Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "transformeriai"

PO tokiu renginiu kokia savaite buni kaip rūke lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Man atrodo kad aš ir vaikštau kaip koks vabalas lotuliukas.gif , o dar reikia vyra i komandiruote išruošt doh.gif

Mano oro akrobatė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif
Maniske tai nedrista sokineti schmoll.gif Nors as ir pati bijociau blush2.gif
Atsakyti
Čia antras kartas ir turbūt galėtu dar ir dar ir dar , nes kai laikas baigėsi rėkė, kad nelips lauk doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Čia atominis vaikiukas be jokiu baimiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiuks,Oksyte 4u.gif
Katinyti bet drąsums mergikės bigsmile.gif Mane surištą neįkeltų į tą aparatą-žviegčiau kaip skerdžiama lotuliukas.gif
O man rods,kad jau viskas su transformeriais aišku.Neaišku tik su spalvom.Taigis,nors jau ir klausiau,paklausiu dar kartą

KOKIA SPALVA ŠĮ PAVASARĮ TAMSTYTES VEŽA biggrin.gif Prisipažinkit,o tai gausit baltą-nes kai nežinau ko griebtis,griebiuos baltos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netikėtai: 14 kovo 2011 - 17:59
Mane visad veža mėlyna, ciklamenas, ryški geltona, violetinė
Atsakyti
Kaip norėčiau taip pašokinėt, super būtų.
Pas manę violetinis periodas dabar, bet vis dar žavi mėlynai žalio ir dar violetinio derinys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 14 kovo 2011 - 18:55
mėlyna ,juoda, pilka , šokoladinė, alyvuogių
sorius nekalbadieniai 4u.gif
Atsakyti
Pas mane kažkaip "nusistovėjo" žalia, mėlyna, ruda, bordinė ir dar juoda. Bet tai nieko nereiškia - jamu visokias spalvas, taip kad nesiparinkit dėl spalvų.
Netikėtai, aš tikiuosi išsiruošt į Vilnių anksčiau nei tu kur nors užsieniuosan išsiruoši. lotuliukas.gif Bet tai žinai... gerais norais pragaras grįstas rolleyes.gif
Atsakyti
Man :balta, pieno, karameline, violetine, bordo ir aisku juoda
Papildyta:
o as jau suplanavusi geguzes menesi pabaigoje) atostogas i Ispanija mirksiukas.gif
savaitgalio darbeliai
user posted image
user posted image
lankeliai gumytes dukrai
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 14 kovo 2011 - 20:42
mergai ne visos fotkes sukėlėt savo feisų g.gif , a kodėl unsure.gif nugis pasirodykit kaip aš jumi undarokus siūsiu g.gif

man rudi visi atspalviai 4u.gif

tavi man šalis labi gražus spalvytės niam......

netikėtai ale mergička kakaja krasnavica wub.gif , mezgalioji vis ania bigsmile.gif , jau pavasaris jei ką ax.gif

Daivulyt gražūs darbeliukai wub.gif
Atsakyti
O kur tuos feisus paspoksot, nes mažu ir aš undorokus siūsiu tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Dabar jau rašykit ar nešiojat undarokus i suknias lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir dar galvos dangalus ir darkokius nors keistus dalykus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nešioju šalius, švarkus, kelnes, jei labai karšta tai gerai būt kokia neprigludus suknelė, su kepurėm problema (mažai kas tinka)
Atsakyti