Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Congeniality @ 2011 03 04, 11:56)
butent. O dar ir jauciu, kad ir tu deti nenori. Uzsimenu, tai galva krato. Dirba ne pacientams, o sau kaip jai patinka doh.gif Is viso jau baisu ka pasakyti. Pastoviai klausia kaip sekasi, suprantu kad ne apie asmenini gyvenima o apie dantis, tai ka man sakyti? Super viskas kai taip nera? Pasakai, kad letai, prastai, tai nepatenkinta doh.gif

mano gydytoja kai dėjo man tuos liežuvinius, tai seselei pasakė, kad pusė uždirbio už vidinius breketus reikia skirti nugaros reabilitacijai smile.gif tai gal dėl to kiti gydytojai nenori su jais dirbt?
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2011 03 04, 12:56)
butent. O dar ir jauciu, kad ir tu deti nenori. Uzsimenu, tai galva krato. Dirba ne pacientams, o sau kaip jai patinka doh.gif Is viso jau baisu ka pasakyti. Pastoviai klausia kaip sekasi, suprantu kad ne apie asmenini gyvenima o apie dantis, tai ka man sakyti? Super viskas kai taip nera? Pasakai, kad letai, prastai, tai nepatenkinta doh.gif

o kodel rimtai nepaieskojus kitos gydytojos, arba jai pasakykit kad netenkina jos darbas, jus galu gale mokat pinigus ir nemazusm noretusi kad viskas butu gerai, niekas nesako kad reikia piktis, tiesiog rimtai, atsargiai ir taktiskas pakalbet g.gif

QUOTE(yvonneyvonne @ 2011 03 04, 13:01)
mano gydytoja kai dėjo man tuos liežuvinius, tai seselei pasakė, kad pusė uždirbio už vidinius breketus reikia skirti nugaros reabilitacijai smile.gif tai gal dėl to kiti gydytojai nenori su jais dirbt?

maniske iskart pasake kad liezuviniai labai brangus, ir kad Vilniuje mazai kur deda juos netgi
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2011 03 04, 12:52)
Tai kad buvo cia daugiau to paties norinciu, bet ar gavo tai nors viena?
Keista, kad uzsienyje zmones tai gauna, jei butu taip blogai, tai man regis ten greiciau is rinkos mestu.

Pries vaziuodama konsultacijai, daug skaiciaus apie breketus. Susisdariau vaizda, ka liezuviniais ne labai daug kas uzsijem.
Ma tai jokia skirtuma kokie tie breketai, bu tik gera darba padarytu. Darbe buva tokiu, kurie ne labai is kart atkreipi demesi, ka as su brketais( nors i ties taisa dantim, kuri neitilpa, tokia kaip sprendziniki isauta). blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2011 03 04, 01:00)
Na taip jau drastiskai sakyti irgi nereiketu,nebent zinot visa Anglijos sveikatos sistema.Manau ir Anglijos gydytojai stazuojasi ne tik Lietuvos  mirksiukas.gif

Aš nesakau, kad Anglijos gydytojai prasti, manau jie irgi išmano savo darbą ir tikrai stažuojasi užsienyje. Tiesiog aš labiau pasitikiu išsivysčiusiomis ir stipriomis šalimis. Man Anglija, Škotija, Airija labai asocijuojasi su emigrantais, ten jų didelė dalis, gal dar viskas taip atrodo, nes dauguma pažįstamų ir draugų tenais išvažiavę. O šiaip apie kiekvieną ortodontą galima pasiskaityti ir rasti kur jie stažavosi, kėlė kvalifikaciją ir pan. smile.gif

Smilsee, nepagyriau, bet dantukai fantastiški thumbup.gif

O aš tuoj įdėsiu savo krūminio dantuko pasikeitimus į fotki per šešis mėnesius, rezultatas matos thumbup.gif bet darbo irgi dar nemažai likę... smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2011 03 04, 09:51)
Natale, Kaip tavo reikalai? gal jau Herbsta nueme? lyg apie vasari kalbejai? As uzsiknisus po darbais, nespeju sekt temos, gal jau ir rasei smile.gif

