Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Singė @ 2011 02 26, 11:18)
Na ką darysi-reiškia, ne tavo diena buvo. Išlaikysi tikrai kitą kartą, tik vėl tas nelemtas nerimas ir jaudys iš naujo.
O laikant sekantį kartą, vėl reikės aikštele pradėti, ar nereikės, nes dabar gerai padarei? g.gif
Mat kaip. NA reikės bandyti kitą kartą tik taip stoti mieste. Ech, kiek aš dar klaidų darau  doh.gif . Tiesiog, į tai nekreipdavau dėmesio-kartais teisingai, kartais, pasirodo, negerai padarydavau.

Na tas automobilio nuosavo neturėjimas erzins (man atrodo, kad ir aš,jei išlaikysiu teises, nervuosiuosi dėl to). Bet kai šalia kažkas sėdij, juk drąsiau važiuoti.
Supratau. Na kitą savaitę reikės atkreipti į tai dėmesį  drinks_cheers.gif .

Papildyta:

O nuo kurios valandos galima rašytis aplamai anksčiausiai?

kovo 12 yra sestadienis. Klaipedoje egzaminai sestadieni prasideda 7.30 min. o paprasta diena-darbo 8.00
Atsakyti
QUOTE(Satanistė @ 2011 02 25, 23:19)
Babi*, važiavimo laisva eiga geriau nepraktikuoti wink.gif Nors teorija šiuo atveju eina sau, o praktika - sau. Praktiškai visi vairuotojai taip daro. Šiandien pati važiuoju, draugas klykia jau: "junk laisvą, riedėk ramiai iki šviesoforo"  lotuliukas.gif Saugo savo "super duper nerealią" mašiną...  lotuliukas.gif Tai vairuojant teko ir laisva eiga pasivažinėti link sankryžų... Tačiau geriausia mažintis greitį stabdžio pedalu, kur reikia sustoti, jei reikia po truputį judėti pirma pavara... bet nevažiuoti laisva eiga. Išjungus pavarą teoriškai galima tik stovėti.

Tarkim iki šviesoforo liko visai nedaug, tai negalima išmynus sankabos prisistabdyt, reikia tik stabdžiu? blush2.gif

QUOTE(FėJa. @ 2011 02 26, 00:48)
Man panasiai, kol buvo senasis instruktorius norejau greiciau viska baigt, o dabar su situo instruktorium dar 2menesius galeciau vazinetis biggrin.gif

Oj, savo pirmas dvi pamokas prisimenu kaip kažkokį košmarą. Instruktorius pirmą kartą aprėkė, pasakė, kad su egzamino užduotim bus tikrai blogai, nes nemoku per tuos kuoliukus zigzagais išvažinėt ir pan. Antrą kartą buvo kiek geresnis, bet pasiklausius, kad jis mėgsta vidurį sankryžos sustabdyt ir liepia KET taisyklių knygutę skaityt ir dar visokių nesąmonių daro, nusprendžiau, kad reikia kito instruktoriaus. O su dabartiniu vakar pravažinėjau ir jau sako važiuojam į aikštelę mintyse galvoju:„Jau baigėsi laikas, bet aš dar labai noriu biggrin.gif “ Šiandien irgi buvo panašiai. Jau aikštelėj nebe taip „nusišneku“, tik lygiagretus parkavimas man dar prastai sekasi, o kiti jau daugmaž gerai. Jau jaučiu, kaip su kiekvienu kartu viskas sekasi vis geriau ir geriau, nors tobulėti dar tikrai yra labai daug kur ax.gif

QUOTE(saulegrąža @ 2011 02 26, 11:49)
Siandien laikiau ir neislaikiau doh.gif ir taip ant saves pikta...aiksteleje viska atlikau gerai, o mieste toki lepsusa padariau, kad net geda blush2.gif ir egzaminuotojas toks nieko pasitaike, sake, kad gerai vaziuoju, o tokia sunybe padariau..

Nieko tokio, kitą kartą išlaikysi mirksiukas.gif

QUOTE(Labri_ @ 2011 02 26, 11:56)
Mokantis vairuot, laisva pavara vaziuot negalima schmoll.gif  Jei mirksi zalias ir matai, kad nespesi, atleisk gaza, tegu leteja taip masina, o paskui sustabdyk masina is leto prie linijos.  Tada ijunk laisva pavara, nukelk koja nuo sankabos, stabdi gali prilaikyt (cia pagal rekala) ir vel pradesi vaziuot pirmu begiu. Begi persijungsi, kai uzsidegs geltona ir raudona vienu metu, tada pasiruosi, o kai zailia jau atleidi po biski sankaba, duodi gazo ir vaziuoji.

