Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(beforesunrise @ 2011 03 17, 20:17)
Ačiū!
O Regitra... manau jiems su pinigais tikrai neprastai, nei net už teisių padarymą, kurias reiks po dviejų metų keist, paiima 50lt biggrin.gif

Taigi, idomiausia buvo palygint ID kortele su VP. Zodz, pasa desimciai metu pasidariau uz 30, o VP 2 metams uz 49. rolleyes.gif Tas VP 2 metams tai irgi pinigu plovimas.
Atsakyti
dar gal kuri zinot kiek metu galioja pirmos pagalbos pazymejimas? mano sunus perplese tai nebesimato iki kada galioja doh.gif jauciu kad ir ji teks pasikeist ir vel papildomos islaidos. beje, kiek dabar jis kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 03 17, 19:45)
dar gal kuri zinot kiek metu galioja pirmos pagalbos pazymejimas? mano sunus perplese tai nebesimato iki kada galioja doh.gif jauciu kad ir ji teks pasikeist ir vel papildomos islaidos. beje, kiek dabar jis kainuoja? ax.gif

Jei gerai pamenu, tai pries menesi mokejau 25 lt O kiek jisai galioja nezinau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labri_: 17 kovo 2011 - 19:51
QUOTE(antanina22 @ 2011 03 17, 20:45)

Vairuotoju PP pazymejimas galiojimo datos neturi. Galioja visa laika. mirksiukas.gif kainuoja apie 20-25 lt.
Atsakyti
QUOTE(beforesunrise @ 2011 03 17, 18:52)
http://www.auto-moky...ndex.php?id=240

visi galimi klausimai prieš praktinį egzaminą ir detalūs paaiškinimai : )

o aš norėčiau paparašyt jūsų pagalbos, nes temų labai daug esat prirašę, be šansų man rast. Gal galėtumėt pasakyt, kur galima galima KAUNE su šeimos nariu aikštelėje pavažinėt? Keletą kartų buvau Švenčionių gatvėje, bet man reiktų ryt į vakarą arba šeštadienį ryte, ji gali tuo metu ir nedirbt. Gal kas važinėjot chemijos g., už policijos iškart? Ar ten tikrai galima? Gal turit kokių kitų pasiūlymų? Tinka ir mokama. Tikiuos pagelbėsit : )

As siulyciau vaziuoti i AUTO Abc, ten sargui reikia sumoket 10 Lt uz valanda, dirba visa para ir galit vazinet. Yra estakada ir policija negaudo. Ten chemijos prospekte mes irgi su draugu buvom nuvaziave, bet ten zenklas stovi motoriniu transporto priemoniu eismas draudziamas, tai jei policininkai sugalvotu pinigeliu pasirinkt, tai kokius 300 Lt kainuotu. Gal geriau jau legaliai susimoket 10 Lt ir nesukt galvos. Sekmes
Atsakyti
Zhydelka, kadangi tu Vilniuj laikei egzaminą-tavęs klausinėjo kažko Reigtroj, prieš pradedant važiuoti?
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 03 17, 23:05)
Zhydelka, kadangi tu Vilniuj laikei egzaminą-tavęs klausinėjo kažko Reigtroj, prieš pradedant važiuoti?

tik po kokios savaites, kai egzas jau buvo islaikytas, prisiminiau, kad gi nieko neklausinejo lotuliukas.gif . eidama i egza as net buvau pamirsusi, kad toks dalykas gali nutikti. gal egzaminuotojas irgi pamirso rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhydelka: 18 kovo 2011 - 07:21
QUOTE(zhydelka @ 2011 03 18, 09:21)
tik po kokios savaites, kai egzas jau buvo islaikytas, prisiminiau, kad gi nieko neklausinejo lotuliukas.gif . eidama i egza as net buvau pamirsusi, kad toks dalykas gali nutikti. gal egzaminuotojas irgi pamirso rolleyes.gif

Gal Vilniuj neklausinėja g.gif blush2.gif .
O kur važiavot parkuotis? Ir kokį maršrutą tau davė? unsure.gif
Aš jau nuo dabar pradedu stresuot...
Atsakyti
Nu ka mergaites, rasant jau Jums ir kojos ir rankos dreba. Apsirengus as jau, ir laukiu instruktorius. Dar prasuksim pro miesta kelis marsrutus ir i egzamnina nuves. Nu bijau tragiskai. Nebijojau nei diplomo gintis, nei gimdyt tiek, kiek sio egzamino bijau. ohmy.gif
Atsakyti
Labri, laikykis, juk tu gali, pasitikek savimi svarbiausia. seeeekmeeees.

Singe, parkuotis nevaziavom niekur, aiksteles pratimus padariau o po to i miesta. o koki marsruta gavau tai nezinau, nes as tose apylinkese visiskai nesigaudau doh.gif . biski autostrada vaziavau, biskeli savanoriais, ten kazkur aplink regitra trynemes, o as ten su instruktorium tik 1 karta vaziavusi, tai negaliu pasakyti kur mes ten malemes.
Atsakyti
Manęs irgi neklausinėjo nieko. Man egzas ryt ,o jau miegot negaliu , pirmą kartą taip nebijojau doh.gif . Nors instruktosiu po šiandienos važiavimo sakė viskas puiku, aikštelė iš vis kaip profas lotuliukas.gif . Na nebent užsirausiu ant kokio lievo egzaminuotojo.
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2011 03 18, 12:10)
Manęs irgi neklausinėjo nieko. Man egzas ryt ,o jau miegot negaliu , pirmą kartą taip nebijojau doh.gif . Nors instruktosiu po šiandienos važiavimo sakė viskas puiku, aikštelė iš vis kaip profas  lotuliukas.gif . Na nebent užsirausiu ant kokio lievo egzaminuotojo.

tada viskas bus puiku, tik nereikia stresuot mirksiukas.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti