Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

bash.gif cry.gif siandien laikiau jau4kart, baigiu isproteti, bliaunu visa diena. iki regitros buvo like tik nusileist nuo kalno o jis sako sustokite pasikeiskime vietomis. ziauru. apie varijanta laikyti ktame mieste as irgi jau galvoju, bent jau nebutu ziedu doh.gif ir dideliu sankryzu.atrode jau viskas cia pat ir te tau kad nori.
Atsakyti
QUOTE(ziuzytea @ 2011 03 04, 20:24)
bash.gif  cry.gif siandien laikiau jau4kart, baigiu isproteti, bliaunu visa diena. iki regitros buvo like tik nusileist nuo kalno o jis sako sustokite pasikeiskime vietomis. ziauru. apie varijanta laikyti ktame mieste as irgi jau galvoju, bent jau nebutu ziedu doh.gif  ir dideliu sankryzu.atrode jau viskas cia pat ir te tau kad nori.

suprantu, kaip jautiesi, laikykis 4u.gif
o del mazesnio miesto, tai labai abejoju ar bus geriau...as pati laikysiu mazesniam mieste, kur ir mokiaus, bet zinai, pasakyciau gan sunku butu laikyt, jei nezinociau gatviu...kas kad nera ziedu, persirikiuot lengviau, bet neaiskios mazos gatveles, daug vienpusiu, daug nusitrynusiu stop liniju...as jas tiesiog ismokau atmintinai, nes gi egzaminuotojui nepaaiskinsi, kad va, cia nusitrynusi linija, jiems dzin tas...
jei ne paslaptis, kokia klaida buvo? o truko tiek nedaug... doh.gif
Atsakyti
Labu, ellaja, o ka darysi jei gausi nematyta marsruta? Jei nepastebesi is kurios juostos gali tiesiai vaziuot? Keisti man tie instruktoriai kurie mokina tik islaikyti egzamina, o ne vairuoti. Tarkim islaikai egza, nuvaziuoji i kita miesta ir ka darai? Bijai vaziuot, nes nezinai kur stop linija nusitrynus? O prie sviesoforo sustot nemokino? fu, pikta man ant tokiu mokytoju. Mokykites buti atidziu vairuotoju, o ne tik tai ko reikalauja regitra. pvz., as su instruktorium buvau ir i akro aiksteles visus aukstus uzvaziavus, kad nebijociau atvaziuot apsipirkt normaliai. wink.gif nors regitra to tikrai nereikalauja. Sekmes!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuzytea @ 2011 03 04, 19:24)
bash.gif  cry.gif siandien laikiau jau4kart, baigiu isproteti, bliaunu visa diena. iki regitros buvo like tik nusileist nuo kalno o jis sako sustokite pasikeiskime vietomis. ziauru. apie varijanta laikyti ktame mieste as irgi jau galvoju, bent jau nebutu ziedu doh.gif  ir dideliu sankryzu.atrode jau viskas cia pat ir te tau kad nori.

kokios klaidos buvo? diziausia uzuojauta, zinau ka tai reiskia verysad.gif kitas kartas tikrai bus sekmingasĄ drinks_cheers.gif
Papildyta:
Panos, kaip man liudna, as tiek dar klaidu darau verysad.gif ta prakeikta sankaba, kai trumpam pasimetu ispaudus vaziuoju, zenku irgi kartais nepamatau, jei tik koks kalniukas iskarto apima isterija, ka daryt? ka daryt? ka daryt? lotuliukas.gif siandien su posukiais isviso kazkoks kosmaras buvo, uz manes vaziuojantys jauciu mane labai negraziais zodziais vadino blush2.gif o dar kai pypint pradeda ojojoj kraujas uzverda galiu tapti nevaldoma lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o labiausiai bijau i regitra, jei neislaikysiu vel nusivilsiu savim ir vel nebenoresiu vairuoti sad.gif( nezinau, kaip atsikratyti tos baimes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ohochips @ 2011 03 04, 22:54)
kokios klaidos buvo? diziausia uzuojauta, zinau ka tai reiskia verysad.gif kitas kartas tikrai bus sekmingasĄ drinks_cheers.gif
Papildyta:
Panos, kaip man liudna, as tiek dar klaidu darau verysad.gif  ta prakeikta sankaba, kai trumpam pasimetu ispaudus vaziuoju, zenku irgi kartais nepamatau, jei tik koks kalniukas iskarto apima isterija, ka daryt? ka daryt? ka daryt? lotuliukas.gif siandien su posukiais isviso kazkoks kosmaras buvo, uz manes vaziuojantys jauciu mane labai negraziais zodziais vadino blush2.gif o dar kai pypint pradeda ojojoj kraujas uzverda galiu tapti nevaldoma lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o labiausiai bijau i regitra, jei neislaikysiu vel nusivilsiu savim ir vel nebenoresiu vairuoti sad.gif( nezinau, kaip atsikratyti tos baimes  verysad.gif

O jūs nenorite pradžioj išmokti vairuoti, o jau paskui vairavimo egzaminą laikyti? Nes iš dabartinio situacijos aprašymo, tai panašu į tai, kad jūs nemokate vairuoti ir tiek. Tik neįsižeiskite ir nenuliūskite. Niekas negimė vairuoti mokėdamas. Beje, aš asmeniškai manau, kad per tas 20 akademinių valandų vairuoti išmokti neįmanoma. Geriausiu atveju galima trupučiuką pramokti vairuoti. Prispauskite savo tėvą ar vyrą ir mokinkitės važinėti kartu su juo. Dabar juk leidžiama tai daryti. Asmeniškai aš su tėvu taip važinėjau nuo 16 metų, kai sukako 18, tai teises išlaikyti tebuvo vienas juokas.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 03 05, 00:54)
...Beje, aš asmeniškai manau, kad per tas 20 akademinių valandų vairuoti išmokti neįmanoma. Geriausiu atveju galima trupučiuką pramokti vairuoti.

