tavi, pavasarį kas antra moteris tokiais nususkundimais gali pasidalinti, toks metas
B grupės vitaminai, magnis ir susitvarkys
Man tas drabužis nėštukei pasirodė fantastiškas, tik norėjau sakyt , kad diržiukas netinka lyg ir ale ir pati sakai , kad bus kitoks
.
Man galvoj kažkoks vakumas, gal todėl , kad labai jau viskuo užkištas laikas. Turi vėl šeimos galva išvažiuot i komandiruote netikėtai, netikėtai vaiku baldus atvežė, dar kompas visai vos gyvas.Tai atrodo lyg ant ledo, kuris tuoj luš
.
Man galvoj kažkoks vakumas, gal todėl , kad labai jau viskuo užkištas laikas. Turi vėl šeimos galva išvažiuot i komandiruote netikėtai, netikėtai vaiku baldus atvežė, dar kompas visai vos gyvas.Tai atrodo lyg ant ledo, kuris tuoj luš
Sveikos gyvos kas gyvos
Aš bandau atsigaut-nesekasi
Nu biat kita savitę jokios gastrolės nėr,viskas vietoj,tai mažum atsigausiu.irmažoji atrodo pagaliau pasveiko,daržan ištremsiu tai gal bus bent kokia minutė kojoms pailsint
Smalsi baisiai gražus žalumas to tavo sukneliaus su iškilumais.Nu labai labai man
O sakyk,kas ten per siūlas toks vaivorykšte susidėlioja
Jau ne pirmą kart matau,baisiai parūpo.Sakau gal ir man tokio reik? Nu ne man,aš nesimarginu,nemėgstu.Bet mergiotėm tai gal fainiai būt
Aš bandau atsigaut-nesekasi
Smalsi baisiai gražus žalumas to tavo sukneliaus su iškilumais.Nu labai labai man
Tai tipo savitgaliaujat ania
O kai kas ką tik iš darbo parsivilko
Einu kanopėles ištiest kol kanarėlė mano miega
Labs ryts
O,Tavi meno kūriniais užmėtė
Išdurnėčiau,koltokius ornamentus nupaišyčiau
Įspūdinga,mergyt,tikrai
O,Tavi meno kūriniais užmėtė
Cha! Tavi savo senuosius fraktalus išsitraukė. O dar kaklaraištį kortom apdėliojo ir apsimeta kad nupaišė
Šita gi, mergos, davai gaminam ne iki balandžio 17, o iki gegužės 1, m? Jaučiu, kad nespėsiu aš
Šita gi, mergos, davai gaminam ne iki balandžio 17, o iki gegužės 1, m? Jaučiu, kad nespėsiu aš
Man jokia išganinga mintis i galva neateina, na tokia kur tiktu manogautam žmogui
Laba
Kosmaras koks, apsiblausus vaikstau, nes vakar gal iki 2 val. suknute pabaiginejau megzti, skalbiau....
Man prasau apie spalvas pakalbekit. Paminekit kokias tris
tavi, rimtai ten kortos ismetytos?
Melagiuke
O tokiems rastams as nepasirasyciau, kantrybes tam nerasta
Kosmaras koks, apsiblausus vaikstau, nes vakar gal iki 2 val. suknute pabaiginejau megzti, skalbiau....
Man prasau apie spalvas pakalbekit. Paminekit kokias tris
tavi, rimtai ten kortos ismetytos?
O tokiems rastams as nepasirasyciau, kantrybes tam nerasta
QUOTE(_Smilga_ @ 2011 04 03, 12:40)
Aš už
Smalsi,kokia sukienka
tai vat apie spalvas,ania
sutinku su Smilga, dabai ilgiau.
Nupieštos kortos, toks užsakymas
Smalsi super suknelė
Nupieštos kortos, toks užsakymas
Smalsi super suknelė