Sustabdyti su sankaba? blush2.gif

Aš ir norėjau tada rašydama pasakyti, kad stovėti su įspausta sankaba negalima.
Atsakyti

Aš ir norėjau tada rašydama pasakyti, kad stovėti su įspausta sankaba negalima.
[/quote]

Negalima stoveti su numynta sankaba prie sviesaforo, reikia stovet ant laisvo begio, numynus stabdi, jei masina riedetu atgal.
Kai reikia galutinai sustoti, tada reikia sankaba spausti. O pristabdyti reikia atleidziant gaza arba darbiniu stabdziu po truputi, pagal situacija, pagal kelio ilgi.
Atsakyti
[quote=Labri_,2011 02 26, 14:14]

[/quote]

Negalima stoveti su numynta sankaba prie sviesaforo, reikia stovet ant laisvo begio, numynus stabdi, jei masina riedetu atgal.
Kai reikia galutinai sustoti, tada reikia sankaba spausti. O pristabdyti reikia atleidziant gaza arba darbiniu stabdziu po truputi, pagal situacija, pagal kelio ilgi.
[/quote]
Aišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Labri_ @ 2011 02 26, 08:53)
Tikra tiesa. Ir man tas pats. Laukiu-nesulaukiu kada vel pravaziavimas wub.gif
Feja, tu siandien laikai egzamina?

nea nelaikiau as vakar egzamino, nors turejau, bet kadangi buves instruktoriu sumale s....ir gavosi kaip gavosi negalejau niekaip laikyt vakar teko atidet i antradieni, taigi laikysiu egzamina antradieni.....

QUOTE(saulegrąža @ 2011 02 26, 10:49)
Siandien laikiau ir neislaikiau doh.gif ir taip ant saves pikta...aiksteleje viska atlikau gerai, o mieste toki lepsusa padariau, kad net geda blush2.gif ir egzaminuotojas toks nieko pasitaike, sake, kad gerai vaziuoju, o tokia sunybe padariau..Kliamka, jei dar paskaitai, ka ten pagal tavo kalendoriu raso apie kovo 5?? smile.gif

Nenusimink 4u.gif pamatysi islaikysi antra karta, stresas daro savo.....
Atsakyti
stiprybes mergaites 4u.gif vis paskaitau temele, idomu, kada pati turesiu teise vazineti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ohochips @ 2011 02 27, 00:29)
stiprybes mergaites  4u.gif vis paskaitau temele, idomu, kada pati turesiu teise vazineti doh.gif

Bet kursus jau lankai?

LABUTIS VISOMS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ohochips @ 2011 02 27, 00:29)
stiprybes mergaites  4u.gif vis paskaitau temele, idomu, kada pati turesiu teise vazineti doh.gif

pavyks ir mums 4u.gif berods ir tau jau dukart nepavyko, kaip ir man... doh.gif bet nemanau, kad del to busim prastesnes vairuotojos mirksiukas.gif
beje, labas 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras

Na ka ryt vaziuoju i kauna nuo 9:00val. iki 11:00 vazinet bijau kazkaip nes neaisku kaip ten seksis......Bijau, kad nesamoniu pridirbsiu dauuug dauuug......Na seip nusiteikus geriausiam ir, kad seksis gerai ir viskas bus gerai....... rolleyes.gif unsure.gif

QUOTE(ellaja @ 2011 02 27, 19:31)
pavyks ir mums 4u.gif berods ir tau jau dukart nepavyko, kaip ir man... doh.gif bet nemanau, kad del to busim prastesnes vairuotojos mirksiukas.gif
beje, labas 4u.gif

Reikia nenusimint, tikrai pavyks jum islaikyt ir tikrai busit neprastesnes vairuotojos....... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 02 27, 10:01)
Bet kursus jau lankai?

LABUTIS VISOMS  4u.gif

jau seniai baigiau smile.gif po 2ieju neislaikytu egzaminu bandau po truputi vel pamilti vairavima:) po savaiciukes galvoju gal jau reikes lekti bandyti laime doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ohochips @ 2011 02 28, 01:56)
jau seniai baigiau smile.gif po 2ieju neislaikytu egzaminu bandau po truputi vel pamilti vairavima:) po savaiciukes galvoju gal jau reikes lekti bandyti laime  doh.gif

Numuša nuotaiką tieneišlaikyti egzai, bet kad iš karto gal dabar niekas neišlaiko unsure.gif .
Atsakyti
aš tai visiškai pasimetusi. Liko 2 važiavimai, o dar net prie Regitros nesu buvusi. Instruktorius pradeda dirbti, manęs mokyti tada, kada man norėtųsi nebegali. savaitgali su tėčiu pavažinėjau, sakė, kad dar prastokai. aš neįsivaizduoju ką daryti. eiti, neiti į tą egzą...papildomom pamokom neturiu pinigų. neįsivaizduoju. bandyti, o jei neišlaikysiu atidėti neribotam laikui?
Atsakyti