QUOTE(Singė @ 2011 03 04, 18:44)
Nėra už ką, svarbiausia, kad naudos būtų iš mano paaiškinimo

QUOTE(Kliamka @ 2011 03 04, 22:29)
Labu, ellaja, o ka darysi jei gausi nematyta marsruta? Jei nepastebesi is kurios juostos gali tiesiai vaziuot? Keisti man tie instruktoriai kurie mokina tik islaikyti egzamina, o ne vairuoti. Tarkim islaikai egza, nuvaziuoji i kita miesta ir ka darai? Bijai vaziuot, nes nezinai kur stop linija nusitrynus? O prie sviesoforo sustot nemokino? fu, pikta man ant tokiu mokytoju. Mokykites buti atidziu vairuotoju, o ne tik tai ko reikalauja regitra. pvz., as su instruktorium buvau ir i akro aiksteles visus aukstus uzvaziavus, kad nebijociau atvaziuot apsipirkt normaliai.
nors regitra to tikrai nereikalauja. Sekmes!!! 

Jei savame mieste kai kas iš jaudulio nepamato ištisinės linijos, tai kas būtų kitame mieste? Žinoma visus ženklus, ženklinimą reikia žiūrėti, bet pripažinkim, kad jaudulys per egzaminą daro savo, ir suklysti kitame mieste, mano nuomone, lengviau, nei savame

QUOTE(zhydelka @ 2011 03 05, 11:27)
Išlaikiau
.
vienoj vietoj neparodžiau posūkio, bet šiaip viskas OK. sakė po egzo, kad labai gerai vairuoju ir jaučiu mašina.
fuuuuuuuuuu
kol negavau pažymėjimo, dar nesitiki

vienoj vietoj neparodžiau posūkio, bet šiaip viskas OK. sakė po egzo, kad labai gerai vairuoju ir jaučiu mašina.
fuuuuuuuuuu
kol negavau pažymėjimo, dar nesitiki

Šaunuolė, sveikinu!

QUOTE(ellaja @ 2011 03 05, 11:34)
Sveika, tai as zinau, kad gausiu nenumatyta marsruta, nes po mano paskutiniu pravaziavimu, to miesto Regitroj pasikeite marsrutai del remontuojamu gatviu
gi musu tikslas ir yra islaikyti vairavimo egzamina, nes kai vazinesi pati, tuomet tau bus nebesvarbu ar tu metras nuo tos nusitrynusios stop linijos ar prie pat jos ir t.t. pastebek, kaip vazineja jau patyre vairuotojai - prie ju gi nesikabineja priekabus egzaminuotojai, kad ten siek tiek pravaziavo ta stop linija
mano intruktorius tikrai nemokina tik islaikyt vairavimo egzamina, mes taip pat vazinejom po kelis miestus, ne tik po ta, kur laikysiu... bet butent tos nusitrynusios linijos ne tik stop, bet ir istisines ir leme mano nesekmes egzamine...cia tokia mano nuomone, nes po islaikyto vairavimo egzamino vistiek dar reikia daug mokytis, kol tapsi geru vairuotoju 

QUOTE(saulegrąža @ 2011 03 05, 13:00)
Sveikinimai
ir as siandien islaikiau, jeee, dar negaliu kazkaip patiketi
Besimokancioms kantrybes ir tikrai islaikysit, jei ne is pirmo, tai iš antro
ir as islaikiau tik is antro karto.Sekmes visoms 

Sveikinu!