Sveika, taip, man jau nueme thumbup.gif paskaityk praeita tema 12-13 psl. idejau foto ir aprasiau nuemima. antra karta tingiu vel ta pati rasyt smile.gif
o kaip sekasi tau?
Atsakyti
QUOTE(yvonneyvonne @ 2011 03 04, 11:01)

tai gydytojai labai nepatogus priejimas prie liezuviniu breketu ar kaip? taigi kedes dabar visokiom kryptim reguliojamos ir auksciai ir viskas, negi negali pagultyti taip, kad jai patogu butu g.gif
Atsakyti
Pastebejau, kad po apacios uzdejimo siek tiek susvepluoju kartais, liežuvis susipina biggrin.gif , kazin ar kai apsiprasiu praeis, ar cia jau visa nesojimo laika taip ir bus... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 03 04, 13:38)
tai gydytojai labai nepatogus priejimas prie liezuviniu breketu ar kaip? taigi kedes dabar visokiom kryptim reguliojamos ir auksciai ir viskas, negi negali pagultyti taip, kad jai patogu butu  g.gif

kiek supratau nelabai patogus, nes jai labai zemai lenktis reikia...
Atsakyti
QUOTE(Hmzz @ 2011 02 27, 22:00)
Kad lyg ir neypatingas atvejis, pas mane tik centras virsuj buvo nuvaziaves, del vaikysteje istraukto 4 dantuko. Be to, apacioje labai mazas zandikaulis tai dantukai susigrude, tai nesiojau "lupos bamperi", kad pastumti juso atgal ir kad jei isistektu.. o daugiau lyg ir nieko ypatingo nebuvo.. bet gal cia tik amn neypatingas  blush2.gif

aisku... bet speju ne klaipedoj tvarkaisi dantukus? ax.gif

QUOTE(smilsee @ 2011 03 01, 22:46)
Esu buvus pas Rasteniene(kuri man visai nepatiko),pas kazkokia Sauliu gatvej(sita irgi nepatiko,pagamino man plokstele uz 400 kuri ne velnio nepadejo doh.gif ) ir pas Petkinyte kur dabar lankaus.Tai ji man labiausiai patinka,rekomenduoju  smile.gif

prisidedu, tikrai labai gera gydytoja, as irgi pas ja lankausi, ir visai nesigailiu smile.gif

QUOTE(smilsee @ 2011 03 03, 10:43)
Vo mano dantai  ax.gif
user posted image

user posted image

Gaila pas mane niekas taip labai akivaizdziai nesikeicia kaip pas tas kuriu kreivi dantys buvo  biggrin.gif  Bet dabar nebegeda sypsotis nes nebera bjauriu tarpu po dantu rovimo bigsmile.gif

wow, nu jau labai grazu smile.gif pamatysi greit nuims smile.gif

ji kazkaip visiem dabar nuimineja.. man irgi paskyre nuemima uz menesiuko kazkur (tik man nebetinka diena, tai eisiu siandien persirasyt), mano draugei irgi mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inggusik @ 2011 03 04, 13:27)
Pastebejau, kad po apacios uzdejimo siek tiek susvepluoju kartais, liežuvis susipina biggrin.gif , kazin ar kai apsiprasiu praeis, ar cia jau visa nesojimo laika taip ir bus... doh.gif  blush2.gif

nepergyvenk, as pradzioj ne tik sveplavau, dar ir spjaudziausi kol pripratau doh.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės 4u.gif Na jūs ir pleputės bigsmile.gif

Man šiandien savaitė kaip vaikštau su breketais ax.gif Vis tiek dantukai dar jautrūs, bet pažanga, šiandien valgiau makaronų košę biggrin.gif Ir aš dar kažkaip nepripratau, truputį lyg švepluoju, truputį spjaudaus lotuliukas.gif O mokykloj vaikai kai prasižioju vis klausia: Ka čia, ar ploštelė? Išsižiokit, parodykit doh.gif lotuliukas.gif
Bet per savaitę ir pažangą jaučiu rolleyes.gif Priekyje dantukai buvo užsikeitę ir labai sunkiai dantų siūlą eidavo užkišti, o dabar lengvai bigsmile.gif

Smilsee, dantukai, nuostabūs, baltai pavydžiu wub.gif
Atsakyti