Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Singė @ 2011 03 04, 18:44)
Ačiū-labai gražiai ir aiškiai parašei  thumbup.gif .

Nėra už ką, svarbiausia, kad naudos būtų iš mano paaiškinimo 4u.gif

QUOTE(Kliamka @ 2011 03 04, 22:29)
Labu, ellaja, o ka darysi jei gausi nematyta marsruta? Jei nepastebesi is kurios juostos gali tiesiai vaziuot? Keisti man tie instruktoriai kurie mokina tik islaikyti egzamina, o ne vairuoti. Tarkim islaikai egza, nuvaziuoji i kita miesta ir ka darai? Bijai vaziuot, nes nezinai kur stop linija nusitrynus? O prie sviesoforo sustot nemokino? fu, pikta man ant tokiu mokytoju. Mokykites buti atidziu vairuotoju, o ne tik tai ko reikalauja regitra.  pvz., as su instruktorium buvau ir i akro aiksteles visus aukstus uzvaziavus, kad nebijociau atvaziuot apsipirkt normaliai. wink.gif nors regitra to tikrai nereikalauja. Sekmes!!! 4u.gif

Jei savame mieste kai kas iš jaudulio nepamato ištisinės linijos, tai kas būtų kitame mieste? Žinoma visus ženklus, ženklinimą reikia žiūrėti, bet pripažinkim, kad jaudulys per egzaminą daro savo, ir suklysti kitame mieste, mano nuomone, lengviau, nei savame smile.gif
QUOTE(zhydelka @ 2011 03 05, 11:27)
Išlaikiau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .

vienoj vietoj neparodžiau posūkio, bet šiaip viskas OK. sakė po egzo, kad labai gerai vairuoju ir jaučiu mašina.
fuuuuuuuuuu

kol negavau pažymėjimo, dar nesitiki bigsmile.gif

Šaunuolė, sveikinu! 4u.gif

QUOTE(ellaja @ 2011 03 05, 11:34)
Sveika, tai as zinau, kad gausiu nenumatyta marsruta, nes po mano paskutiniu pravaziavimu, to miesto Regitroj pasikeite marsrutai del remontuojamu gatviu biggrin.gif gi musu tikslas ir yra islaikyti vairavimo egzamina, nes kai vazinesi pati, tuomet tau bus nebesvarbu ar tu metras nuo tos nusitrynusios stop linijos ar prie pat jos ir t.t. pastebek, kaip vazineja jau patyre vairuotojai - prie ju gi nesikabineja priekabus egzaminuotojai, kad ten siek tiek pravaziavo ta stop linija blink.gif mano intruktorius tikrai nemokina tik islaikyt vairavimo egzamina, mes taip pat vazinejom po kelis miestus, ne tik po ta, kur laikysiu... bet butent tos nusitrynusios linijos ne tik stop, bet ir istisines ir leme mano nesekmes egzamine...cia tokia mano nuomone, nes po islaikyto vairavimo egzamino vistiek dar reikia daug mokytis, kol tapsi geru vairuotoju mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(saulegrąža @ 2011 03 05, 13:00)
Sveikinimai 4u.gif  4u.gif ir as siandien islaikiau, jeee, dar negaliu kazkaip patiketi lotuliukas.gif Besimokancioms kantrybes ir tikrai islaikysit, jei ne is pirmo, tai iš antro 4u.gif ir as islaikiau tik is antro karto.Sekmes visoms 4u.gif

Sveikinu! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 05 kovo 2011 - 13:02
Aš vakar savo šeštą vairavimą važiavau. Nu blin, atrodo kai taip tai viską puikiai suprantu, ir žinau kaip elgtis įvairiose situacijose, nu bet atsisėdi už vairo, išvažiuoji į gatvę, gauni stresiuko, ir atrodo viską užmiršti.. pavyzdžiui vakar pagrindinės klaidos buvo "sankabos mėtymas" kaip mano instruktorius sako, nu aš ją ne švelniai atleidžiu.. ir posūkių nerodymas .. juk kai suki ir taip visko daug reik daryt - prisistabdyt, perjunkt pavarą, o dar tie posūkiai.. ne galvoj jie man biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ai, ir dar, aš važinėju su Golfu, o vakar pasiemėm Astrą pabandymui, kad per egzaminą nebūtų staigmenų, tai ta man atrodo jau biškį "pabuvus" sunkiai pavaros persijunginėja, tai net kelis kartus vietoj pirmo trečią bėgį įjungiau biggrin.gif neeežinau... aišku dar daugiau nei pusę vairavimų likę, instruktorius tikrai neblogas, nerėkia, aiškina... na gal kaip nors... bet po tokių važiavimų apskritai atšoka man noras vairuot..
Atsakyti
QUOTE(saulegrąža @ 2011 03 05, 14:00)
Sveikinimai 4u.gif  4u.gif ir as siandien islaikiau, jeee, dar negaliu kazkaip patiketi lotuliukas.gif Besimokancioms kantrybes ir tikrai islaikysit, jei ne is pirmo, tai iš antro 4u.gif ir as islaikiau tik is antro karto.Sekmes visoms 4u.gif

Didžiausi sveikinimai drinks_cheers.gif .

