QUOTE(Singė @ 2011 02 26, 11:18)
Na ką darysi-reiškia, ne tavo diena buvo. Išlaikysi tikrai kitą kartą, tik vėl tas nelemtas nerimas ir jaudys iš naujo.
O laikant sekantį kartą, vėl reikės aikštele pradėti, ar nereikės, nes dabar gerai padarei?
Mat kaip. NA reikės bandyti kitą kartą tik taip stoti mieste. Ech, kiek aš dar klaidų darau
. Tiesiog, į tai nekreipdavau dėmesio-kartais teisingai, kartais, pasirodo, negerai padarydavau.
Na tas automobilio nuosavo neturėjimas erzins (man atrodo, kad ir aš,jei išlaikysiu teises, nervuosiuosi dėl to). Bet kai šalia kažkas sėdij, juk drąsiau važiuoti.
Supratau. Na kitą savaitę reikės atkreipti į tai dėmesį
.
Papildyta:
O nuo kurios valandos galima rašytis aplamai anksčiausiai?
O laikant sekantį kartą, vėl reikės aikštele pradėti, ar nereikės, nes dabar gerai padarei?

Mat kaip. NA reikės bandyti kitą kartą tik taip stoti mieste. Ech, kiek aš dar klaidų darau

Na tas automobilio nuosavo neturėjimas erzins (man atrodo, kad ir aš,jei išlaikysiu teises, nervuosiuosi dėl to). Bet kai šalia kažkas sėdij, juk drąsiau važiuoti.
Supratau. Na kitą savaitę reikės atkreipti į tai dėmesį

Papildyta:
O nuo kurios valandos galima rašytis aplamai anksčiausiai?
kovo 12 yra sestadienis. Klaipedoje egzaminai sestadieni prasideda 7.30 min. o paprasta diena-darbo 8.00