QUOTE(Katinytis @ 2011 03 03, 11:21)
Koks tingus rytasssssssssssssssssss.
Tikiuosi nea
, bet dabar jau bijot imsiu, nes griežta pasirodei, bijau kad dar nosi sugurinsi
.
Tikiuosi , jei man nekils jokiu minčiu ( nu vot apims panika ir niekas nesusidėlios), galima bus atsiūsti saldainiu besitransformuojančiu i kalorijas
.
Tikiuosi nea

Tikiuosi , jei man nekils jokiu minčiu ( nu vot apims panika ir niekas nesusidėlios), galima bus atsiūsti saldainiu besitransformuojančiu i kalorijas

jergau nei aš griežta nei ką, kodėl visi taip apie mane galvoja

QUOTE(Katinytis @ 2011 03 03, 13:12)
aga aš irgi....tik mintyse

QUOTE(_Smilga_ @ 2011 03 03, 13:15)
Kalorijos - tai tokie maži bjaurūs padarėliai, kurie gyvena spintose ir naktim siaurina drabužius.
Šita, gi, kažkaip Katinytis čia labai greit pas mus atsirado, be jokių ritualinių "apčiupinėjimų". Tai gal davai nelaužykim tradicijų? Gal iškvočiam? M?
Bo aš apie ją tiek ir težinau, kad anam svape buvo. O kas ji, iš kur ji ir t. t. tai nežinau.
Be to, dar gal reikėtų kad anketą užpildytų ir savo veidą į mūsų slaptą "nuotraukų" albumą įkeltų. Man gi labai cekava
Šita, gi, kažkaip Katinytis čia labai greit pas mus atsirado, be jokių ritualinių "apčiupinėjimų". Tai gal davai nelaužykim tradicijų? Gal iškvočiam? M?
Bo aš apie ją tiek ir težinau, kad anam svape buvo. O kas ji, iš kur ji ir t. t. tai nežinau.
Be to, dar gal reikėtų kad anketą užpildytų ir savo veidą į mūsų slaptą "nuotraukų" albumą įkeltų. Man gi labai cekava

aš irgi šiandien turėjau mieste reikalų, ir pamąsčiau kad Katinytis šoko į paskutinį traukinį , a mes va tep vat neišklausinėjom, nei ką mėgsta, nei ką valgo, kiek vaikų turi santuokinių nesantuokinių, kiek meilužių, su kuo ir kada miega

p.s aš nekenčių biuriokratų