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 03 05, 15:49)
Aš vakar savo šeštą vairavimą važiavau. Nu blin, atrodo kai taip tai viską puikiai suprantu, ir žinau kaip elgtis įvairiose situacijose, nu bet atsisėdi už vairo, išvažiuoji į gatvę, gauni stresiuko, ir atrodo viską užmiršti.. pavyzdžiui vakar pagrindinės klaidos buvo "sankabos mėtymas" kaip mano instruktorius sako, nu aš ją ne švelniai atleidžiu.. ir posūkių nerodymas .. j

... na gal kaip nors... bet po tokių važiavimų apskritai atšoka man noras vairuot..

Man panašiai. Aš irgi darau klaidų, perjunginėdama pavaras, irgi, iš 3-čios ne į 2-rą, bet į 4-tą pataikau.
Na, vienu žodžiu.
Bet gal kaip nors mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2011 03 05, 11:34)
gi musu tikslas ir yra islaikyti vairavimo egzamina, nes kai vazinesi pati, tuomet tau bus nebesvarbu ar tu metras nuo tos nusitrynusios stop linijos ar prie pat jos ir t.t. pastebek, kaip vazineja jau patyre vairuotojai - prie ju gi nesikabineja priekabus egzaminuotojai, kad ten siek tiek pravaziavo ta stop linija blink.gif

Na vieniems tikslas yra išmokti vairuoti, o kitiems - išlaikyti egzaminą. Pirmieji nori važiuoti patys, o antrieji pasideda teises į stalčių. Patyrę vairuotojai man ne rodiklis, jie tokie "patyrę", kad net nežino kur prie stop linijos sustot arba kada privaloma į dešinę sukt, o kada ne, važiuoja ir negalvoja apie vairavimą. Kita rūšis "patyrusių" vairuotojų - mandravoti debilavoti: užlindinėja, viršija greitį, nerodo posūkių, šokinėja po juostas ir pan. Egzaminuotojai prie jų nesikabinėja, bet ne vienas pašaipiai nužvelgia ir dar iškeikia. Manau, kad išmokus važiuot ir išlaikius egzaminą galima ir toliau taip važinėti kaip mokoma ir reikalaujama. Nebūtina rašytis prie patyrusių ir daryti nesąmones. smile.gif
Beprotiskai_fantastiska, laaabai gerai prisimenamos bėdos, šeštu važiavimu perjunginėdama pavaras nedarniai sankabą su greičio pedalu suspaudydavau, tikrai neatrodė, kad aš mašiną visiškai valdau, o ne ji mane. Ramiai, dar tik įsivažiavimas, paskui tikrai viskas bus žymiai geriau, nieko čia baisaus. irnesakyk.gif
Zhydelka, sveikinu!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
O kada nuėjus į Regitrą reikia pinigus sumokėti (laikant teoriją)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 03 05, 19:12)
O kada nuėjus į Regitrą reikia pinigus sumokėti (laikant teoriją)? blush2.gif

Pries egzaminą, ir butinai ateikite bent 15 min pries egzamina.
Atsakyti
QUOTE(saulegrąža @ 2011 03 05, 19:17)

T.y. prieš stojant į eilę registruotis egzaminui. smile.gif žodžiu įeini ir iškart prie kasos.
Atsakyti
QUOTE(saulegrąža @ 2011 03 05, 19:17)

4u.gif

QUOTE(Kliamka @ 2011 03 05, 19:29)
T.y. prieš stojant į eilę registruotis egzaminui. smile.gif žodžiu įeini ir iškart prie kasos.

O jei internetu registruosiuosi, vistiek atėjus reikės dar į kažkokią eilę stot? blush2.gif Na, šiaip ar taip iš kart atėjus eit prie kasos, taip?
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 03 05, 20:28)
4u.gif 
O jei internetu registruosiuosi, vistiek atėjus reikės dar į kažkokią eilę stot?  blush2.gif Na, šiaip ar taip iš kart atėjus eit prie kasos, taip?

Taip, is karto prie kasos, susimokate ir laukiate teorijos egzamino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 03 05, 21:28)
4u.gif 
O jei internetu registruosiuosi, vistiek atėjus reikės dar į kažkokią eilę stot?  blush2.gif Na, šiaip ar taip iš kart atėjus eit prie kasos, taip?

Taip, nes tą kvitą iš kasos reikės parodyti, priduodant dokumentus, kad laikyti teorijos egzaminą. Ant jo uždės antspaudą.
Atsakyti
Kad jei ir nežinote ko svarbiausia drasiai elgtis. Jei ko nežinot butinai pasiklauskit vietoi... visada mielai paaiskina... thumbup.gif
Atsakyti
Na ir as siandien nuejau pasiziuret kaip regitra atrodo biggrin.gif O dangau!Jausmelis stebint is sono,kad tai koncentracijos stovykla,kur esesininkai akmeniniais veidais po viena kviecia ir vedasi susaudyt doh.gif Jiems turbut liepta taip gresmingai atrodyt ir stovet akmeniniais veidais,kad laikantieji pamate is baimes alptu,neislaikytu ir dar daugiau babkiu i milijonine ju kasa inestu biggrin.gif visos panos isbalusios,drebancios,po egzo visuos kampuos verkia,vienai prasidejo isterija,seimos nariai visuos kampuos verkiancias ramina..tikras siaubo filmas doh.gif supratau,kad gal as jau 30 metu be teisiu ramiai gyvenau,gal jau pataupysiu as savo sveikata ir gyvensiu be ju toliau biggrin.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 05 kovo 2011 - 19:58