Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

smilsee, nerealus tavo dantukai:) labai grazu wub.gif
Atsakyti
I ka man keisti? Sioje atsilikusioje salyje ner i ka unsure.gif Kas safyrus deda gi irgi ne baltas vielas krauna, tai kur logika? Viela vistiek svies doh.gif Atseit kieti, prisipirke keramiku, safyru, o kas is to, kai viela viska gadina. Aisku, geriau nei is viso metalas, bet.............
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2011 03 03, 19:15)
I ka man keisti? Sioje atsilikusioje salyje ner i ka unsure.gif Kas safyrus deda gi irgi ne baltas vielas krauna, tai kur logika? Viela vistiek svies doh.gif Atseit kieti, prisipirke keramiku, safyru, o kas is to, kai viela viska gadina. Aisku, geriau nei is viso metalas, bet.............

Daugiau optimizmo bigsmile.gif gal jin tau viska taip uzvilkina nes tu skundies kaip nenori virsaus (ar apacios), kaip tik sakyk noriu to ir to, matys kad tikrai turi nora tureti grazia sypsena, pasistenk juk del saves o ne jos tai darai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2011 03 03, 10:43)
Vo mano dantai  ax.gif

Kaip grazu bigsmile.gif , pavydziu... ax.gif
Atsakyti
I ka man keisti? Sioje atsilikusioje salyje ner i ka unsure.gif

Nagi nagi, šioje atsilikusioje šalyje visos kitos merginos pas kiek gydytojų gydosi, o jums jau nėra į ką pasikeisti?
Atsakyti

Patarčiau nuvykti, į kokią neatsilikusią šalį ir ten tęsti gydymą 4u.gif tik požiūrį reiktų pakeisti, sunku kai viskas gaunasi ne taip kaip norisi, bet kiti gydytojai stebuklų nepridarys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inggusik @ 2011 03 03, 20:51)
Kaip grazu bigsmile.gif , pavydziu... ax.gif

Aciu,as priejau jau savo holivuda,ir jus visos jo sulauksit drinks_cheers.gif
*sunshine*,jau laukiu kol nuims,noriu tokia sypsena turet kaip tavo biggrin.gif
Atsakyti
Congeniality, manau tau tikrai reiktu keisti gydytoja. Nu nesutampa jusu biolaukai, ka padarysi...Taciau cia kiekviena kart skusdamasi kaip tu jos nesupranti, kodel ji tau vienaip padaro o ne kitaip, kodel tau nededa safyru, irgi nieko nepakeisi smile.gif Susirask tokia gydytoja, kuri tave suprastu ir uzdetu tau tuos safyrus..bet vistiek labai abejoju ar tau kas nors des balta viela.. rolleyes.gif
QUOTE(smilsee @ 2011 03 03, 11:43)
Vo mano dantai  ax.gif

Nu zinok, labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
Aš tai baigiu prarasti viltį dėl dantų išsikišimo verysad.gif Protinių netraukė, todėl mažai vietos jiems, bandom su elastikais atgal atitraukt, bet tai kiek galima... Greitai bus pusė metų, kai nešioju elastikus prieky doh.gif
Jau net kartais pagalvoju, išsioperuočiau tuos protinius, paraudočiau savaitę, bet ramu būtų... O dabar, vistiek stumdys jie ten tuos kitus dantis, nes kreivai auga... Bet gydytoja sakė, kad galima ir neraut jų, gal netrugdys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviecia_saule: 03 kovo 2011 - 23:16
Labas vakaras 4u.gif

QUOTE(blondie* @ 2011 03 03, 07:18)
Benhaz, bet pas tave safyrai  bigsmile.gif

Jo??? As net nezinau.Vieni vadina ceramic kiti porcelain... g.gif

QUOTE(blaze @ 2011 03 03, 09:59)
Aš to paties norėjau klausti biggrin.gif  bet man ta žalsva spalva visai gražiai atrodo smile.gif

biggrin.gif Siaip praktiskai nesimato to zalsvumo,tik ant foto,nes labai is arti.

QUOTE(blaze @ 2011 03 03, 09:59)
O dėl tų vielų visokių spalvų, breketų rūšių ir pan, ir gydytojų ale neprofesionalumo, tai nenorėčiau sutikti, man Anglija iš viso ne ta šalis į kurią reiktų lygiuotis ir ką jie ten naudoja jų reikalas, LT gydytojai tikrai stažuojasi įvariose šalyse ir ne kokios Anglijose, todėl manau savo darbą išmano puikiai smile.gif

Na taip jau drastiskai sakyti irgi nereiketu,nebent zinot visa Anglijos sveikatos sistema.Manau ir Anglijos gydytojai stazuojasi ne tik Lietuvos mirksiukas.gif

SMILEE labai grazus dantukai thumbup.gif

Atsakyti
Visu tik artėja artėja holivudai, arba jau kitų yra, o čia dabar daug naujokių, tarp jų ir aš kur dar tik pradėję sunkę kelionę holivudo link smile.gif Smilee, gražu... smile.gif
Liniuotėj pažiūrėjau kad man jau šiandien 1 mėnesiukas, šiokia tokia šventė biggrin.gif Ale daug švenčių man nusimato kiekvieną mėnesį... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingin: 04 kovo 2011 - 00:25
Natale, Kaip tavo reikalai? gal jau Herbsta nueme? lyg apie vasari kalbejai? As uzsiknisus po darbais, nespeju sekt temos, gal jau ir rasei smile.gif
Atsakyti