Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(jurmarta @ 2011 03 05, 20:55)
Na ir as siandien nuejau pasiziuret kaip regitra atrodo biggrin.gif O dangau!Jausmelis stebint is sono,kad tai koncentracijos stovykla,kur esesininkai akmeniniais veidais po viena kviecia ir vedasi susaudyt doh.gif Jiems turbut liepta taip gresmingai atrodyt ir stovet akmeniniais veidais,kad laikantieji pamate is baimes alptu,neislaikytu ir dar daugiau babkiu i milijonine ju kasa inestu biggrin.gif visos panos isbalusios,drebancios,po egzo visuos kampuos verkia,vienai prasidejo isterija,seimos nariai visuos kampuos verkiancias ramina..tikras siaubo filmas doh.gif supratau,kad gal as jau 30 metu be teisiu ramiai gyvenau,gal jau pataupysiu as savo sveikata ir gyvensiu be ju toliau biggrin.gif ...

Nu kad tikrai taip nera...praleidau regitroje tikrai nemazai laiko,nes laikiau visas kategorijas(kaip antri namai man jau ta regitra,prisiminus vien tik silti jausmai sukyla,nors ne viskas gerai sekesi man ten),teorijai visada ejau "ant laukimo",ir nieko tokio panasaus nemaciau...ir tie egzaminuotojai normalus zmones,tikrai ne kokie blogieciai...
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 03 05, 23:35)
Įdomu toks klausimas: jums didesnis stresas buvo pirma praktikos pamoka su instruktorium ar praktikos egzaminas Regitroj?

Labas rytas,
Man didesnis stresas buvo pirmoji pamoka su instruktoriumi. Aš ir dabar, nors jau pravažiavusi pusę duotų valandų, jaučiu kažkokią įtampą, sėsdama į mašiniuką.

O teorijos egzamino nebijojau-buvo jaudulys, bet aš ten gerai jaučiausi, nes teorija nėra sunku. Žinojau, na neišlaikysiu, žioplį pgavusi ir neįsisikaičiusi į klausimą, 1-mą kartą, išlaikysiu kitą kartą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 06 kovo 2011 - 08:26
Man praejo jau 3 metai kaip turiu pazymejima, bet pirmo vaziavimo su instruktorium nepamirsiu nekada. Buvo siaubinga!!!!!!!
O jau egza laikiau prikolnai, laksciau kaip pakvaisiusiu, svarbiausia islaikiau!!! thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martusik: 06 kovo 2011 - 09:15
QUOTE(Kliamka @ 2011 03 05, 23:35)
Įdomu toks klausimas: jums didesnis stresas buvo pirma praktikos pamoka su instruktorium ar praktikos egzaminas Regitroj?

man asmeniskai didesnis stresas egzaminas Regitroj...i pirma pamoka ejau rami, nes vairuot jau siek tiek mokejau, o pirma pamoka instruktoriaus paprasiau skirti tokiai teorijai kam reikalinga sankaba, kaip veidrodelius nusireguliuot...ir dar truputi liko laiko aikstutej pasisukinet smile.gif o i egzamina eini nezinodama, kaip viskas vyksta, kaip tas zmogelis salia sedes, ar bus draugiskai nusiteikes, ar is anksto nurases...egzaminui neislaikyt karts nereikia net grubios klaidos, randa jie prie ko prikibt...
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2011 03 05, 22:14)
Taip, ten yra atskiras įėjimas-KASOS. Ten susimoki už teorijos egzaminą 35 Lt. Tuomet iš ten išeini ir reikia įeiti pro kitas duris, kur vyksta registracija.
Spaudi numeriuką, kaip banke, lauki, kol užsidegs tavo numeriukas. Ten priduodi dokumentus-sveikatos pažymėjimą, med. pažymą, pasą, kvitą, jei turi pažymą iš Vairavimo m-klos-tą pažymą, jei eini eksternu, tuomet vidurnio atestatą arba kitos aukštesnės/aukštosios mokyklos diplomą.
Ten atsišviečia, ką reikia ir viskas. Toliau lauki nustatytos valandos. Tuomet dideliame ekrane užsidega visų pavardės, susieškai savo-ten bus nurodyta, prie kuriuo numeriu pažymėto kompiuterio sėdiesi.
Ir viskas-įeini į salę, susirandi kompą ir - PIRMYN  mirksiukas.gif .
Šeip nėra sunki ta teorija.  tongue.gif

QUOTE(Singė @ 2011 03 05, 22:18)
Kai išeisi iš kasų, jau eisi į registraciją egzaminui (bus kitos durys). Ten reikės visų reikalingų dokumentų.

