QUOTE(valdonė @ 2008 09 16, 16:17)
Sveikos likimo draugės

Tai va pas mane ta pati situacija, nuėjau taisytis dantukų, liepė pasidaryti panoraminę foto, ir ką gi mes ten pamatėme, ogi guli sau protinis po smegenim ir vargo nemato, tik man vargo užtaisė. Taigi tesiam, nuėjau pas chirurgą, jis pasižiūrėjo ir apie tai ne žodžio , likau nesupratus tai klausiu o kaip su tuo dantuku, o jis man ar skauda, sakau ne, jauti diskomforta irgi ne, tai sako neliečiam

Nu gerai mastau sau viena. Nueinu pas dantiste o jinai vėl savo dainele, lukštenam mes jį lukštenam, tai ką daryti ir nebežinau sakiau eisiu dar syki pas chirurgą, Ką jūs patartumėte, imti lauk ar kažko laukti, o be to tas gydytojas sako gal tau ji ir niekad nepradės skaudėt, tai esu žiauriai pasimetus ir žiauriai bijau
na matai tie protiniai dantukai turi tokia savybe. Gali pradet dygt poto nustot. O tas skausmas tai toks tempimas

jei nesiojai kada breketus tai kai paverzia toks nemalonus tempimas jaucias. As tai ilgai iskentejau. Ispradziu kol supratau kas daros

pradejo dantukai klibet tai galvojau kad vitaminu truksta. Po menesio kai vitaminai nepadejo kreipiaus pas dantiste, poto dar menesi teko eilej palaukt.

Tai tokiom bangom po kelias dienas uzeidavo.
O kiti protiniai dantukai jau isdyge?
Nes jei dar ju nera tai as tavo vietoj palaukciau. Nes gali but, kad ir kiti taip susiformuos. Tai tuo paciu issiimtum ir kitus.
O jei neskauda tai manau tikrai nieko tokio, kad palauksi. O jei jau kitus turi tai sakyciau issioperuok ir vargo nematysi
O jei chirurgas nenores duot siuntimo tai sakyk, kad skauda

kiba patikrins ar tikrai
Papildyta:
QUOTE(agnuzeb @ 2008 09 16, 16:40)
Sveikute

Sveika prisijungusi prie musu

Manau, kad tave daugiau chirurgas turejo pakosultuoti, nes nebutinai dantukai tauri pradeti skaudeti ar diskomforta kelti, kad tau juos reiketu operuoti. Man taip pat jie jokio diskomforto nekele, bet operuotis reikejo, nes mano protiniai dantys dygo horizontaliai i 7 danti ir ateityje taip bedygdamas jis ji butu gadines ir visa tai butu pasibaige 7 danties protezavimu. Tad nieko nelaukiau ir ji issioperavau

Bet gabut pas tave jie taisyklingai dygsta

Ar jis tau isvis nieko nekomentavo?

Siulyciau dar pas kita chirurga nueiti konsultacijai
Papildyta:
Na as antrai operacijai iskart uzsirasiau, nes kitaip nebuciau prisivertus

Antra danti man pjaus spalio 28 d., tai si karta ne taip jau ir bijosiu

Sveikos gyvensenos, tai tikrai laikomes

dar niekad taip ilgai nekramtydavau ir taip daznai burnos neskalaudavau

O as pirma diena po operacijos kaip desrainio norejau

Niekad gyvenime as ju nenoriu, bet sustojom Statoil degalineje, o is ten desrainius, kad nesa

Tai as tik akim juos pavalgiau
man tai jau visa savaite silpna kaip noriu keptos duonos su cesnaku

mes siaip ja daznai kepam,o daba dar kai visi gripai prasideda tai isvis butu gerai

bet tai dar niekaip neikasciau

bo dar ir nuo mingstu sumustiniu pavargstu