Feja, nefaina, kad nepavyko, bet nenusimink per daug, juk ne kokiu visisku kvailysciu pridarei. viskas bus ok.

nėra nieko ko nebūtų galima padaryt iš trečio karto.
Bet kur jūs skubat per tuos egzaminus? Aišku skubam juos užbaigt, blyn kai pagalvoju, ir pati skubėjau egzo gale, nes lb jau norėjosi baigti.

Bet neskubėkit, jei matot, kad pagrindiniam yra mašinų tai praleiskit, ypač jei lėtai važiuojat, lėtai įsibėgėjat. Važiuokit tik tada kai kelias tuščias. Paskui taip ir atrodo, kad jis dar toli, aš spėsiu, bet įvertinkit, kad jis tai važiuoja greitai o jūs lėtai. Jeigu jam reikės pristabdyt - klaida. Buvo man taip, kad atrodė tikrai spėsiu, o instruktorius sustabdė. Tada nusprendžiau, kad nesvarbu koks atstumas, jei matau mašiną, stoju, jei kelias tuščias, važiuoju.
Dėl sankabos mano mokymas buvo toks: atleidi visą sankabą, tada spaudi gazo, kaip perjungiant pavarą.
80% - jau daug metų nėra tokio išlaikančių iš pirmo karto proc.
Papildyta:
QUOTE(Labri_ @ 2011 03 03, 22:01)
Ivaziuoju kokiu pusmetriu ar net metru nuo linijos desines. Tas pats ir su T formos sankryza, ten kur tik jau statmena
Per vėlai susuki vairą, todėl užsuki ir atsistoji per toli nuo linijos. Bet visada galima pasitaisyt ir ne klaida.

nieko baisaus. Svarbiausia neužvažiuot ant linijos T sankryžoj.