Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "transformeriai"

QUOTE(Katinytis @ 2011 03 15, 21:50)
Aga jau iėjau , pamačiau .Faina lovos kaimyna turi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Save jei norit galiu parodyt neslapstant ale matėt. O šiaip tai ispūdis , kad visos monikienkos dailiosios  thumbup.gif .

pats fainiausias didis.gif lotuliukas.gif , jojo maskuotė gera monekenkų cool.gif neapsirik nono.gif:
Atsakyti
norėjai pasakyt , kad esat ateivės ir maskuojatės kaip monikienkos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Čia ryškiai mano vienatvinis maksimalizmas reiškiasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
o jei po rimtųjų monekenkų tokių, kad anoms viskas liptų ne per daugiausiai wink.gif

norėjau paklausti ar visos sumetė savo figūras į albumą , bo vakar man buvo trūkums g.gif
Atsakyti
Nesumečiau , kadangi nesinaudoju šiuo albumu tai sunku suprast kokiu budu tai padaryt .Viena karta paaiškinat ir tada viska suprasiu ir padarysiu, o jei ne kaltinat tik save , dėl mano figūros nebuvimo tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis. Nus neprieinu iki anketos, kad pataisyti unsure.gif Rasau cia ax.gif Spalvos pavasari vasara patinka visos, isskyrus zalia, ruzava, elektines...Balta asocijuojasi su baltu chalatu biggrin.gif
Suknes, sijonus jau pradejau nesioti. Buvau pastorejusi zymiai, paskui nemeciau kelis kg ir supratau, kad jei dabar neapsitempsiu sijono, tai paskui bus velu biggrin.gif
Tasiukai tinka visokie. Saliai taip pat.
Nesu manikenka ir dar mazo ugio. Lyg ir nera fotkes visu ugiu, einu pasiziureti.
Atsakyti
Tai ūgis kaži ar fotkėj atsispindi biggrin.gif nebent fotkinta prie Stelmužės ažuolo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 15 kovo 2011 - 22:36
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 15, 22:35)
Tai ūgis kaži ar fotkėj atsispindi  biggrin.gif nebent fotkinta prie Stelmužės ažuolo  biggrin.gif

tada jau visos be išimties monekenės būtų biggrin.gif, bet vis tiek gabaritai matosi lotuliukas.gif jau gali spręsti ar iš trijų metrų išeis sijonas transformeris ar tik kepurė laugh.gif
Atsakyti
Na štai ir gimė klausimas koks jūsu ūgis
Mano 164 ax.gif iki monikienkos kaip iki dangaus, bet aš gražai šoku tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oi Katinyti aš tai aukštaūgė ne taip kaip tu irnesakyk.gif mano 164 lotuliukas.gif
Atsakyti
159 ir graziai riedu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2011 03 15, 23:31)
159 ir graziai riedu  tongue.gif

kas mažiau rolleyes.gif
Atsakyti
Daugiau nei smalsi,bet mažiau nei Naktibalda ar Katinytis.162cm biggrin.gif
Atsakyti