QUOTE(Kliamka @ 2011 03 04, 23:29)
Labu, ellaja, o ka darysi jei gausi nematyta marsruta? Jei nepastebesi is kurios juostos gali tiesiai vaziuot? Keisti man tie instruktoriai kurie mokina tik islaikyti egzamina, o ne vairuoti. Tarkim islaikai egza, nuvaziuoji i kita miesta ir ka darai? Bijai vaziuot, nes nezinai kur stop linija nusitrynus? O prie sviesoforo sustot nemokino? fu, pikta man ant tokiu mokytoju. Mokykites buti atidziu vairuotoju, o ne tik tai ko reikalauja regitra. pvz., as su instruktorium buvau ir i akro aiksteles visus aukstus uzvaziavus, kad nebijociau atvaziuot apsipirkt normaliai.

nors regitra to tikrai nereikalauja. Sekmes!!!
Sveika, tai as zinau, kad gausiu nenumatyta marsruta, nes po mano paskutiniu pravaziavimu, to miesto Regitroj pasikeite marsrutai del remontuojamu gatviu

gi musu tikslas ir yra islaikyti vairavimo egzamina, nes kai vazinesi pati, tuomet tau bus nebesvarbu ar tu metras nuo tos nusitrynusios stop linijos ar prie pat jos ir t.t. pastebek, kaip vazineja jau patyre vairuotojai - prie ju gi nesikabineja priekabus egzaminuotojai, kad ten siek tiek pravaziavo ta stop linija

mano intruktorius tikrai nemokina tik islaikyt vairavimo egzamina, mes taip pat vazinejom po kelis miestus, ne tik po ta, kur laikysiu... bet butent tos nusitrynusios linijos ne tik stop, bet ir istisines ir leme mano nesekmes egzamine...cia tokia mano nuomone, nes po islaikyto vairavimo egzamino vistiek dar reikia daug mokytis, kol tapsi geru vairuotoju
Papildyta:
QUOTE(zhydelka @ 2011 03 05, 12:27)
nuosirdziausi sveikinimai