Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(ohochips @ 2011 03 03, 21:30)
atleidineji sankaba ir spaudi gaza lotuliukas.gif jei per greit atleisi uzges masina

Tai va, ir aš taip galvojau. Bet man aišskino- spausti gazą ir tada atleidinėt kartu sankabą. unsure.gif
Bet kai taip bandau, man iš tiesų smagiau mašina pajuda iš vietos, nei anksčiau aš darydavau-atleidinėdavau sankabą ir kai baigiu atleidinėt, tik tada spausdavau gazą. Kartais būdavau jau ir atleidusi, kai nuspausdavau gazą.
Atsakyti
Buvau uzsirasius kovo 8 laikyt, bet persikelsiu i prieky. Nu zinokit nekaip toj aiksteleje sekas. verysad.gif Vat su insytruktorium dar neblogai. Bet vaziavau siandien su vyru. tai istriza be vargo gaunasi, o stamenai, nu niekaip nesigavo, nesuprantu kame esme. Ivaziuoju kokiu pusmetriu ar net metru nuo linijos desines. Tas pats ir su T formos sankryza, ten kur tik jau statmena doh.gif
Gal galite man jas savaip dar paasikinti? Ar jums buvo taip, kad su viena masina gaunasi, o su kita ne?
Atsakyti
QUOTE(Labri_ @ 2011 03 03, 21:01)
Buvau uzsirasius kovo 8 laikyt, bet persikelsiu i prieky. Nu zinokit nekaip toj aiksteleje sekas. verysad.gif  Vat su insytruktorium dar neblogai. Bet vaziavau siandien su vyru. tai istriza be vargo gaunasi, o stamenai, nu niekaip nesigavo, nesuprantu kame esme.  Ivaziuoju kokiu pusmetriu ar net metru nuo linijos desines. Tas pats ir su T formos sankryza, ten kur tik jau statmena doh.gif
Gal galite man jas savaip dar paasikinti?  Ar jums buvo taip, kad su viena masina gaunasi, o su kita ne?

aikštelėj tai sistemą atkalti reikia, kada pasukti ,kaip pasitaisyti ir svarbiausia manau neskubėti . Aš važiavau su 3 mašinomis su visomis gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Snaily @ 2011 03 03, 14:31)
Cia Kauno regitroj taip?  blink.gif  g.gif

Taip cia Kauno regitroi

QUOTE(zhydelka @ 2011 03 03, 17:47)
nesuprantu tokiu nesamoniu, kad jei kazkoks atsiprasant asilas papypsino, tai jau egzaminas neislaikytas....isivaizduoju kaip apmaudu schmoll.gif  doh.gif

na taip apmaudu begalo, prakeikiau as ta masina ir ta pilieti kuriam reikejo ta pypsa paspaust

QUOTE(anytė @ 2011 03 03, 17:53)
manau tiesiog ieškojo priežasties sukirsti, mano instruktorius pasakojo, kad paskutiniu metu kažkoks košmaras kaip kabinėjasi. Sakė jei anksčiau iš pirmo karto išlaikydavo 80 proc mokinių tai dabar vos 30 proc.

Taip ieskojo nuo pat pradziu prie ko prisikabint, nes net aikstelei taip jau ziurejo pro veidrodelius net pasilenkias kada as ant kokios linijos uzvaziuos ar gairele paliesiu......

Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 03 03, 20:41)
Tai va, ir aš taip galvojau. Bet man aišskino- spausti gazą ir tada atleidinėt kartu sankabą. unsure.gif
Bet kai taip bandau, man iš tiesų smagiau mašina pajuda iš vietos, nei anksčiau aš darydavau-atleidinėdavau sankabą ir kai baigiu atleidinėt, tik tada spausdavau gazą. Kartais būdavau jau ir atleidusi, kai nuspausdavau gazą.

bent kiek mane mokė reikia gražiai sugroti, vieną atleidi kitą spaudi, nes su benzinu tu nepajudėsi jei atleisi sankabą, o gazo nespausi
Papildyta:
QUOTE(FėJa. @ 2011 03 03, 21:08)
Taip ieskojo nuo pat pradziu prie ko prisikabint, nes net aikstelei taip jau ziurejo pro veidrodelius net pasilenkias kada as ant kokios linijos uzvaziuos ar gairele paliesiu......

