Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "transformeriai"

Tiek pasiūlymu, sakot sutikt ir su kvarbatkom, o paskui jas perdaryt ane ax.gif . biggrin.gif reiks pagalvot ta linkme
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 28, 15:52)
Tiek pasiūlymu, sakot sutikt ir su kvarbatkom, o paskui jas perdaryt ane  ax.gifbiggrin.gif  reiks pagalvot ta linkme

aha pradžioje gauti būt neblogai lotuliukas.gif

mano mergina dingo iš eterio, bus įdomu man jai gaminti, po swapo iškaršiu kailį už nedalyvavimą swapo gyvenimo veikloje lotuliukas.gif
Atsakyti
O tai kam tiek laukti.Jeigu jau turi adresiukus , tai gali vakare padabot ir išklausinėt visais rūpimais klausimais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kažkodėl galvojau , kad esi iš Vilniaus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 28 kovo 2011 - 16:07
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 28, 16:06)
O tai kam tiek laukti.Jeigu jau turi adresiukus , tai gali vakare padabot ir išklausinėt visais rūpimais klausimais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kažkodėl galvojau , kad esi  iš Vilniaus  ax.gif

aha Vilniaus , savo gyvenime esu buvus lygiai kokius tris kartus tik doh.gif
Atsakyti
Niu va,prabilo biggrin.gif
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 28, 11:14)
Jei reik šnekėt, tai reik.O sakykim idomu ar mėgstat visos kokius nors prikolnus drabužius dėvėt, nu tuos vadinamus vartomais, kur gali kelnes per galva, o pasuki ir džemperis gaunasi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .Ta prasme noriu žinot ant kiek jūs drasios išsūkiui "toks visoks drabužis"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

Jei tik turėčiau,tai dėvėčiau biggrin.gif Nelabai aišku įsivaizduojukaip kelnės virsta džemperiu,bet pamatyt ir išbandyt tikrai neatsisakyčiau thumbup.gif

QUOTE(Oksyte @ 2011 03 28, 12:16)
a. ale "rubas"
b. tase
c. idomesnis papuosalas 
d. koks nors daiktas naudingas gyvenime

Iš tavo rankyčių jamu viskąąąąąą 4u.gif

Aš tai oficialia išeiginine mėgaujuos-pamiegu,pavalgau,pamiegu,pavalgau lotuliukas.gif Jazau,kaip gera išsimiegot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 28, 15:33)
nusiardysi irnesakyk.gif ir bus vat transformacija laugh.gif

QUOTE(tavi @ 2011 03 28, 15:34)
Iš kvarbatkų šaliką pasidarysi, vat ir transformeris

thumbup.gif
Atsakyti
Netiketai, į kalašes įkiši rankas vat tau iš kelnių ir tipo bolero
Atsakyti
Nu bolero tai paniatna,bet kaip gaut džemperį g.gif Bet aš jamčiau tokį eksperimentą thumbup.gif
Atsakyti
Nu žinok, teks skylę su užtrauktuku daryt
Atsakyti
Kutrioj vietoj? lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai patogios kelnės turėtų būt, nu sau ta skyle - gali atlikt visus "reikalus" net nenusimovus jų hihihi.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikos ,aš dar labai tyngiu kalbėt , o dar ir sveikatėlę taisau(kaulus palaužau), tai man apatiją isijungus doh.gif
ten visokie trancparantai rūbai man tinka, Oksytės irgi tinka viskas 4u.gif
Atsakyti