Sveikos, aš po vizito
na ką, daktarė jau sakė kad vaizdas jau labai geras dantukų
tai aš labai apsidžiaugiau, nes manau irgi tą patį
na aišku, dar reik atlenkt apatinius dantis atgal, užtai gavau elastikų vėžlių - man jie tokie keisti, po vilkų, tokie diiideli
na ir aišku tikiuosi kažką dar darys su sąkandžiu, nes pas mane viršus gi belekaip nuvažiavęs
bet kolkas apie tai nieko nesakė.. o šeip tai ant apatinių dantukų uždėjo metalinę grandinėlę, manau juos trauks kažkai atgal.. tik keista kad nepriklijavo to nukritusio breketo
sakė jis tvirtai laikosi, tipo prilaikys dantį tą, tai neklijuos jo kolkas... o sekantis vizitas tik po šešių savaičių
tai jaučiu teks man pačiai nusiimt jį
nes jis kartais tai tvirtai ten savo vietoj stovi, o kartais pradeda ant vielos makaluotis, ir mane nervina tada
na tai tiek žinių kolkas... einu mokytis, ryt laikau teisių teoriją.. tik gaila dar mašinos neturėsiu, nes visą ją į dantis sukišau
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 03 09, 20:31)
Sveikos, aš po vizito
na aišku, dar reik atlenkt apatinius dantis atgal, užtai gavau elastikų vėžlių - man jie tokie keisti, po vilkų, tokie diiideli
na ir aišku tikiuosi kažką dar darys su sąkandžiu, nes pas mane viršus gi belekaip nuvažiavęs
bet kolkas apie tai nieko nesakė.. o šeip tai ant apatinių dantukų uždėjo metalinę grandinėlę, manau juos trauks kažkai atgal.. tik keista kad nepriklijavo to nukritusio breketo
sakė jis tvirtai laikosi, tipo prilaikys dantį tą, tai neklijuos jo kolkas... o sekantis vizitas tik po šešių savaičių
nes jis kartais tai tvirtai ten savo vietoj stovi, o kartais pradeda ant vielos makaluotis, ir mane nervina tada
na tai tiek žinių kolkas... einu mokytis, ryt laikau teisių teoriją.. tik gaila dar mašinos neturėsiu, nes visą ją į dantis sukišau

Bet uz tai sypsena Holivudine turesi!!!
Kame skirtums tu gumyciu.
QUOTE(Flegma @ 2011 03 09, 20:48)
Bet uz tai sypsena Holivudine turesi!!!
Tamprume a kaip? 
Nu tep išeina, mano vilkai buvo medium parašyta, o vėžliai heavy
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 03 09, 20:31)
Sveikos, aš po vizito

o kabinasi elastikai irgi ant tu paciu dantu? kokie tau stipresni pasirode? vezliai skaitosi vidutinio stiprumo,o vilkai nezinau.
sekmes ryt egze
Papildyta:
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 03 09, 20:55)
reiskia mano sarasas meluoja
тяга "Черепаха" 3/8, 3oz (средняя)
raso vezliai vidutiniai
Ir tamprume ir dydyje
As siandien laikiau teorija,islaikiau 90 proc.
As siandien laikiau teorija,islaikiau 90 proc.
QUOTE(smilsee @ 2011 03 09, 21:03)
Sveikinu
sveikinimai išlaikiusiai panelytei ir sėkmės ryt laikančiai panelytei
QUOTE(natale @ 2011 03 09, 20:57)
o kabinasi elastikai irgi ant tu paciu dantu? kokie tau stipresni pasirode? vezliai skaitosi vidutinio stiprumo,o vilkai nezinau.
sekmes ryt egze
Papildyta:
raso vezliai vidutiniai
sekmes ryt egze
Papildyta:
raso vezliai vidutiniai
Aš rašau, kas parašyta ant pokelių elastikų
buvau šiandien higieną darytis, pirmą kartą buvau, tai ką galiu pasakyt, ne itin maloni procedūra, pasiskaičiau kaip kitos rašo, jog jausmas burnoje pasikeitė, aš kažkaip nieko nejaučiu, gal trupučiuką dantys pabaltėjo. Bet tik dar labiau noriu balintis.
Jaguarka tikrai pokyciai matosi,o juk dar tik menesis praejo.
QUOTE(Balalaika. @ 2011 03 09, 22:10)
buvau šiandien higieną darytis, pirmą kartą buvau, tai ką galiu pasakyt, ne itin maloni procedūra, pasiskaičiau kaip kitos rašo, jog jausmas burnoje pasikeitė, aš kažkaip nieko nejaučiu, gal trupučiuką dantys pabaltėjo. Bet tik dar labiau noriu balintis. 
Pas Gerdą buvai?
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 03 09, 21:48)
Pas Gerdą buvai?
tai kad labai ir nepabaltėja, gal kažkiek apnašos ir nusipučia...O jausmas pas tave nepasikeitė, nes tu gal akmenų neturėjai
nes kai būna jų priaugę, tai patikėk, kai nusivalo, atrodo puse dantų neturi 
buvo akmenų truputį, palei dantenas, iš vidinės pusės, bet matyt nedaug, jei nejaučiu.