matyt tikrai užsirovei ant priekabaus doh.gif , bet kaip pikta ir liūdna kai taip sudirbinėja unsure.gif
Atsakyti
Feja, nefaina, kad nepavyko, bet nenusimink per daug, juk ne kokiu visisku kvailysciu pridarei. viskas bus ok. wink.gif nėra nieko ko nebūtų galima padaryt iš trečio karto. mirksiukas.gif
Bet kur jūs skubat per tuos egzaminus? Aišku skubam juos užbaigt, blyn kai pagalvoju, ir pati skubėjau egzo gale, nes lb jau norėjosi baigti. blush2.gif Bet neskubėkit, jei matot, kad pagrindiniam yra mašinų tai praleiskit, ypač jei lėtai važiuojat, lėtai įsibėgėjat. Važiuokit tik tada kai kelias tuščias. Paskui taip ir atrodo, kad jis dar toli, aš spėsiu, bet įvertinkit, kad jis tai važiuoja greitai o jūs lėtai. Jeigu jam reikės pristabdyt - klaida. Buvo man taip, kad atrodė tikrai spėsiu, o instruktorius sustabdė. Tada nusprendžiau, kad nesvarbu koks atstumas, jei matau mašiną, stoju, jei kelias tuščias, važiuoju.
Dėl sankabos mano mokymas buvo toks: atleidi visą sankabą, tada spaudi gazo, kaip perjungiant pavarą. smile.gif
80% - jau daug metų nėra tokio išlaikančių iš pirmo karto proc.
Papildyta:
QUOTE(Labri_ @ 2011 03 03, 22:01)
Ivaziuoju kokiu pusmetriu ar net metru nuo linijos desines. Tas pats ir su T formos sankryza, ten kur tik jau statmena doh.gif

Per vėlai susuki vairą, todėl užsuki ir atsistoji per toli nuo linijos. Bet visada galima pasitaisyt ir ne klaida. mirksiukas.gif nieko baisaus. Svarbiausia neužvažiuot ant linijos T sankryžoj.
Atsakyti

Per vėlai susuki vairą, todėl užsuki ir atsistoji per toli nuo linijos. Bet visada galima pasitaisyt ir ne klaida. mirksiukas.gif nieko baisaus. Svarbiausia neužvažiuot ant linijos T sankryžoj.
[/quote]

Nu atrodo susuku laiku. Su WW Polo pavyksta, o su renault megane - ne. Susuku kai tik pamatau gairele galiniame soniniame langelyje, o gairele turiu pamatyti trecia, arba kitaoip sakant antra, skaiciuojant priekio gaireles tik, na ta pacia prieky kampine, kur salia stovetu mano masinos desine puse. Supratot ka? lotuliukas.gif
Bet kaip pas vyra masinoj pastebejau, kad vairas ilgiau sukasi, negu polo masinoj. Tai viskas man ilgiau vyksta ir as nesusuku taip greit. Gal tas cia dalykas kaltas?
Atsakyti
Na nežinau trečia ji ar antra, niekad taip neskaičiavau, bet kampinė. Pabandyk iš pradžių sustoti taip kad ta gairelė pasislėptų už mažojo langelio, kad jos jau nesimatytų, tada susuk vairą iki galo į dešinę (stovint) ir važiuok atbulom - turėtum gražiai apvažiuoti kuoliukus (gaireles). Faktas, kad per daug nuvažiuoji tiesiai atbulom jei per toli nuo dešinės sustoji. Geriau jau sustot kai kuoliukas pasislepia ir tada stovint arba vos vos atgal judant susukti vairą ir važiuot atgal kol bus lygiagretu.
Atsakyti
Jau dabar nervas ima, kaip man ten rytoj pavyks su ta sankaba ir gazu, pajudant. Kažkoks košmaras.Vėl vidurius tuoj susuks hihihi.gif .
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 03 03, 23:30)
Jau dabar nervas ima, kaip man ten rytoj pavyks su ta sankaba ir gazu, pajudant. Kažkoks košmaras.Vėl vidurius tuoj susuks  hihihi.gif .

Paklausk instruktoriaus ir daryk taip kaip jis sakys ir viskas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 03 03, 21:41)

idomiai smile.gif as iskart uzgesciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ohochips @ 2011 03 04, 11:37)
idomiai smile.gif as iskart uzgesciau  biggrin.gif

Kuriuo atveju-kai visai sankabą atleidžiu ir spaudžiu gazą, ane?

Na parašysiu, kaip šiandien man seksis ir kaip darysiu.
Atsakyti