Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Sveikos, aš po vizito cool.gif na ką, daktarė jau sakė kad vaizdas jau labai geras dantukų thumbup.gif tai aš labai apsidžiaugiau, nes manau irgi tą patį biggrin.gif na aišku, dar reik atlenkt apatinius dantis atgal, užtai gavau elastikų vėžlių - man jie tokie keisti, po vilkų, tokie diiideli biggrin.gif na ir aišku tikiuosi kažką dar darys su sąkandžiu, nes pas mane viršus gi belekaip nuvažiavęs doh.gif bet kolkas apie tai nieko nesakė.. o šeip tai ant apatinių dantukų uždėjo metalinę grandinėlę, manau juos trauks kažkai atgal.. tik keista kad nepriklijavo to nukritusio breketo unsure.gif sakė jis tvirtai laikosi, tipo prilaikys dantį tą, tai neklijuos jo kolkas... o sekantis vizitas tik po šešių savaičių unsure.gif tai jaučiu teks man pačiai nusiimt jį biggrin.gif nes jis kartais tai tvirtai ten savo vietoj stovi, o kartais pradeda ant vielos makaluotis, ir mane nervina tada biggrin.gif biggrin.gif na tai tiek žinių kolkas... einu mokytis, ryt laikau teisių teoriją.. tik gaila dar mašinos neturėsiu, nes visą ją į dantis sukišau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 03 09, 20:31)
Sveikos, aš po vizito  cool.gif na ką, daktarė jau sakė kad vaizdas jau labai geras dantukų  thumbup.gif tai aš labai apsidžiaugiau, nes manau irgi tą patį  biggrin.gif na aišku, dar reik atlenkt apatinius dantis atgal, užtai gavau elastikų vėžlių - man jie tokie keisti, po vilkų, tokie diiideli  biggrin.gif na ir aišku tikiuosi kažką dar darys su sąkandžiu, nes pas mane viršus gi belekaip nuvažiavęs  doh.gif bet kolkas apie tai nieko nesakė.. o šeip tai ant apatinių dantukų uždėjo metalinę grandinėlę, manau juos trauks kažkai atgal.. tik keista kad nepriklijavo to nukritusio breketo  unsure.gif sakė jis tvirtai laikosi, tipo prilaikys dantį tą, tai neklijuos jo kolkas... o sekantis vizitas tik po šešių savaičių  unsure.gif tai jaučiu teks man pačiai nusiimt jį  biggrin.gif nes jis kartais tai tvirtai ten savo vietoj stovi, o kartais pradeda ant vielos makaluotis, ir mane nervina tada  biggrin.gif  biggrin.gif na tai tiek žinių kolkas... einu mokytis, ryt laikau teisių teoriją.. tik gaila dar mašinos neturėsiu, nes visą ją į dantis sukišau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Bet uz tai sypsena Holivudine turesi!!!
Kame skirtums tu gumyciu. unsure.gif Tamprume a kaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 03 09, 20:48)
Bet uz tai sypsena Holivudine turesi!!!
Kame skirtums tu gumyciu. unsure.gif  Tamprume a kaip?  unsure.gif

Nu tep išeina, mano vilkai buvo medium parašyta, o vėžliai heavy biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 03 09, 20:31)
Sveikos, aš po vizito  cool.gif na ką, daktarė jau sakė kad vaizdas jau labai geras dantukų  thumbup.gif tai aš labai apsidžiaugiau, nes manau irgi tą patį  biggrin.gif na aišku, dar reik atlenkt apatinius dantis atgal, užtai gavau elastikų vėžlių - man jie tokie keisti, po vilkų, tokie diiideli  biggrin.gif na ir aišku tikiuosi kažką dar darys su sąkandžiu, nes pas mane viršus gi belekaip nuvažiavęs  doh.gif bet kolkas apie tai nieko nesakė.. o šeip tai ant apatinių dantukų uždėjo metalinę grandinėlę, manau juos trauks kažkai atgal.. tik keista kad nepriklijavo to nukritusio breketo  unsure.gif sakė jis tvirtai laikosi, tipo prilaikys dantį tą, tai neklijuos jo kolkas... o sekantis vizitas tik po šešių savaičių  unsure.gif tai jaučiu teks man pačiai nusiimt jį  biggrin.gif nes jis kartais tai tvirtai ten savo vietoj stovi, o kartais pradeda ant vielos makaluotis, ir mane nervina tada  biggrin.gif  biggrin.gif na tai tiek žinių kolkas... einu mokytis, ryt laikau teisių teoriją.. tik gaila dar mašinos neturėsiu, nes visą ją į dantis sukišau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o kabinasi elastikai irgi ant tu paciu dantu? kokie tau stipresni pasirode? vezliai skaitosi vidutinio stiprumo,o vilkai nezinau. g.gif
sekmes ryt egze bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 03 09, 20:55)
Nu tep išeina, mano vilkai buvo medium parašyta, o vėžliai heavy  biggrin.gif