Ačiū 4u.gif Dabar jau eisiu žinodama kas, kur ir kaip smile.gif
Atsakyti
Oj, aš atsakinėdama į kliamkos klausimą parašiau apie teorijos egzaminą, o ji klausė apie praktikos. Jo aš dar neturėjau... blush2.gif
Atsakyti
aš ėjau į praktikos egzaminą nusiteikusi, kad vis vien neišlaikysiu, nes ir instruktriuos ir aplinkiniai sakė, kad neišlaikysiu, tai aš su tokia nuotaika ir ėjau. ai, galvojau koks skirtumas, kaip čia pravažiuosiu, vis vien vairuoti nemoku...

ir išlaikiau. ir egzaminuotojas sake, kad vairuoju puikiai. taip kad nesileiskit žlugdomos aplinkinių ir pabandykit atsipalaiduoti, ir išsilaikysit tą vairavimą. man bent jau nebuvo taip sunku, kaip tikėjausi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhydelka: 06 kovo 2011 - 12:08
Labai pasiseke toms,kurios gali su tevu ar vyru vazinetis thumbup.gif as neturiu atliekamu simtu papildomoms pamokoms,tevas mires,sugyventinis mokyti negali,zodziu..aleliuja biggrin.gif draugas negali rizikuot ir patiket man savo nauja darbine masina,o jai avarija?as be teisiu,jis mokyti negali ir...neduok dieve ikalu i koki mersa biggrin.gif tektu buta parduoti biggrin.gif
Atsakyti
Man ta pati problema - sugyventinis... Negali mokyt biggrin.gif et, mergos, griebiam vyrus už kiaušių ir varom į Rotušę biggrin.gif du zuikiai vienu metu - ir vairuot galėsim, ir pagaliau sugyventinių statusų atsikratysim biggrin.gif biggrin.gif o jei rimtai, tai žinot ane kad ir mašinos draudimas turi būt specialus norint mokyt vairuot?
Atsakyti
As skaiciau straipsni apie tai su draudimo kompanijos atstovu, tai sake, kad jeigu draust masina taip, kad su ja bus mokoma vairuoti, o ji be papildomu pedalu - jos draudimo kaina isaugtu 7 kartus. Nezinau, mergaites, as va teises jau turiu, praeita savaitgali dar neturejau. Turiu ir sugyventini, tetis irgi mires, ir ka, aiksteleje, butent specialioje, kur prie Muravos koloneles yra AUTO ABC mokykla, ten visalaik yra sargas, jam sumoki 10 Lt ir leidzia vazinetis valanda laiko. Ten tikrai nieks neziuri, sugyventinis, kaimynas ar siaip meiluzis blush2.gif O gatveje, na ka, rizikavom, vaziavau as jau neblogai, uzklijavom M raides dvi gale, viena priekyje uzkisom uz stiklo, dekui likimui, kad nieks nestabde. Jei nenorit rizikuot, tai bent aikstuteje su savo gyvenimo draugu tikrai galima ismokt, tik nevaziuokit i visokias nelegalias, nes policija jas zino ir aplanko retkarciais. Geriau jau i auto abc, 10 Lt tai ne 300 Lt bauda. Sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 03 06, 17:07)
Man ta pati problema - sugyventinis... Negali mokyt  biggrin.gif et, mergos, griebiam vyrus už kiaušių ir varom į Rotušę  biggrin.gif du zuikiai vienu metu - ir vairuot galėsim, ir pagaliau sugyventinių statusų atsikratysim  biggrin.gif  biggrin.gif o jei rimtai, tai žinot ane kad ir mašinos draudimas turi būt specialus norint mokyt vairuot?

Aišku griebkit biggrin.gif aš irgi neturėjau su kuo važinėtis, todėl stengiausi išmokt viską per pamokas. o koks dar specialus draudimas? kiek prisimenu, ket nieko neraso apie spec draudima. manau niekas nežino. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2011 03 05, 10:27)
Išlaikiau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .

kol negavau pažymėjimo, dar nesitiki bigsmile.gif

QUOTE(saulegrąža @ 2011 03 05, 12:00)
Sveikinimai 4u.gif  4u.gif ir as siandien islaikiau, jeee, dar negaliu kazkaip patiketi lotuliukas.gif Besimokancioms kantrybes ir tikrai islaikysit, jei ne is pirmo, tai iš antro 4u.gif ir as islaikiau tik is antro karto.Sekmes visoms 4u.gif

šaunolės sveikinimai 4u.gif pavydžiu baltai blush2.gif
QUOTE(jurmarta @ 2011 03 05, 19:55)
Na ir as siandien nuejau pasiziuret kaip regitra atrodo biggrin.gif O dangau!Jausmelis stebint is sono,kad tai koncentracijos stovykla,kur esesininkai akmeniniais veidais po viena kviecia ir vedasi susaudyt doh.gif Jiems turbut liepta taip gresmingai atrodyt ir stovet akmeniniais veidais,kad laikantieji pamate is baimes alptu,neislaikytu ir dar daugiau babkiu i milijonine ju kasa inestu biggrin.gif visos panos isbalusios,drebancios,po egzo visuos kampuos verkia,vienai prasidejo isterija,seimos nariai visuos kampuos verkiancias ramina..tikras siaubo filmas doh.gif supratau,kad gal as jau 30 metu be teisiu ramiai gyvenau,gal jau pataupysiu as savo sveikata ir gyvensiu be ju toliau biggrin.gif ...

na aš tokio vaizdo tikrai nemačiau g.gif

QUOTE(Kliamka @ 2011 03 05, 21:35)

Man su instruktorium pirmą kartą jokio streso nebuvo, gal dėl to ,kad jau už vairo sėdėjus buvau.
Atsakyti