Dabar važinėjimui skiriama 30 akademinių val. Manau, kad labai gerai vairuoti nepakanka, bet išlaikyti egzaminą ir turėti normalų supratimą apie vairavimą, įmanoma. Priklauso ir nuo pačio mokinio nusiteikimo bei požiūrio į mokymąsi, ir nuo instruktoriaus. Kaip sakoma, vieni moko vairuoti, o kiti šalia sėdi, arba dar "geriau" - išeina parūkyt, draugus aplankyt, alaus pagert...
Atsakyti
QUOTE(ohochips @ 2011 03 05, 00:54)

Panos, kaip man liudna, as tiek dar klaidu darau verysad.gif  ta prakeikta sankaba, kai trumpam pasimetu ispaudus vaziuoju, zenku irgi kartais nepamatau, jei tik koks kalniukas iskarto apima isterija, ka daryt? ka daryt? ka daryt? lotuliukas.gif siandien su posukiais isviso kazkoks kosmaras buvo, uz manes vaziuojantys jauciu mane labai negraziais zodziais vadino blush2.gif o dar kai pypint pradeda ojojoj kraujas uzverda galiu tapti nevaldoma lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o labiausiai bijau i regitra, jei neislaikysiu vel nusivilsiu savim ir vel nebenoresiu vairuoti sad.gif( nezinau, kaip atsikratyti tos baimes  verysad.gif

Pilnau suprantu tave. Aš aplamai nelabai įsivaizduoju, kaip bus tą egzaminą Regitroj išlaikyt.

Tiesa, o būna, kad specialiai klaidina-tarkim, liepia sukt į dešinę, kai negalima, arba sustoti ten, kur negalima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 03 05, 11:06)
Tiesa, o būna, kad specialiai klaidina-tarkim, liepia sukt į dešinę, kai negalima, arba sustoti ten, kur negalima? g.gif

Nebūna. Girdėjau, kad nebeleidžia jiem taip daryt.
Atsakyti
Išlaikiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .

vienoj vietoj neparodžiau posūkio, bet šiaip viskas OK. sakė po egzo, kad labai gerai vairuoju ir jaučiu mašina.

fuuuuuuuuuu

kol negavau pažymėjimo, dar nesitiki bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 03 04, 23:29)
Labu, ellaja, o ka darysi jei gausi nematyta marsruta? Jei nepastebesi is kurios juostos gali tiesiai vaziuot? Keisti man tie instruktoriai kurie mokina tik islaikyti egzamina, o ne vairuoti. Tarkim islaikai egza, nuvaziuoji i kita miesta ir ka darai? Bijai vaziuot, nes nezinai kur stop linija nusitrynus? O prie sviesoforo sustot nemokino? fu, pikta man ant tokiu mokytoju. Mokykites buti atidziu vairuotoju, o ne tik tai ko reikalauja regitra.  pvz., as su instruktorium buvau ir i akro aiksteles visus aukstus uzvaziavus, kad nebijociau atvaziuot apsipirkt normaliai. wink.gif nors regitra to tikrai nereikalauja. Sekmes!!! 4u.gif

Sveika, tai as zinau, kad gausiu nenumatyta marsruta, nes po mano paskutiniu pravaziavimu, to miesto Regitroj pasikeite marsrutai del remontuojamu gatviu biggrin.gif gi musu tikslas ir yra islaikyti vairavimo egzamina, nes kai vazinesi pati, tuomet tau bus nebesvarbu ar tu metras nuo tos nusitrynusios stop linijos ar prie pat jos ir t.t. pastebek, kaip vazineja jau patyre vairuotojai - prie ju gi nesikabineja priekabus egzaminuotojai, kad ten siek tiek pravaziavo ta stop linija blink.gif mano intruktorius tikrai nemokina tik islaikyt vairavimo egzamina, mes taip pat vazinejom po kelis miestus, ne tik po ta, kur laikysiu... bet butent tos nusitrynusios linijos ne tik stop, bet ir istisines ir leme mano nesekmes egzamine...cia tokia mano nuomone, nes po islaikyto vairavimo egzamino vistiek dar reikia daug mokytis, kol tapsi geru vairuotoju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zhydelka @ 2011 03 05, 12:27)
Išlaikiau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .

nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2011 03 05, 12:27)

valiooooooooooooooooooooooo thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2011 03 05, 11:27)

vienoj vietoj neparodžiau posūkio, bet šiaip viskas OK. sakė po egzo, kad labai gerai vairuoju ir jaučiu mašina.
fuuuuuuuuuu

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif ir as siandien islaikiau, jeee, dar negaliu kazkaip patiketi lotuliukas.gif Besimokancioms kantrybes ir tikrai islaikysit, jei ne is pirmo, tai iš antro 4u.gif ir as islaikiau tik is antro karto.Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti