Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 03 10, 13:05)
man tai sis menesis vizitu pas gydytojus deka kosmaras....
tikiuosi bent ant apatinio zandikaulio breketu nedes dar si menesi... kad ir norisi kuo greiciau, bet jau piniginei labai skauda si menesi...

na va, jau po vizito..taip laikiau kumštukus, kad keistų tik viršutinį lanką - bet kur tau, abu pakeitė doh.gif tai db visą savaitę su 10 lt turėsiu kaip nors išgyvent smile.gif na bet aš stipri, kruopų namie turiu biggrin.gif

dabar geroji dalis - GAVAU ELASTIKŲ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jokio žvėriuko ant maišiuko nematau, tik tiek, kad 8 Medium parašyta.

assa.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 10, 14:11)
na va, jau po vizito..taip laikiau kumštukus, kad keistų tik viršutinį lanką - bet kur tau, abu pakeitė  doh.gif  tai db visą savaitę su 10 lt turėsiu kaip nors išgyvent smile.gif na bet aš stipri, kruopų namie turiu biggrin.gif

dabar geroji dalis - GAVAU ELASTIKŲ  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 

assa.gif

tai jau taip, teks valgyt kruopas...
man kai ne tik uz breketus tenka moket, tai...
snd nuejau pasidaryt tyrimus ir 110lt doh.gif
Atsakyti
Man tai irgi po vakarykščio vizito jaučiasi dantukai rolleyes.gif jau buvau pamiršus skausmelį tą, kai negali net salotų sukramtyt biggrin.gif o dar elastikai doh.gif na bet aš jau tikiuosi kad viskas gal link pabaigos pradžios eina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 03 10, 12:29)
O kas čia per poliklinika? unsure.gif Tai jei 5lt už dantį gan nemažai susidaro, aš norėčiau į 100Lt susisukti kaip nors smile.gif bet man keista kaip, kur klinikose už dantį skaičiuoja, tai galima ateiti ir rinktis nuo kurių dantų akmenis nuvalyti noriu? biggrin.gif

Vilniaus sveikatos namai, pasigooglink, jei įdomu smile.gif
Nu nesakysi, nuo kurių, skaičiuoja kiek dantų burnoj ir nuo to kaina priklauso. Daug kur mačiau šitaip. O pas mane kaip dantų mažai, tai visai normaliai išeina pagal tą skaičiavimą laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 03 10, 14:23)
tai jau taip, teks valgyt kruopas...
man kai ne tik uz breketus tenka moket, tai...
snd nuejau pasidaryt tyrimus ir 110lt  doh.gif

o kokius tu čia tyrimus daraisi? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 10, 15:18)
o kokius tu čia tyrimus daraisi?  blink.gif

ta prasme, tu čia tyrimus susijusius su dantim daraisi?
Atsakyti
QUOTE(inggusik @ 2011 03 10, 13:19)
O Klaipedoje grazus oras, sviecia saulute, toks pavasariskas oras jau tongue.gif  biggrin.gif

Neveltui mano svajonių miestas!!! thumbup.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 10, 14:44)
Vilniaus sveikatos namai, pasigooglink, jei įdomu smile.gif
Nu nesakysi, nuo kurių, skaičiuoja kiek dantų burnoj ir nuo to kaina priklauso. Daug kur mačiau šitaip. O pas mane kaip dantų mažai, tai visai normaliai išeina pagal tą skaičiavimą laugh.gif

Reiktų gal ir man porą dantų išsilupti lotuliukas.gif bo tik dviejų krūminių neturiu, visų kitų pridygę kaip grybų po lietaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 10, 14:11)
na va, jau po vizito..taip laikiau kumštukus, kad keistų tik viršutinį lanką - bet kur tau, abu pakeitė  doh.gif  tai db visą savaitę su 10 lt turėsiu kaip nors išgyvent smile.gif na bet aš stipri, kruopų namie turiu biggrin.gif

dabar geroji dalis - GAVAU ELASTIKŲ  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 

assa.gif

Skanu visai kruopas. As, kai neinu i kriautuves, mazai arba visai neisleidziu pinigu. blush2.gif

O tu koki nori zveruka nusiapaisyk ant maisiuka. ax.gif
Atsakyti
[quote=blaze,2011 03 10, 15:57]
Neveltui mano svajonių miestas!!! thumbup.gif

As is klp, tik db kaune tenka gyvent, pasiilgau sad.gif O pas mane nieko naujo, snd taip ryte ziovaujau kad elastikas kai sove biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 10, 15:20)
o kokius tu čia tyrimus daraisi?  blink.gif
Papildyta:
ta prasme, tu čia tyrimus susijusius su dantim daraisi?

su dantim nesusija
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 03 10, 14:29)
Man tai irgi po vakarykščio vizito jaučiasi dantukai  rolleyes.gif jau buvau pamiršus skausmelį tą, kai negali net salotų sukramtyt  biggrin.gif o dar elastikai  doh.gif na bet aš jau tikiuosi kad viskas gal link pabaigos pradžios eina  biggrin.gif

Kaip teorijos egzas?
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 03 10, 20:39)
Kaip teorijos egzas?

Deja, sėkmė slypi po kitu kamšteliu biggrin.gif biggrin.gif na ką darysi, bandysiu kitą savaitę perlaikyt... kad nėr kada man mokytis mintinai tas nesąmones, per darbą ir mokslus... doh.gif
Atsakyti
O as jau kita savaite pagaliau pasidarysiu dantu antspaudus, ir tada jau reikaliukai su breketais pajudes smile.gif
Atsakyti