Įkraunama...
Įkraunama...

Keratino terapinė prodūra

QUOTE(Stichija @ 2011 03 08, 21:37)
Nu parsisiunciau as ta stebukla is Amierikes, lemputes mirksi, lotuliukas.gif , ryt plausiu galva ir bruzinsiu Salermo keratine kauke, ataskaita bus poryt, nes miegot einu dregnais plaukais kad isdziutu naturaliai, ziuresiu kas cia bus kai pati darysiuos, o ne kirpeja  blush2.gif  ax.gif  be to, labai nusiblondavus esu, tai jauciu kad po pirmos proceduros ( po ilgesnes pertraukos ) gal nelabai kas matysis  doh.gif

labai lauksim atsiliepimu apie si stebukla smile.gif. ir kokia kaina isejo jo, jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Doly @ 2011 03 09, 09:37)
labai lauksim atsiliepimu apie si stebukla  smile.gif. ir kokia kaina isejo jo, jei ne paslaptis? smile.gif

kaina stebuklo tai stebuklinga doh.gif ( 300 Lt gavosi ) , bet kai pagalvoji kad uz procedura apie 80 Lt moki..... , tai vat instrukcijoj parasyta kad jau ten super duper rezultatams reikia 2 menesiu, tik neparasyta kaip daznai, kirpeja sake, galiu bruzintis 2 k savaitej , na tai pirmas ispudis po pasibruzinimo paciai tas pats kas ir po kirpejos - plaukai labai labai sunkus blink.gif , na jie kazkaip to dregmes ar ko prisigere, tokie stori labai, standus, net sakyciau nelabai lankstus, nors as visada juos linkusi garbiniuoti, tai nelabai pasiduoda, ju net vizualiai daugiau atrodo ir kai uodegyte ranka suimu tai daug storesne jauciasi, del kokio nors ipatingo blizgejimo - tai to dar kol kas nera, nes per daug nusiblondinau doh.gif , uztat dar eisiu salerm laminata uzsitepti blush2.gif , ai dar pamirsau - siaip maniskiai labai greit isdziudavo naturaliai, nes labai sausi, o po sitos proceduros ne velnio - geru 5 val prireike, kol isdziuvo ( naturaliu budu ), is ko darau isvadas, kad jie tipo dregmes gavo g.gif blush2.gif
Atsakyti
doh.gif
QUOTE(Stichija @ 2011 03 10, 13:31)
kaina stebuklo tai stebuklinga  doh.gif  ( 300 Lt gavosi ) , bet kai pagalvoji kad uz procedura apie 80 Lt moki..... , tai vat instrukcijoj parasyta kad jau ten super duper rezultatams reikia 2 menesiu, tik neparasyta kaip daznai, kirpeja sake, galiu bruzintis 2 k savaitej , na tai pirmas ispudis po pasibruzinimo paciai tas pats kas ir po kirpejos - plaukai labai labai sunkus  blink.gif , na jie kazkaip to dregmes ar ko prisigere, tokie stori labai, standus, net sakyciau nelabai lankstus, nors as visada juos linkusi garbiniuoti, tai nelabai pasiduoda, ju net vizualiai daugiau atrodo ir kai uodegyte ranka suimu tai daug storesne jauciasi, del kokio nors ipatingo blizgejimo - tai to dar kol kas nera, nes per daug nusiblondinau  doh.gif , uztat dar eisiu salerm laminata uzsitepti  blush2.gif , ai dar pamirsau - siaip maniskiai labai greit isdziudavo naturaliai, nes labai sausi, o po sitos proceduros ne velnio - geru 5 val prireike, kol isdziuvo ( naturaliu budu ), is ko darau isvadas, kad jie tipo dregmes gavo  g.gif  blush2.gif

skaitau ir vis tiek nesuprantu g.gif kirpeja kalbejo apie gydyma keratinu, kad lb padeda sausiems plaukams (mano sausi), chemiskai pazeistiems (mano pazeisti), luzinejantiems (luzineja, luzineja), ploniems (mano isploneje), praradusiems spindesi (spindi tik po dazymo) ir visokiems kitokiems plaukams, zodz itikino, kad sios proceduros man laaaabai reikia..uzsirasiau vienai procedurai, tai taip iseina, kad man jos vienos neuzteks, reikes ir dazniau kartoti unsure.gif unsure.gif o blyn, to nesake..kaina proceduros nemaza unsure.gif

