QUOTE(Stichija @ 2011 03 10, 13:31)
kaina stebuklo tai stebuklinga
( 300 Lt gavosi ) , bet kai pagalvoji kad uz procedura apie 80 Lt moki..... , tai vat instrukcijoj parasyta kad jau ten super duper rezultatams reikia 2 menesiu, tik neparasyta kaip daznai, kirpeja sake, galiu bruzintis 2 k savaitej , na tai pirmas ispudis po pasibruzinimo paciai tas pats kas ir po kirpejos - plaukai labai labai sunkus

, na jie kazkaip to dregmes ar ko prisigere, tokie stori labai, standus, net sakyciau nelabai lankstus, nors as visada juos linkusi garbiniuoti, tai nelabai pasiduoda, ju net vizualiai daugiau atrodo ir kai uodegyte ranka suimu tai daug storesne jauciasi, del kokio nors ipatingo blizgejimo - tai to dar kol kas nera, nes per daug nusiblondinau

, uztat dar eisiu salerm laminata uzsitepti

, ai dar pamirsau - siaip maniskiai labai greit isdziudavo naturaliai, nes labai sausi, o po sitos proceduros ne velnio - geru 5 val prireike, kol isdziuvo ( naturaliu budu ), is ko darau isvadas, kad jie tipo dregmes gavo
skaitau ir vis tiek nesuprantu

kirpeja kalbejo apie gydyma keratinu, kad lb padeda sausiems plaukams (mano sausi), chemiskai pazeistiems (mano pazeisti), luzinejantiems (luzineja, luzineja), ploniems (mano isploneje), praradusiems spindesi (spindi tik po dazymo) ir visokiems kitokiems plaukams, zodz itikino, kad sios proceduros man laaaabai reikia..uzsirasiau vienai procedurai, tai taip iseina, kad man jos vienos neuzteks, reikes ir dazniau kartoti

o blyn, to nesake..kaina proceduros nemaza
ir noreciau jau isbandziusiuju paklausti..kai gydymo laikas pasibaigia, ar blaukai nenukencia dar labiau, ar nepasireiskia dar didesnis sausejimas, luzinejimas, nezvilgesys...negu buvo pries tai?