netyčia įlindau į temukę jūsų, žiūriu apie anginą šnekat, fui 3 dozes antibiotikų šį žiemos sezoną suvartojau, vis atsinaujindavo, kol ir pati neatradau to pačio vaistuko, super padėjo, tfu tfu bet jau antras mėn jokių problemų nebeturiu
o dažnai rytais vis apskaudėdavo gerklę, kol nedaeidavo iki pūlingų anginų.

Geras reiks nusipirkti, o tai mano silpna vieta gerkle, biski kas ir skauda , ir mazius toks pats

Galima ir vaikams duoti. Mano pediatre rekomenduoja visad. Dar is tos pacios firmos yra nuo sinusito tabletes, bet as vaikams pakisu suciulpti kai tik tik sloga prasideda. Iki zaliai geltono turinio neissivysto
Dar karteli uzakcentuosiu, kad padeda kai vos vos pajauti simptumus. Nebent man taip.Visa ziema vazineju pas snargliuojancius, kosincius, perdziancius....nus nuo sito tabletku dar neradau
Ziemos metu turejau gal kokia savaite sloga...visos mano "ziemines" ligos. Ai, lyg ir tempa1-2 dienas buvo.
Bet tas tabletes galima ir su antibais vartoti

Dar karteli uzakcentuosiu, kad padeda kai vos vos pajauti simptumus. Nebent man taip.Visa ziema vazineju pas snargliuojancius, kosincius, perdziancius....nus nuo sito tabletku dar neradau

Bet tas tabletes galima ir su antibais vartoti

Nu mergai, žinokit neaktyvias temas pradeda trinti. Jei šiandien neplepėsit - vakare temos nerasit
Nugis gražu ir iškilumai vietoj ir ne per daug jų
Savaitė išeiginių
net pasimečiau tiek laisvo laiko turinti
po namus slampinėju
Kū dar čia jums parodžius

Kū dar čia jums parodžius

Nugi su tais iškilumais labai gražu, ant pakabos nėr tokio vaizdo.
Čia sau nusimezgei?

Čia sau nusimezgei?
Kad man kas duotų savaitę išeiginių... ech vos atsikėliau šiandien. Savijauta lyg vakar bulvių maišus būč krovus
smalsi_, nugi super mezginukas
Gera figurytė, nevaryk Dievo į medį

Kerpena, mokinausi reglaną nuo viršaus, be siūlių. Ir ant ko išmoksi, jei ne ant savęs. Raštas specialiai toks paprastas, kad mezginys greičiau megztusi. Ir siūliukai likutis - matkelis vienas buvo... Nemanau, kad nešiosiu
Sau esu kitokios spalvos siūlus jau nusipirkusi
Pirmas mezginukas neštukei gavosi
Taip pat likučius sumezgiau

Kakliuką taisysiu ir diržas bus megztas.
Tavi
vakar, po paros darbo taip pat jaučiausi, suprantu 
ELIJA, AGA, FIGURA GERA, TIK KOJOS PERTRUMPOS

Pirmas mezginukas neštukei gavosi

Kakliuką taisysiu ir diržas bus megztas.
Tavi

ELIJA, AGA, FIGURA GERA, TIK KOJOS PERTRUMPOS

Smalsi tu tai po paros darbo, o aš tai nesuprantu ko tokia išgręžta. Na taip vakar turėjau prezentaciją, po to kaklaraištį tapiau nes laikas spaudžia ir dar mėsą kepiau, kurią sakiau diedui iškeptį.