Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "transformeriai"

o pagal dokumentus

Moteris turbūt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Jei rimtai esu baigus buhalterija, bet dirbus šita darba tik du metus po baigimo.Po to nusprendžiau , kad negaliu.Po to pradėjau aukus augint lotuliukas.gif
Atsakyti
As ir baigiau buhalterija, 10 metu dirbau visai nesusijusi darba su buhalterija , bet dabar jau 3 metai knisuosi po popierius
Atsakyti
dbr susimasciau rolleyes.gif kogero as liksiu ta paskutine kuria Naktibalda visiems siulys..."nu paimk ka , nu gal tu paimk...imkit kasnors" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2011 03 03, 17:16)
dbr susimasciau  rolleyes.gif kogero as liksiu ta paskutine kuria Naktibalda visiems siulys..."nu paimk ka , nu gal tu paimk...imkit kasnors" lotuliukas.gif

daugiau paskutinių yra lotuliukas.gif , a tavęs nebėra lotuliukas.gif

turiu 6 -poras , trūksta dar keturių cool.gif
Atsakyti
Valiooo, pagaliau namuose thumbup.gif Gera svečiuose, bet namuose wub.gif nors totalus bardakas, net namai kitaip kvepia lotuliukas.gif Ai, ryt vaikus į mokyklą ir tada kuopsiuos.
Aš Katinytį gal mačius vienam swapiniam susitikime Kaune prieš N metu g.gif Nus nuotraukose tokia rimtuole, gyvai tai pastoviai besišypsantis žmogiukas g.gif Ai, kokis skirtumas, aš ją seku cool.gif beveik viską žinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pala pala, o tai anketos neprievartausim jos užpildyt, prasisuks? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 03 kovo 2011 - 18:17
beveik viską žinau

Tai , kad aš pati beveik nieko nežinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 03, 18:21)
Tai , kad aš pati beveik nieko nežinau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tada sakykim, kad nieko naujo nepasakei lotuliukas.gif
O kai pamačiau tą transformerį pirmą kartą, tai net gal visą dieną kefyru guvenau, siekiant tokios figūros...pasirodo svajoti ir ėsti man sekasi lengviau lotuliukas.gif Mažesnis malonumas, bet malonumas biggrin.gif
Ai, dar ne į temą.....kadangi teko priverstinai Vilniuje patūpėti, tai nudūmiau į vieną interntinę parduotuvę ir išsimatavus galybę maudimukų, nusipirkau pagaliau sau tinkantį thumbup.gif Kaina nemaža, bet esu labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Esu iš tų, kurios matmenys nestandartiški, tai labai sunku rasti, kas tinka. Merginos ten dirbančios labai profesionalios. Nėra įkyrios, bet visad pasiruošusios padėti. Ir labai moka bendraujant atlikti sau reikalingą apklausą. Tuos klausimukus įkiša bendravimo metu po vieną biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 03 kovo 2011 - 18:38
Aš visa gyvenima siekiau , kad ėdimas duotu naudos ir tik dabar jau po dvieju vaiku ir nugyvento nemažo gyvenimo tarpsnio atsirado šiokia tokia figūra, o ne armatūra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Smagu čia plepėti , bet reik eit darbus dirbti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 03 kovo 2011 - 18:37
Labuka smile.gif
Kai pamaciau Katinyti, pirma mintis svystelejo, kad is Druskininku bigsmile.gif . Bet matai is Kauno, pasirode labai matytas veidas ax.gif O kodel Katinytis? Katinelius megsti smile.gif

Iskart rasau, kad man sukneliu nereikia, kazkaip ju nenesioju 4u.gif Tik is sono grazu paziureti wub.gif

Atsakyti
Kodėl Katinytis papasakosiu kada nors po swapo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , galbūt nereiks net ir pasakot lotuliukas.gif .
Atsakyti
Sakau gi, kad viską žinau lotuliukas.gif
Atsirastų tokia prielipa kaip aš, tai gal į snukį duočiau lotuliukas.gif

Šita gi cool.gif man reikia, kad kitos swapininkės pakalbėtų daugiau ...Ką gi joms sugalvojus g.gif
Atsakyti
čia kaip visada yra kelios etatinės "kalbėtojos", o kitos tik kartais kalba biggrin.gif
šeip jau būtų gerai ,kad vaizdžiai pradėtumėt reikšti norus, o poto mes juos trancformuosim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegutis: 03 kovo 2011 - 20:10