Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(ohochips @ 2011 03 15, 16:54)
Vilniuje smile.gif  bus 4 kartas doh.gif

na nieko, ateis ir laimingasis kartas drinks_cheers.gif as pries 3metus baigiau vairavimo mokykla, issilaikiau teorija, paskui vairavimo per ziopla klaida neislaikiau ir nebelaikiau doh.gif o dabar po 3metu vel bandysiu gaut ta ruzava kortele biggrin.gif

o regitros teorija jau nebegalioja, tai teks is naujo perlaikyt doh.gif tai ryt bandau savo laime ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naguciu_feja: 15 kovo 2011 - 16:05
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 15, 17:04)
na nieko, ateis ir laimingasis kartas  drinks_cheers.gif as pries 3metus baigiau vairavimo mokykla, issilaikiau teorija, paskui vairavimo per ziopla klaida neislaikiau ir nebelaikiau  doh.gif o dabar po 3metu vel bandysiu gaut ta ruzava kortele  biggrin.gif

o regitros teorija jau nebegalioja, tai teks is naujo perlaikyt  doh.gif  tai ryt bandau savo laime  ax.gif

vargo vakariene man su tom teisem, pavydziu, kas is 1karto islaiko.. kazkokia nesveika baime vairuoti..
Papildyta:
QUOTE(ohochips @ 2011 03 15, 17:11)
vargo vakariene man su tom teisem, pavydziu, kas is 1karto islaiko.. kazkokia nesveika baime vairuoti..

saunuole, kad po tiek laiko vel bandysi laikyti thumbup.gif
Papildyta:
pati parasau, pati save pacituoju lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ohochips @ 2011 03 15, 17:11)

reikia tiketi ir pavyks,jei ne is 4 karto, tai is 5 mirksiukas.gif aisku nesekmes atmusa nora, bet negalima nuleist ranku kaip as padariau, paskui pati gailejaus...
Papildyta:
QUOTE(ohochips @ 2011 03 15, 17:14)
Papildyta:
saunuole, kad po tiek laiko vel bandysi laikyti thumbup.gif
Papildyta:
pati parasau, pati save pacituoju lotuliukas.gif  blush2.gif

vairavimas susuko galva turbut lotuliukas.gif o jei cia man buvo skirta, tai aplinkybes vercia issilaikyt teises, vasarai artejant tikriausiai teks issikraustyt i uzmiesti tai su viesuoju transportu ne kas bus lotuliukas.gif o ziema bijosiu isvis mokintis, tai tenka db jamt jauti uz ragu thumbup.gif
Atsakyti
ohochips, nenusimink mirksiukas.gif gal butent 4 kartas ir atnes Tau sekme 4u.gif as irgi tikiuos jau sekanti karta islaikyt - bus jau trecias kartas unsure.gif tik dar neuzsiregistravau, vis atidelioju, kad tureciau laiko pasivazinet su vyru ir itvirtint igudzius...

Naguciu feja, sekmes Tau ryt 4u.gif butinai pasiseks 4u.gif
Atsakyti
Aš jau pravažiavau. Kažkaip jaučiuosi išsunkta, nes kelis žiedus važiavom, daug kartų į kairę sukom. Ir vis tik, kaip gera, kai šalia instruktorius yra smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 15, 15:19)
Niu ka, ir as jungiuos pas Jus  ax.gif  nuo pirmadienio pradedu vazineti  rolleyes.gif aciu Kliamkai uz rekomendacijas  mirksiukas.gif

Nėra už ką smile.gif įdomu bus sužinot kaip sekasi. ax.gif jei kada gatvėj sutiksiu, pamojuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Na va atvairavau 2 val. na mieste viskas šaunu, tai pradėjo dabar aikštelė strigti doh.gif , kažkoks užburtas ratas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2011 03 15, 21:49)
Sveikos,
Na va atvairavau 2 val. na mieste viskas šaunu, tai pradėjo dabar aikštelė strigti  doh.gif , kažkoks užburtas ratas unsure.gif

O kiek dar liko pamokų?
Aš irgi sekantį kartą aikštelėj važiuosiu. Man ten sunkiausiai sekasi.
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 15, 17:04)
na nieko, ateis ir laimingasis kartas  drinks_cheers.gif as pries 3metus baigiau vairavimo mokykla, issilaikiau teorija, paskui vairavimo per ziopla klaida neislaikiau ir nebelaikiau  doh.gif o dabar po 3metu vel bandysiu gaut ta ruzava kortele  biggrin.gif

o regitros teorija jau nebegalioja, tai teks is naujo perlaikyt  doh.gif  tai ryt bandau savo laime  ax.gif

man lygiai tokia pat situacija. buvau teorija islaikius o per pravazevima kvaila klaida padariau ir viskas. jau 3m prabego sugalvojau issilaikyti teises iki gali si karta. gal kas gali pasakyti is kur galiojancia programa parsisiust bilietam spresti?na kad butu pagal naujausius pakeitimus
Papildyta:
ir dar gal kas pasakys kiek kainuoja papildomi pravazevimai?gal kas zinot is siauliu ar siaip is kur.
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 03 16, 08:46)
man lygiai tokia pat situacija. buvau teorija islaikius o per pravazevima kvaila klaida padariau ir viskas. jau 3m prabego sugalvojau issilaikyti teises iki gali si karta. gal kas gali pasakyti is kur galiojancia programa parsisiust bilietam spresti?na kad butu pagal naujausius pakeitimus
Papildyta:
ir dar gal kas pasakys kiek kainuoja papildomi pravazevimai?gal kas zinot is siauliu ar siaip is kur.

Jei neklystu valanda apie 60lt.Jau daugelio išgirtas Darius Šiauliuose yra,Andrulio vairavimo mokykloj. smile.gif
Atsakyti
o kur ta mokykla randasi? cia privaciai 60lt ar per firma? ax.gif gal butu galima jo nr per az? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 03 15, 23:40)
O kiek dar liko pamokų?
Aš irgi sekantį kartą aikštelėj važiuosiu. Man ten sunkiausiai sekasi.

Liko 2 pamokos po 2 val, o šeštadienį į egzą
Atsakyti