reiskia mano sarasas meluoja
тяга "Черепаха" 3/8, 3oz (средняя)
raso vezliai vidutiniai g.gif
Atsakyti
Ir tamprume ir dydyje mirksiukas.gif
As siandien laikiau teorija,islaikiau 90 proc. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2011 03 09, 21:03)
Ir tamprume ir dydyje  mirksiukas.gif 
As siandien laikiau teorija,islaikiau 90 proc. bigsmile.gif

Sveikinu clap.gif alc.gif
Atsakyti
sveikinimai išlaikiusiai panelytei ir sėkmės ryt laikančiai panelytei 4u.gif drinks_cheers.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 03 09, 20:57)
o kabinasi elastikai irgi ant tu paciu dantu? kokie tau stipresni pasirode? vezliai skaitosi vidutinio stiprumo,o vilkai nezinau.  g.gif
sekmes ryt egze  bigsmile.gif
Papildyta:

reiskia mano sarasas meluoja
тяга "Черепаха" 3/8, 3oz (средняя)
raso vezliai vidutiniai  g.gif

Aš rašau, kas parašyta ant pokelių elastikų smile.gif tai aišku, kad šitie stipresni, iškart jaučiasi rolleyes.gif biggrin.gif o kabinu tai jo, ant tų pačių dantų smile.gif
Atsakyti
buvau šiandien higieną darytis, pirmą kartą buvau, tai ką galiu pasakyt, ne itin maloni procedūra, pasiskaičiau kaip kitos rašo, jog jausmas burnoje pasikeitė, aš kažkaip nieko nejaučiu, gal trupučiuką dantys pabaltėjo. Bet tik dar labiau noriu balintis. smile.gif
Atsakyti
Jaguarka tikrai pokyciai matosi,o juk dar tik menesis praejo. wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 03 09, 22:10)
buvau šiandien higieną darytis, pirmą kartą buvau, tai ką galiu pasakyt, ne itin maloni procedūra, pasiskaičiau kaip kitos rašo, jog jausmas burnoje pasikeitė, aš kažkaip nieko nejaučiu, gal trupučiuką dantys pabaltėjo. Bet tik dar labiau noriu balintis.  smile.gif

Pas Gerdą buvai? smile.gif tai kad labai ir nepabaltėja, gal kažkiek apnašos ir nusipučia...O jausmas pas tave nepasikeitė, nes tu gal akmenų neturėjai mirksiukas.gif nes kai būna jų priaugę, tai patikėk, kai nusivalo, atrodo puse dantų neturi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 03 09, 21:48)
Pas Gerdą buvai?  smile.gif tai kad labai ir nepabaltėja, gal kažkiek apnašos ir nusipučia...O jausmas pas tave nepasikeitė, nes tu gal akmenų neturėjai  mirksiukas.gif nes kai būna jų priaugę, tai patikėk, kai nusivalo, atrodo puse dantų neturi biggrin.gif

buvo akmenų truputį, palei dantenas, iš vidinės pusės, bet matyt nedaug, jei nejaučiu. smile.gif pas Gerdą, kai reikės vėl eiti, tai manau pas ją vėl eisiu, negrubi, maloni. Man patiko.
Atsakyti