar pliacia zandikauli ar stumia/tempia zandikauli?
as galvojau kad jau nebenaudoja tu usu. su senais laikas jie man asocijojiasi  ax.gif

man irgi kažkaip ūsai senobiškai skamba..kai buvau maža esu mačiusi ir gatvėj vieną bachuriuką su tais ūsais, tada labai keistai atrodė smile.gif

QUOTE(Hasuury @ 2011 02 25, 14:05)
Na, ortodontė sakė, kad mano atvėjis sudėtingas, todėl iš pradžių padarys vietos
tiesintis dantukams vienoj pusėj, kurioj jau ištraukė 4-uką, o po poros mėnesių ištrauks kitoj pusėj ir uždės ant likusių. O niekam taip nebuvo, kad tik vienoj uždeda?

Yra tikrai kam dalim breketus uždedinėjo smile.gif manau nuo atvejo priklauso ir nuo gydytojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 25, 14:19)

Nu va issiblaskius ko tais smile.gif o mane tik balandzio 7d uzrase, bet as ateisiu paslampinesiu prie jusu  lotuliukas.gif
Kai idomiai vakar pas D.L buvo konsultacija ir ji eme tik 30lt, o tai kdl pas Damusiene 50lt  g.gif

as D.L. mokejau 50 lt uz pirma konsultacija
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 02 25, 14:26)
as D.L. mokejau 50 lt uz pirma konsultacija

Nu o vakar buvo mergaite su mama tai 30lt girdejau kaip mokejo, o kad D.L pokstvavo ten, visad tokia laiminga biggrin.gif as kakzkaip is foto ja ne tokia smulkia isivaizdavau, smile.gif
Atsakyti
Asta, atsiprašau, nenorėjau pasprigdint. ;D
natale, mano laikas tai 17:40. smile.gif aš kaip visada, vėlyva, nes iš Vilniaus važiuot reikia.
Visą naktį normaliai nemiegojau, nuotaikos nėr, skauda galvą, bet paskaitau čia (šiuo atveju Astos komentaras) ir iškart nuotaika pakyla. biggrin.gif blin, šian dar pas draugę tūsint varau, xebra nepažįstama, tai jėgelė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2011 02 25, 14:30)
Asta, atsiprašau, nenorėjau pasprigdint. ;D
natale, mano laikas tai 17:40. smile.gif aš kaip visada, vėlyva, nes iš Vilniaus važiuot reikia.
Visą naktį normaliai nemiegojau, nuotaikos nėr, skauda galvą, bet paskaitau čia (šiuo atveju Astos komentaras) ir iškart nuotaika pakyla. biggrin.gif blin, šian dar pas draugę tūsint varau, xebra nepažįstama, tai jėgelė. biggrin.gif

