Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "transformeriai"

žinau biggrin.gif šitam swape tik nedalyvaus mirksiukas.gif juk buvo 2 skirtingos swapų temos biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif matau Kerpena
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 02, 16:44)
a tu tamstele nenorėtum prisjungti  cool.gif , čia viso negalinčios registruojasi  cool.gif

Nežinau, jaučiuosi išsikvėpusi swapams.

Ir jokios minties apie transformerius neturiu.

Ir kam panorėti daryti nežinau.... Man tos taisyklės neaiškios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 02 kovo 2011 - 17:47
Su panorejimais ir man sunku. Rasykis, paskui boikotuosim lotuliukas.gif Man geriau surasyti ko as noriu biggrin.gif
Atsakyti
laba mergytės.....kiek daug visokių komentarų...kiek daug peno mintims.... gal geriau mane išbraukti....... verysad.gif
Atsakyti
Nu vsio! Dostali!!!! Rašotės kas dar norit ir baigiat čia myšt kompotan. O Naktibalda eina makaluot. O tai čia ir iki Kalėdų nebaigsim.
Vo taip va!!! gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnelyte @ 2011 03 02, 18:38)
laba mergytės.....kiek daug visokių komentarų...kiek daug peno mintims.... gal geriau mane išbraukti....... verysad.gif

pozna jokių peno penio jokių iškreiptų minčių cool.gif

davai laukiu susirašymo galutinio, Giagutė, Kerpena, Katinytis, W@idaw , ELIJA , ar norit ,kad Smilgą užsiundyčiau cool.gif, jei ką primiršau taip greit rašykitės vis tiek biggrin.gif

ok moderuoju aš, laukiu paskutinio sąrašo iki 21 val. po 21 val. laukiu norų sąrašų į el.paštą

lietus71@gmail.com

anksčiau nesiųskit 4u.gif

einu paglamonėsiu diplominį darbą doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif be jusu siandiena man labai liudna butu svetimame bute ir dar vienai...nors zinau, kad priesais gyvena snipe bobute ir seimininkui viska atraportuos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 02 kovo 2011 - 20:09
Smalsi, kaip operacija?
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2011 03 02, 20:14)
Smalsi, kaip operacija?

Dekui, kad pasidomejai 4u.gif Viskas gerai. Bet va kaip gerai, kai palatoje ne vienas zmogiukas guli. Man esant kitam ligoniukui laseline baige sulaseti, sesutes ejo ieskoti vaikstantis ligonis. Baisu ir pagalvoti, jei oro patektu... O visai neseniai po valgio, tas pats vyrukas po laselines, sedint lovoje, nualpo. Tai vel pagalba kviesti teko lovos kaimynams doh.gif
Atsakyti
Tai kiek suprantu esu priimta blush2.gif .
Tik nežinau kur ieškot dabar to sarašo ir kas ten rašėtės. Itraukit ir mane ax.gif , aš noru nelabai turiu tai gal darau tokiu principu- kas liks tas ax.gif
Sunku būt ta šviežia mėsa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 02 kovo 2011 - 20:34
1.Oksytė
2. netikėtai
3. sapnelyte
4. Daivulyte
5. tavi
6. smalsi
7. Smilga
8. miegutis
9. Naktibalda