ir noreciau jau isbandziusiuju paklausti..kai gydymo laikas pasibaigia, ar blaukai nenukencia dar labiau, ar nepasireiskia dar didesnis sausejimas, luzinejimas, nezvilgesys...negu buvo pries tai? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 10 kovo 2011 - 15:03
[quote=neiste,2011 03 10, 15:00]
doh.gif
skaitau ir vis tiek nesuprantu g.gif kirpeja kalbejo apie gydyma keratinu, kad lb padeda sausiems plaukams (mano sausi), kad man jos vienos neuzteks, reikes ir dazniau kartoti unsure.gif unsure.gif o blyn, to nesake..kaina proceduros nemaza unsure.gif

[/quote]
Na gal ji kazkokias labai stiprias ampules naudos ir gal vienos uzteks g.gif , as tai elemantaria kauke bruzinau ax.gif

ir noreciau jau isbandziusiuju paklausti..kai gydymo laikas pasibaigia, ar blaukai nenukencia dar labiau, ar nepasireiskia dar didesnis sausejimas, luzinejimas, nezvilgesys...negu buvo pries tai? unsure.gif
[/quote]
as pries tai buvau praejusi kokias 6 proceduras su Milk shake priemonem, plaukai tikrai buvo atsistate, kol kaip minejau is variaplaukes sugalvojau tapti blondine doh.gif , tai po dazymo moment nusiuro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 10 kovo 2011 - 15:09
QUOTE(Stichija @ 2011 03 10, 12:31)
kaina stebuklo tai stebuklinga  doh.gif  ( 300 Lt gavosi ) , bet kai pagalvoji kad uz procedura apie 80 Lt moki..... , tai vat instrukcijoj parasyta kad jau ten super duper rezultatams reikia 2 menesiu, tik neparasyta kaip daznai, kirpeja sake, galiu bruzintis 2 k savaitej , na tai pirmas ispudis po pasibruzinimo paciai tas pats kas ir po kirpejos - plaukai labai labai sunkus  blink.gif , na jie kazkaip to dregmes ar ko prisigere, tokie stori labai, standus, net sakyciau nelabai lankstus, nors as visada juos linkusi garbiniuoti, tai nelabai pasiduoda, ju net vizualiai daugiau atrodo ir kai uodegyte ranka suimu tai daug storesne jauciasi, del kokio nors ipatingo blizgejimo - tai to dar kol kas nera, nes per daug nusiblondinau  doh.gif , uztat dar eisiu salerm laminata uzsitepti  blush2.gif , ai dar pamirsau - siaip maniskiai labai greit isdziudavo naturaliai, nes labai sausi, o po sitos proceduros ne velnio - geru 5 val prireike, kol isdziuvo ( naturaliu budu ), is ko darau isvadas, kad jie tipo dregmes gavo  g.gif  blush2.gif

tikrai saunu butu jei tas stebuklas padetu plaukuciams smile.gif , ir kaina sakyciau tuomet dar visai bedidele. O kaip del tiesumo ar plaukams suteikia jos kokio glotnumo, man tai tas aktualiausias dalykas, nes mano plaukai irgi sviesinti, tai palukai kai isolaunu galva labai puciasi. Bandziau tiesinima su Salerm, bet jokio efekto verysad.gif
Lauksim tolesniu pastebejimu apie tas stebulkingasias znyples smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Doly @ 2011 03 10, 19:07)
tikrai saunu butu jei tas stebuklas padetu plaukuciams smile.gif , ir kaina sakyciau tuomet dar visai bedidele. O kaip del tiesumo ar plaukams suteikia jos kokio glotnumo,

