Labs vakars
Nugis kadangis aš ne kaip visi žmonės darbą pradedu ir baigiu nesveiku laiku,tai jau gerokai po tosios devintosiosios.Turiu vieną baisiai didelį neįgyvendintą norą,bet matyt jau posdna batia.Kaip jau bus taip.Duok man Naktibalda kaip visada-ką nors naują šviežią mažai čiupinėtą

Arba atvirkščiai-ką nors senai gerai pažįstamą-minkštą šiltą ir prijaukintą.Gali duot ir kobrą akiniuotą ir neakiniuotą.Aš neišranki.Man tinka visos
QUOTE(Oksyte @ 2011 03 02, 11:24)
Netikėtai, o kaip vaikai? Man tai dydziausias stabdys

Meile kitais metais i paruosiamukus eina. O jei mest i nauja aplinka, ar nebus blogiau
Oksyt,vaikai daug greičiau adaptuojasi nei suaugę žmonės.Patikėk
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 02, 15:43)
Laba diena, ar priimat šviežia mėsa

,
http://kate.katinas.net/
A,jazau

Katinyčiui mane duok.Arba Oksytei.Ilgai jūs čia mane be vilnos gėrių laikot.
QUOTE(ELlJA @ 2011 03 02, 17:20)
Supratau, ką turit omenyje, bet prisipažįstu, jog jau seniai norėjau apie tai kalbėti, bet nedrįsau,
galėčiau ir nicku įvardinti, nu bet nesinori įžeisti.
Nu vat čia miargai tai aš nesutinku-gal aš ir kokia babaisa,bet manau,kadreik nickais vardint.O tai aš pavyzdžiui sėdžiu rami kaip belgas ir man net į galvą nešauna,kad žmonės manim nepatenkinti.Aš labiau norėč tiesos žinoti,negu taip ir likt nesusipratus
QUOTE(_Smilga_ @ 2011 03 02, 20:47)
Nu vsio! Dostali!!!! Rašotės kas dar norit ir baigiat čia myšt kompotan. O Naktibalda eina makaluot. O tai čia ir iki Kalėdų nebaigsim.
Vo taip va!!!
O vat čia teisingai pastebėta