Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anytė: 18 kovo 2011 - 11:35
QUOTE(Labri_ @ 2011 03 18, 08:53)
Nu ka mergaites, rasant jau Jums ir kojos ir rankos dreba. Apsirengus as jau, ir laukiu instruktorius. Dar prasuksim pro miesta kelis marsrutus ir i egzamnina nuves. Nu bijau tragiskai. Nebijojau nei diplomo gintis, nei gimdyt tiek, kiek sio egzamino bijau. ohmy.gif

Nebijok viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 03 18, 13:23)
Nebijok viskas bus gerai.  4u.gif

Viskas gerai nebuvo sad.gif
Neislaikiau aiksteleje.Paskutineje figuroje (lygegreciai prie bortelio) susikirtau. Pastataciau masina belekaip, per toli bortelio ir dar lyg istrizai vaziuociau. NU doh.gif Dar egzaminuotojas klausia" ar zinote kokia figura daryti?"
Bandziau taisytis, bet kur tau, tiek susinervinau, kad nebezinojau kaip issitaisyt. Ir is vis kai vaziavo sia figura, nesupratau kaip man i ja ivaziuot. Nu zinau viska: pasistatai masina, vaziuoji atgal kol pamatai lange gairele, tada visa vaira i desine, vel vaziuoji atbulom kol kairiajame veidrodely pamatai linijos ir bortelio susikirtimo kampa, tada du kartus vaira atsuki ir vaziuoji atbulom kol gairele bus ties veidrodeliu desiniu, tada vel vaziuodama atbulom suki po truputi vaira i kaire, kai jau pralindai tada visa vaira i kaire ir atgal vaziuoji iki galines linijos. istiesini vaira. Viskas. Bet man nepavyko cray.gif
Nezinau nezinau....kazkiap ten regitroje kitaip, gaireles stovi 2 ,o ne 3. Nesupratau kada ta vaira susukt iki galo desinen. Susukau, o kampo susikirtimo vis nematau, tai ka as cia primakliavau?
Is tikro pikta ant saves, kad taip nepavyko tos figuros atlikt, bet kad praradau toki puiku egzaminuotoja. Su juo manau mieste nebutu buve problemos, toks draugiskas, malonus. Jaunas, kokiu 30 m vyrukas buvo. Bent jo deka tiek nebijau kito laikymo. Nes jau zinau kaip viskas vyksta. Jei tik nepapulssiu pas tu dvieju legendomis apipintu egzaminuotoju (storulio ir ryzo), jei yra siame tarpe klaipediskiu, tai mnau zino tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Labri_ @ 2011 03 18, 15:57)
Neislaikiau aiksteleje.

niu ka padarysi, kitas kartas bus sekmingesnis, auksciau nosi group.gif
Atsakyti
QUOTE(Labri_ @ 2011 03 18, 16:57)

uzjauciu, nenusimink,, gal tiesiog nesekminga diena Tau siandien 4u.gif o susikirtimo kampo turbut nematei, nes veidrodeliai gal nebuvo gerai sureguliuoti, man karta taip buvo, tai paklausiau egzaminuotojo, ar galiu pataisyt truputi veidrodelius, o kadangi geras zmogelis pasitaike, tai leido, tad pratima atlikau idealiai... smile.gif tikiu, kad ir Tau kitakart pavyks - kiekviena nesekme tik veda i pergale, uzsispirsi ir iveiksi ta Regitra 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos

Dideles sekmes belaikanciom 4u.gif

O as po vakar vel liudnom nuotaikom, nes visdelto supratau, kad vaziuoti su vyru as bijau fear.gif ir per ta isitempima ir baime darau tokiu zioplu ir kvailu klaidu, kad net paciai baisu, vakar jau du kartus norejau sustot ir islipt lauk is masinos......Na su instruktorium vazinejausi ir tikrai tokiu dalyku nebudavo, ir nevaziuodavau isikabinus i vaira kaip sena bobute ir matydavau viska(pesciuosius, ir t.t) nu dabar kas darosi baisu tai stovi zmogus prie pesciuju perejos as jo nepraleidziu, tai vaziuoju ir nematau nieko apart tiesiai ir isikabinus i vaira taip, kad jei tureciau nagus tai buciau jau visus nusilauzius..... frusty.gif Ir pati jauciu, kad kai vaziuoju su vyru tokiu zioplu klaidu darau ir taip nervuojuos, kad siaubas, tikrai vazinejau lietuvoi su instruktorium, su dede nu nei karto sitaip nebudavo vaziuodavau ramiai, atsipalaidavus ir tokiu dalyku nebudavo, nu dabar kaip vaziuoju su vyru tai siaubas baisu baisu jei taip ir toliau tai nezinau kas bus liepa kai laikyt egzamina reikes verysad.gif

