Sveikos. Man vakar atsiklijavo breketas
ant vieno iš tų dantų ant kurio niekaip neprilipo, opto šeip ne taip užklijavo, ir va, panešiojau kelis mėnesius ir vėl atsiklijavo... negi ir ant šito dės žiedą
būsiu visa žieduota...
QUOTE(Behnaz @ 2011 03 03, 01:09)
O manes net ir neklause ar baltos ar nebaltos noriu,dejo balta patys.Gal cia Anglijoj keramikiniams kitokios ir nededa
Del tvirtumo tai nezinau ar cia susije,bet rytoj jau savaite kaip nesioju ir visdar kasti su priekiniais dantim negaliu,tai manau,kad tvirtai man ji prispausta
Pas mano odontologo asistente truputi apsitrynusi vielute...
Bet dabar pagalvojau,kad keramikiniai breketai turi dideli trukuma,reikia ziuret ka dedi i burna
As vis su baime dedu prieskonus ryskius i maista,nes jau elastikai kazkokie pagelte atrodo,bijau,kad nenusidazytu visiskai 
Pas mano odontologo asistente truputi apsitrynusi vielute...
Bet dabar pagalvojau,kad keramikiniai breketai turi dideli trukuma,reikia ziuret ka dedi i burna
Labutis, va apie ka as ir kalbejau, kad uzsienyje pilna visur tiek safyru, tiek baltu vielu. Taip kad musu ortodontams dar toli toli, reiktu jiems truputi leistis ant zemes del kainu ir del isivaizduojamo savo didelio profesionalumo
QUOTE(smilsee @ 2011 03 03, 09:43)
Vo mano dantai
Gaila pas mane niekas taip labai akivaizdziai nesikeicia kaip pas tas kuriu kreivi dantys buvo
Bet dabar nebegeda sypsotis nes nebera bjauriu tarpu po dantu rovimo 
Gaila pas mane niekas taip labai akivaizdziai nesikeicia kaip pas tas kuriu kreivi dantys buvo
Nu labai gražu..
QUOTE(smilsee @ 2011 03 03, 10:43)
kodėl jie tokie balti antroj fotkėj?
išduok paslaptį
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 03, 10:49)
Labai jau čia paslaptis, jei abiejose foto tokie būtų, tada paslaptis, o dabar matyt apšvietimas sužaidė
Paslaptis-blicas
Shh tik niekam nesakykit
O is tikruju jie net ne tokie balti kaip pirmoj ft
QUOTE(Džinga @ 2011 03 03, 00:43)
Nu bet ir plepsės.
ir naujų kiek atsirado.
žmonės rūpinasi dantim - krizė baigiasi. ;D juk daug kainuoja.
pas mane dešinys antrukas jau beveik lanke, kairysis dar nenoriai juda... Išvis, antrukai tokie mažučiai pas mane, o pirmukai vos ne 2,5 karto didesni... Nu jo... Beje, pastaruosius jaučiu labai, lyg nesavi būtų. ;o na, dar mėnuo iki vizito, laaaukiu. Beje, man tik pasigirdo ar galėjo rimtai 14 vielą uždėt, nes lyg ir tokį skaičių Damušienė sakė. Beje, tarp 4tuko ir 5tuko tarpas atsirado
, o iltis gomury nejuda visai, gal plokštelė trukdo, nes visgi remiasi į ją...
beje, vakar pirmąkart bučiavaus po priekio uždėjimo, nusiskundimų bičas neturėjo, o aš vistiek dėl tos ilties gomury parinuos besibučiuodama. ;/ penktadienį reiks paklaust koks jausmas. ;D
pas mane dešinys antrukas jau beveik lanke, kairysis dar nenoriai juda... Išvis, antrukai tokie mažučiai pas mane, o pirmukai vos ne 2,5 karto didesni... Nu jo... Beje, pastaruosius jaučiu labai, lyg nesavi būtų. ;o na, dar mėnuo iki vizito, laaaukiu. Beje, man tik pasigirdo ar galėjo rimtai 14 vielą uždėt, nes lyg ir tokį skaičių Damušienė sakė. Beje, tarp 4tuko ir 5tuko tarpas atsirado
beje, vakar pirmąkart bučiavaus po priekio uždėjimo, nusiskundimų bičas neturėjo, o aš vistiek dėl tos ilties gomury parinuos besibučiuodama. ;/ penktadienį reiks paklaust koks jausmas. ;D
galejo det ir 14 viela. mano pati pirma viela buvo 14. dabar su 16 vaikstau.
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 03 03, 09:58)
Sveikos. Man vakar atsiklijavo breketas
ant vieno iš tų dantų ant kurio niekaip neprilipo, opto šeip ne taip užklijavo, ir va, panešiojau kelis mėnesius ir vėl atsiklijavo... negi ir ant šito dės žiedą
būsiu visa žieduota...
o kaip bus malonu ziedus nuiminet
QUOTE(smilsee @ 2011 03 03, 09:43)
Vo mano dantai
Bet dabar nebegeda sypsotis nes nebera bjauriu tarpu po dantu rovimo 
Grazu
o tau irgi trauke dantis? Kelintus ir per kiek laiko pilnai uzsitrauke tarpai?
Kankinuosi su apacia
, labai skauda vienoj pusej dantis, nakti net normaliai nepamiegojau, vis prabusdavau nuo skausmo, nes miegodama daznai stipriai dantis sukandu.
QUOTE(Kapish @ 2011 03 03, 00:25)
Super
QUOTE(ajaja @ 2011 03 03, 01:35)
o as dar norejau klausti ar cia zalsvos gumytes pas tave, ar nusidaze... man ta elastikine grandinele irgi panasiai atrodydavo po tam tikru prieskoniu 
Aš to paties norėjau klausti
O dėl tų vielų visokių spalvų, breketų rūšių ir pan, ir gydytojų ale neprofesionalumo, tai nenorėčiau sutikti, man Anglija iš viso ne ta šalis į kurią reiktų lygiuotis ir ką jie ten naudoja jų reikalas, LT gydytojai tikrai stažuojasi įvariose šalyse ir ne kokios Anglijose, todėl manau savo darbą išmano puikiai
QUOTE(pantera negra @ 2011 03 03, 11:24)
Grazu
Aha,trauke 4-ukus.Pilnai uztrauke tai gal tik po metu