Na jie tapo tokie storesne, kietesni, bet galai tai kol kas veliasi g.gif , ir efekto kad butu lyg su tiesinimo znyplem - tai tikrai nera lygus kaip stiklas, lygesni, tiesesni, bet manau kad tos znyples netiesina g.gif
Atsakyti
Jos ir neturi tiesinti wink.gif
manau kad jeigu naudojate priemones kurioms yra reikalingas tiesintuvas-sis neturetu buti veiksmingas,nes jis neikaista.
Atsakyti
Na su stebuklu prasibruzinau jau 3 karta, nenaudojau kazkokiu super duper priemoniu o elementarius plauku balzamus - plaukai is tikro vel darosi daug storesni, galai nebetrupa ant klaviaturos, aplamai galva tokia nuo plauku sunki ir vyras net paklause ar as nesidaziau plauku nes jie labai blizga, tai jeigu jis pastebejo toki dalyka ( kai nepastebejo is brunetes virsmo i blondine doh.gif ) tai manau rezultatas visgi yra, po kiek laiko vel raportuosiu 4u.gif tik dabar jau bandysiu nusipirkti kokias Milk Shake ampules, kad butu efektyviau blush2.gif
Atsakyti
Man kirpėjas pasiūlė irgi keratino procedūrą: sakė plaukai labiau žvilgės, bus paklusnesni ir t.t. Tik neužklausiau kainos.

Gal kas darėtės kirpykloje ir galit plačiau papasakoti?
Atsakyti
kokia kauke naudojama siai procedurai ?
Atsakyti
QUOTE(poisonyte @ 2011 03 02, 21:39)
Va ką sužinojau iš kirpėjo:

Paslauga vadinasi atitinkamai kokią priemonė naudojama.

Pvz. su tokiom žnyplėm ŠALTU principu atliekamas plaukų terapinis atstatymas su keratino, proteinu: pieno, kviečių, ryžių, amino rugsčių ampolėmis. Reikia keturių procedurų, ilgalaikiams rezutatams. Plaukai šiltiniai, nepaprastai minkšti palieka.

O va dar minėjo vaisių ir uogų ekstraktų ampoles, su jomis ir žnyplėmis rezultatas jaučiamas - bet kiek kitoks plaukas po jų palieka, ne toks minkštinantis, bet ale blizgus sakė, glotnus ir ne tiek ilgalaikis tas rezultatas. Greičiau išsiplauna, bet iškarto jaučiasi stiprus rezultatas.
Pamėginsiu gauti sudėti tų ampolių, ko ten jose yra įdomu. Dar pati nei vienos iš tų procedūrų neišmėginau. Bet jau gundausi, nes laminavimas karštom žnyplėm man jau iš šalies nesužavėjo, o plaukus norisi pagražinti pavasariui, kai vitaminų trūkumas.

o apie kokios firmos ampoles cia kalba eina?
Atsakyti
Sveikutės, nežinau kiek dar ši tema yra aktuali kitoms, tačiau pati labai susidomėjau infraraudonųjų spindulių žnyplėmis ir jų veiksmingumu plakučiams.. Paskutines kelias dienas tik ir naršau internete ir ieškau visokios informacijos apie tai. Aišku jau užsimaniau ir pati tas žnyples įsigyti, bet kad kainytes, tai tikrai ne mažos.. Susisiekiau su vienu Kinijos internetinio tinklalapio konsultantu, ir pasidomėjau dėl kainų. Pasirodo, kuo daugiau vienetų perki - tuo pigiau. Tai ir pamaniau, parašyti čia, galbūt atsirastų bent 6 bendramintės norinčios įsygyti "stebuklingąsias" žnyplytes thumbup.gif. Jokios naudos sau nesiekiu, kiek parašyta kaina - tiek ir kainuotų. Negana to, kadangi siuntimas į LT brangus, siųsčiau į UK, o iš ten mano draugas parsiųstų kur kas pigiau į Lietuvą. smile.gif Ką manot? Tikiuosi atsiras tokių pat norinčių kaip ir aš, nes jau beviltiškai viską esu išbandžiusi ir kaip tie plaukų galai nutriušę ir skilinėja taip ir nematau galo smile.gif) Pridedu internetinį puslapį, kad būtų aiškiau kokios kainos. http://www.aliexpres..._210795354.html Lauksiu žinių!! smile.gif)
Atsakyti