Labri nenusimink, pamatysi ketvirtadieni islaikysi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FėJa.: 18 kovo 2011 - 15:30
QUOTE(ellaja @ 2011 03 18, 15:16)
uzjauciu, nenusimink,, gal tiesiog nesekminga diena Tau siandien 4u.gif o susikirtimo kampo turbut nematei, nes veidrodeliai gal nebuvo gerai sureguliuoti, man karta taip buvo, tai paklausiau egzaminuotojo, ar galiu pataisyt truputi veidrodelius, o kadangi geras zmogelis pasitaike, tai leido, tad pratima atlikau idealiai... smile.gif tikiu, kad ir Tau kitakart pavyks - kiekviena nesekme tik veda i pergale, uzsispirsi ir iveiksi ta Regitra 4u.gif  mirksiukas.gif

Veidrodelius buvau nusileidus kiek jau imanoma. Kai kitas figuras daraiau, tai viska gerai maciau.
Dabar ketvirtadieniui uzsiregistarvau. Dar aiksteleje reik padirbet ir pries egzamina pravaziuot mieste.
Atsakyti
QUOTE(Labri_ @ 2011 03 18, 17:28)
Veidrodelius buvau nusileidus kiek jau imanoma. Kai kitas figuras daraiau, tai viska gerai maciau.
Dabar ketvirtadieniui uzsiregistarvau. Dar aiksteleje reik padirbet ir pries egzamina pravaziuot mieste.

ir man taip buvo - kitus pratimus be vargo atlikau, bet va soniniam ir teko taisytis veidrodelius, nors su instruktorium viskas gerai budavo su tais veidrodeliais g.gif
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2011 03 18, 15:33)
ir man taip buvo - kitus pratimus be vargo atlikau, bet va soniniam ir teko taisytis veidrodelius, nors su instruktorium viskas gerai budavo su tais veidrodeliais g.gif

O tai ka darei? keleisi juos i virsu? palei ka suprtai, kad veidrodukai negerai cia, o ne pati, kad vaziuoji blogai?
Atsakyti
QUOTE(Labri_ @ 2011 03 18, 17:44)
O tai ka darei? keleisi juos i virsu? palei ka suprtai, kad veidrodukai negerai cia, o ne pati, kad vaziuoji blogai?

taip, truputeli kilstelejau aukstyn...bet geras egzaminuotojas papuole, nes kai leido pataisyt tuos veidrodelius, uztraukiau rankini stabdi, o cia jau skaitosi, kaip pratimo pabaiga biggrin.gif tai va, vos kilstelejusi veidrodeli, iskart pamaciau ta susikirtimo kampa, nes tada ir susivokiau, kad nematau to kampo, nors jau turetu buti jis...tada tik atbuline pavara, nuleidau rankini ir jau iskart susukau vaira kairen ir puikiai pasistate tas mano Regitrinis masiniukas ax.gif bet jei butu neleides pasikoreguot veidrodeliu, jauciu snipstas butu buves... doh.gif
Atsakyti
[quote=FėJa.,2011 03 18, 15:25]
Sveikos

Dideles sekmes belaikanciom 4u.gif

O as po vakar vel liudnom nuotaikom, nes visdelto supratau, kad vaziuoti su vyru as bijau

Zinok ir as su vyru bijau, bent bijojau, kai vaziavau. Aiksteleje is vis tik viena figura padarydavau su juo, o kai i gatve vaziavom, tai irgi maliausi, tai nepasiziurejus islendu is salutinio i pagrindini, tai posukio nerodau, tai sankaba deginu. doh.gif Nu siaubelis.Tai vyras sako, nu as tau tai tesiu tikrai neduociau, o pries tai instruktorius sakydavao, kad mieste vairuoju visai neblogai, jei butu jo valia teises jau man duotu bigsmile.gif Bet vyro nuomone buvo oho kokia kitokia, nu tai suprantu...nes taiop kaip su juo vaziavau doh.gif Po to karto daugiau su juo nevaziavau. Sekmadieni tik vaziuosim vel i aikstele. Idimu kaip ten bus su juo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(FėJa. @ 2011 03 18, 16:25)
Ir pati jauciu, kad kai vaziuoju su vyru tokiu zioplu klaidu darau ir taip nervuojuos, kad siaubas

man su vyru vaziuojant lygiai tas pats. tai nusprendem kol kas kartu niekur nevaziuoti, kai as vairuoju, nes man stresas, durnai vaziuoju, o jisai is baimes gatavas per langa issokti. net rankos kalatojasi jam, bijo uz mane labiau.

tik tau aisku kita situacija, nes tegali tik su seimos nariu kol kas vaziuoti...pabandyk liepti jam skaityti kazka, uzsiimti su telefonu, gal tada zinosi, kad jisai nestebi kaip tu vaziuoji ir paciai bus lengviau. man tai nepadejo, bet gal tau pades. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti