Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "transformeriai"

QUOTE(Katinytis @ 2011 03 03, 11:21)
Koks tingus rytasssssssssssssssssss.
Tikiuosi nea  mirksiukas.gif , bet dabar jau bijot imsiu, nes griežta pasirodei, bijau kad dar nosi sugurinsi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .
Tikiuosi , jei man nekils jokiu minčiu ( nu vot apims panika ir niekas nesusidėlios), galima bus atsiūsti saldainiu besitransformuojančiu i kalorijas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

jergau nei aš griežta nei ką, kodėl visi taip apie mane galvoja g.gif , aš turbūt iš čia esančių viena švelniausių būtybių wub.gif

QUOTE(Katinytis @ 2011 03 03, 13:12)
Šita aš jau turiu kokius metus  ax.gif

aga aš irgi....tik mintyse doh.gif

QUOTE(_Smilga_ @ 2011 03 03, 13:15)
Kalorijos - tai tokie maži bjaurūs padarėliai, kurie gyvena spintose ir naktim siaurina drabužius.

Šita, gi, kažkaip Katinytis čia labai greit pas mus atsirado, be jokių ritualinių "apčiupinėjimų". Tai gal davai nelaužykim tradicijų? Gal iškvočiam? M?
Bo aš apie ją tiek ir težinau, kad anam svape buvo. O kas ji, iš kur ji ir t. t. tai nežinau.
Be to, dar gal reikėtų kad anketą užpildytų ir savo veidą į mūsų slaptą "nuotraukų" albumą įkeltų. Man gi labai cekava  ax.gif

aš irgi šiandien turėjau mieste reikalų, ir pamąsčiau kad Katinytis šoko į paskutinį traukinį , a mes va tep vat neišklausinėjom, nei ką mėgsta, nei ką valgo, kiek vaikų turi santuokinių nesantuokinių, kiek meilužių, su kuo ir kada miega biggrin.gif , kokių ir kur turi pažinčių žodžiu mums viską galima pradėti nu gimimo svorio iki dabartinio, nu žodžiu VISKĄ nuo A iki Z biggrin.gif

p.s aš nekenčių biuriokratų gun_bandana.gif: nu siaubas siaubas doh.gif bash.gif:
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 03, 14:22)
Iš Kauno aššššššššššššš  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Giulčetaj veido nerodo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

Je, pagaliau atsirado ir trečia kaunietė drinks_cheers.gif vis linksmiau thumbup.gif

QUOTE(miegutis @ 2011 03 03, 15:05)
bigsmile.gif superiskai atrodo

Aga, wub.gif bet tai ir figūrą reikia tokią turėt, kad galėtum sau bet kur užsivyniot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 03, 14:15)
Jau dabar suintrigavai. Gyvai gyvai ar foto  ax.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif istikro maciau kelis metus atgal pas Vale "akmenuku pasaulyje"bazese, tiesiog taip sutapo ,kad stovejau paskui eileje ,o poto SM vaikstinedama po rankdarbiu temas pamaciau is to akmens, kuri pirko pries mane stovejus moteriske ,pagaminta pakabuka biggrin.gif kadangi jis buvo toks idomus tai supratau, kad tai tas pats.Va ir tada gal fotke SM kazkur esu macius demonstruojant darbus.

QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 03, 15:22)
jergau nei aš griežta nei ką, kodėl visi taip apie mane galvoja  g.gif , aš turbūt iš čia esančių viena švelniausių būtybių wub.gif
aga aš irgi....tik mintyse  doh.gif

BUUUUUUUUUUUUUUU lotuliukas.gif

QUOTE(ELlJA @ 2011 03 03, 15:26)
Je, pagaliau atsirado ir trečia kaunietė  drinks_cheers.gif  vis linksmiau  thumbup.gif
Aga, wub.gif  bet tai ir figūrą reikia tokią turėt, kad galėtum sau bet kur užsivyniot  cool.gif

dar pasakyk ,kad jos neturi cool.gif
Atsakyti
Be ttai tie žmonės kartais tokie slapukai.Aš veidus labai gerai visad isidėmiu, bet neprimatau kaip koks kurmis.Jau jei pamatėt ir pažistat galit drasiai tempti už skverno, nes tikrai net ir pažistamus ne visad primatau per savo binoklius lotuliukas.gif .
Nu galit duot klausimu mielai atsakysiu.
Vaiku turiu du , nesantuokiniu net nežinau , bet jei nežinau gal ne mano lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Miegu dabar itin negausiai lotuliukas.gif , bet mėgstu miegot ( ta tikraja miegojimo prasme), kartais net nesvarbu kas dar su manim miega lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
mano foto visu gražumu
http://www.supermama...?...93498&st=24
Atsakyti
čia akiniuotų ir nemiegančių yra daugiau biggrin.gif

o kas esi ne pagal pomėgį , o pagal dokumentus, g.gif nu pagal diplomą, biggrin.gif

labai gražus visas gražumas wub.gif

dar anketą tamstai nori nenori teks suraityti 4u.gif
Atsakyti
yra cia tu kurmiu daugiau, kazkada be lesiu i parde nusiausiau, kazkas kumst i sona ziuriu pazystama, sako ispradziu nusisypsojau, o poto jau kumstelejau galvoju tai pasikelus, sakau nepasikelus ,o be lesiu lotuliukas.gif
trumparegiai "mandri"
kai ziuriu pro langa toks pavasaris snd smile.gif , greiciau atsiltu doh.gif
Atsakyti
mergai norų dar laukiu....juk tempiat laiką pačios, kitos jau žino kas norėjo lotuliukas.gif , o jūs kada norėsit cool.gif
Atsakyti
Mat kaip g.gif Da viena plona. Nu tai dabar pavydas užgrauš manę.

Ei Naktibalda,tai kadu mergaitę duosi?
Atsakyti
skaitykit savo paštus , persiunčiau atgal laiškus biggrin.gif
Atsakyti
Nieko negavau
Atsakyti
melas lotuliukas.gif
Atsakyti
Gerai jau gerai viskas aišku
Atsakyti