Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "transformeriai"

Mieguti, sveikyju 4u.gif

prieš kelias valandas aš pagimdžiau 

Tai išsipyldė kukli svajonė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nieko Mieguti jei ne visa tai jau trecdali tikrai gavai , truksta tik kampucio kur tavo pavarde irasyta tongue.gif
Atsakyti
dėkui merginos 4u.gif nu taip nedaug atrodo liko visai, bet visa "linksmoji"dalis doh.gif
Atsakyti
mergai kur dingot? unsure.gif varau į mišką malkaut su vyru, vakre patikrinsiu ar gyvų yra
Atsakyti
Antra diena šveičiu kampus, laukiam šeimos galvos parskrendant ax.gif
Atsakyti
sveikos,

gerai tie mokslai, bet kai baigiasi buna super..

o as mastau, 3 diena guliu su temperatura, ir ar kviest geritaja ar ne, ar jie atvaziuoja, o cia reanimuotinas zmogus nevaziuoja? blink.gif jei pas ji atvyksta..

Atsakyti
Kam tada kviesti, jei nevažiuoja ligonis? Aš prieš kviečiant greitąją irgi būnu nusiteikus niekur nevažiuot, bet kai tokiu tonu išrėžia : "kraukis daiktus" tai tyliai susirenku ir dumiu į ligoninę ax.gif

Hey, merginos, kaip nedalyvaujanti swape galiu pasakyti - tai pats tyliausias swapas iš visų mano regėtų cool.gif smoke.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif ,

Pas mane priverstina tyla, bet jau jauciu kad greit grazins man mano kompuka thumbup.gif
Istikruju kaip pripranti, tai ne tas zodis kaip lauzo kaulus be jo doh.gif Reikia ziedelio strukturos - googlini, vaikui spalvint atspausdint ka nors - prasau, receptukas skanus - visada po ranka, pabendrauti - su malonumu wub.gif Ir visa si laika praktiskai praleidau be interneto. Neisivaizduoju kaip istveriau blink.gif lotuliukas.gif

Buvau pas mama savaitgali. Pas juos (Svencioneliose) dar pilna sniego. Tai vaikai prisiduko iki soties bigsmile.gif, o as susalau nezmoniskai, nes vejas siaurinis trauke doh.gif Bet seip be galo smagu pas mama pasilepinti wub.gif Ir laikas kazkaip labai greitai praejo rolleyes.gif
Atsakyti
Laba ryta,

pritariu elijai, swapas, o bendraujat mazokai?
labai sunku kurti, daryti zmogui, kai jo nepazisti ir norisi padaryti toookio, o nzn ar patiks.
Atsakyti
Istikruju ir tema ne is lengvuju ax.gif Kazkaip atrode viskas zymiai paprasciau rolleyes.gif Bet man labai idomu, koks bus finalas, nes "transformeriai" labai jau ivairiapusiai gali interpretuoti bigsmile.gif
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif
Niu va-štai gi ir aš po sunkiosios savaitės gyva likau biggrin.gif
Mergos,blyn,nu negalim šitaip nekalbėt-kaip dovanas daryt g.gif Turėkit sažinės arba paskui nedrįskit skųstis ir dejuot,kad kažkas netiko,nepatiko ar dar kažkaip kitaip atsitiko.
Atsakyti
hihihi.gif liezuvis.gif
Atsakyti