Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Na, mergaitės, žiūriu yra čia mano draugių. Aš prieš 6 metus baigiau vairavimo mokyklą, o teisiu neišlaikiau. Dabar vėl pradėjau laikytis. Kursų kartoti nereikia (jie galioja iki rugsėjo 1 d), Regitroje išlaikiau teorijos egzaminą be vargo (bilietus mokiausi internete darbe sėdėdama). Ddabar važinėju su savo draugu šunkeliais visokiais, kitą savaitę pradedu su instruktoriumi važiuoti. Tiesa, paniškai bijau kitų mašinų, labai traukia mane kelio kraštai ir greičiau nei 60 km/val nevažiuoju ax.gif
Tikiuosi viskas bus gerai ir kitoms mergaitėms linkiu didelės sėkmės.
Atsakyti
teorija islaikyta thumbup.gif tyliai ramiai, niekam nezinant, net vyras nezinojo ax.gif vakar kaip tycia net per kiemus pasiule pravaziuot lotuliukas.gif na ka, dabar laukiam pirmadienio ir prasides vairuotoju gazdinimas keliuose lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naguciu_feja: 16 kovo 2011 - 13:18
sveikinimai!!!saunuole
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 15, 14:19)
Niu ka, ir as jungiuos pas Jus  ax.gif  nuo pirmadienio pradedu vazineti  rolleyes.gif aciu Kliamkai uz rekomendacijas  mirksiukas.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(ohochips @ 2011 03 15, 16:14)
vargo vakariene man su tom teisem, pavydziu, kas is 1karto islaiko.. kazkokia nesveika baime vairuoti..

As i draugija tau, man irgi vargo vakariene, o ir po 2 neislaikytu egzaminu baime vairuot siaubinga, reikia sest uz vairo tai kojas pakerta, rankos suakmeneja ir atrodos nieko nemoku,nieko nezinau. Bet as jau pradedu pati per savia perlipt ir nugalet ta baime. Linkiu ir tau kuo greiciau iveikt ta baime vairuot ir pamatysi issilaikysi ir busi gera vairuotoja 4u.gif

QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 16, 13:13)
teorija islaikyta  thumbup.gif tyliai ramiai, niekam nezinant, net vyras nezinojo  ax.gif vakar kaip tycia net per kiemus pasiule pravaziuot  lotuliukas.gif na ka, dabar laukiam pirmadienio ir prasides vairuotoju gazdinimas keliuose  lotuliukas.gif

saunuole 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,mane priimsit,šiandien užsirašiau į kursus,nuo kitos savaites kibsiu į mokslus. 4u.gif
Atsakyti
Patarkit-man dar liko 2 važiavimai, kuriuos pabaigsiu kitos savaitės pabaigoje.
Gal man dabar užsiregistruoti Regitroje vairavimo egzaminui šeštadieniui-t.y. balandžio 2 dienai, kad gaučiau laiką būtent šeštadieniui g.gif .
Nes kažkuri rašėt, kad net 2 šeštadieniams į priekį negavot laisvo laiko.
Atsakyti
aciu merginos uz sveikinimus 4u.gif
adzani, sveika prisijungus prie musu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 03 16, 15:40)
Gal man dabar užsiregistruoti Regitroje vairavimo egzaminui šeštadieniui-t.y. balandžio 2 dienai, kad gaučiau laiką būtent šeštadieniui g.gif .

manau gali drąsiai registruotis, be to gi galėsi pasikeist datą jei norėsi anksčiau išsilaikyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anytė: 16 kovo 2011 - 16:01
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 16, 16:41)
adzani, sveika prisijungus prie musu  mirksiukas.gif

Ačiū,manau man tikrai prireiks jūsų pagalbos. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 16, 14:13)
teorija islaikyta  thumbup.gif tyliai ramiai, niekam nezinant, net vyras nezinojo  ax.gif vakar kaip tycia net per kiemus pasiule pravaziuot  lotuliukas.gif na ka, dabar laukiam pirmadienio ir prasides vairuotoju gazdinimas keliuose  lotuliukas.gif

Sveikinu 4u.gif Aš šiandien irgi teoriją Regitroj įveikiau, tai dabar ramiau smile.gif

QUOTE(Singė @ 2011 03 16, 16:40)

Manau registruokis, jei kas nutiks galėsi pakeisti datą mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu labai jau nori to sestadienio, tai registruokis, bet as tau patarciau "pamedzioti" laika, tikrai atsilaisvina, zmones atsisako tu laiku. Ir rinktis, kad butu arciausiai tavo paskutinio vaziavimo, aisku, gerai sestadieni, bet neblogai ir paprasta diena, as vaziavau 14 30, visi dirba, nebuvo ten tu masinu per daug. Daugiau man atrodo reiktu orientuotis, kad nuo paskutinio vaziavimo nebutu labai daug laiko praeje, nei i ta masinu kieki. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa-spurga @ 2011 03 16, 11:42)
Na, mergaitės, žiūriu yra čia mano draugių. Aš prieš 6 metus baigiau vairavimo mokyklą, o teisiu neišlaikiau. Dabar vėl pradėjau laikytis. Kursų kartoti nereikia (jie galioja iki rugsėjo 1 d), Regitroje išlaikiau teorijos egzaminą be vargo (bilietus mokiausi internete darbe sėdėdama). Ddabar važinėju su savo draugu šunkeliais visokiais, kitą savaitę pradedu su instruktoriumi važiuoti. Tiesa, paniškai bijau kitų mašinų, labai traukia mane kelio kraštai ir greičiau nei 60 km/val nevažiuoju  ax.gif
Tikiuosi viskas bus gerai ir kitoms mergaitėms linkiu didelės sėkmės.

o kodel sakot kad kursai iki rugsejo 1d galioja? nauji istatymaai? blink.gif
Atsakyti