Dzinga tai pala gal tu vakar buvai su manim panasiu laiku? nes kai atsisedau i kede lyg galvojau kad sakei kad turetum but smile.gif
Atsakyti
Sveiki, sauni tema. Noreciau ir as prie Jusu saunaus burio prisijungti. Jau kuris laikas skaitineju apie Jusu patirtis. Truputi apie savo situacija: ilga laika kompleksavau del savo dantuku. Labai nejauku sypsotis. Nors daug kas sako, jog nieko baisaus, taciau man paciai nemalonu. Breketai mano svajone jau daugeli metu. Stai ir as pradejau savo ilga kelione link kaip Jus sakote "holyvudines sypsenos". Siuo metu atlikti kapitaliniai dantu plombavimo darbai. Pas mane jie prastoki. Saknys stiprios, o vat isoreje beda. Siuo metu pasalinti du protiniai dantukai. Is likusiu dvieju butina viena palikti, o antrasis visai neisdyges. Pries breketu dejima kartu sudejus reikia pasalinti viso 6 dantukus, virsuje 4 su protiniais (vienas ju neisdiges). Tad lauksim kol pasirodys. Breketu dejimui jis netrukdo. Apacioje 2. Vienas jau pasalintas. Mano esmines bedos: dantu susigrudimas. Netelpa visi. Ypac issisovusios virsuje esancios iltys. Antra, netaisiklingas sakandis. Trecia, "nuvaziaves" centras del kazkada israuto danties apacioje. Breketukus planuoju deti Zalgirio klinikoje. Ten lankausi ir dantu probleminiu kanalu valymui su mikroskopu. Be viso to po islyginimo bus butina tris dantis protezuoti. Jau lankiausi pas ortodonte Zalgirio klinikoje: tad manes laukia kokiu 5 metu darbas: 3 metai breketukai, 2 metai plokstele (jei teisingai sakau). Pirmiausiai bus dedami breketukai virsuje, po pusmecio apacioje. Siai dienai planuoju deti metalinius breketukus. Stai tiek apie savo kreivukus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnija: 25 vasario 2011 - 13:35
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 25, 14:30)
Nu o vakar buvo mergaite su mama tai 30lt girdejau kaip mokejo, o kad D.L pokstvavo ten, visad tokia laiminga  biggrin.gif as kakzkaip is foto ja ne tokia smulkia isivaizdavau,  smile.gif

As ja irgi kitokia isivaizdavau. bet is veido kazkiek panasi kur intike jos foto paskelbta:)
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 02 25, 13:38)
blink.gif kava? praeitoj temoj sakei kad atsisakei kavos  tongue.gif

nu ir pastabumas doh.gif lotuliukas.gif
šiandien pasidariau sau šventę biggrin.gif gi penktadienis..ir dar galvą skauda, tai nusižengiau unsure.gif kalta, kalta.. smile.gif
bet vakar prisiviriau manų košės su cinamonu, tai susiparinau. Tas cinamonas dar labiau dažo nei kava doh.gif db mano gumkės kažkokios salotinės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 25, 14:36)
nu ir pastabumas  doh.gif  lotuliukas.gif 
šiandien pasidariau sau šventę biggrin.gif gi penktadienis..ir dar galvą skauda, tai nusižengiau  unsure.gif  kalta, kalta.. smile.gif
bet vakar prisiviriau manų košės su cinamonu, tai susiparinau. Tas cinamonas dar labiau dažo nei kava  doh.gif  db mano gumkės kažkokios salotinės  doh.gif

Nelaimele tu, laikykis thumbup.gif as kazkaip be kavos negaleciau, geriu balta arba ta 3in1, taigi nekankink saves, gerk ta kava thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 02 25, 13:58)
na taip, arba kaip sake daktare, yra 4 variantas - nedaryti nieko biggrin.gif na kolegos irgi sako darbe, oj kam tau, ir taip grazus dantis, na kreivi, nu ir kas... bet as jau apsisprendziau, kad noriu graziu dantu smile.gif ir vyras palaike, sako jei nori - darom smile.gif))

joa, čia tai jau tikrai, kad rodiklis "kreivi, nu ir kas" biggrin.gif
bet čia dauguma iš mūsų tokių komentarų prisiklausė..smile.gif

o mano priekiniai dantys pagaliau vienodo dydžio pasidarėsmile.gif nes pradžioj vienas buvo ilgesnis pataps už kitą thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 25, 14:38)
Nelaimele tu, laikykis  thumbup.gif  as kazkaip be kavos negaleciau, geriu balta arba ta 3in1, taigi nekankink saves, gerk ta kava  thumbup.gif

na aš anksčiau kibirais kavą gerdavau, o arbata man išvis kažkokios nesuprantamos pamazgos būdavo (atsiprašau, jei kas mėgsta arbatą) biggrin.gif netgi žalia arbata, kuri man anksčiau silkėm trenkdavo, dabar visai nieko g.gif kas čia man daros, gal pavasaris biggrin.gif
bet dabar kažkaip nieko..negeriu ir tiek..tik va šiandien pasimėgavau kava:)
Atsakyti