sveikutes

ateinu ir as su savo nauju pirkiniu

turiu itarimu, nors pirktas is patikimos pardavejos, pati pirmakarta is jos perku, o ji tik su gerai atsiliepimais, todel iskart atsiprasau, jei man cia tik paranoja kokia
siandi gavau, atidariau, pasipurkiau, uzdariau, dar kart atidariau, nes kamstukas labai sunkiai uzsidejo, ir ziuriu kad purkstukas issiarde

tiksliau viena zieda su kamsteliu istrauke, o po tuo ziedu labai nedailus auksiukas uzspaustas, su subraizymais, kai kur nusibraizes. palyginau kvapa su savo turetu atomike, jis gerokai silpnesnis(lyginau papurskus ant kito rieso) nors toks pats. tada lyginau uzrasus su kitu testeriu, istikruju tai is cia:
http://www.supermama...?...4876&st=120skiriasi ir dezutes ir patys uzrasai

pas mane tik italiskai ir angliskai parasyta, kad nepardavimui, o pastarojo net keturiom. ir pas mane niekur nera zenkliuko, tokio pirstuko, kur rodo i knuga, nezinau ka jis reiskia. ir dar lipdukas ant buteliuko skiriasi. pas mane niekur nera isgraviruota ar ispaustai parasyta kad testeris, paprastai parasyta. pats buteliukas dailus, tik kur nekur negraziai islietas, su bangelem.. ikeliu nemazai nuotrauku,prasau nuraminkite mane