Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "transformeriai"

user posted image

user posted image
Atsakyti
Naktibalda, tu čia diplominį taip "glamonėji"? g.gif
Atsakyti
Čia ruošiasi visas dalyvaujančias pakočioti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
O čia taip laikas eina likęs tavo diplominiui rašyt? lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasuoju blush2.gif Nieko įdomesnio nesugalvoju doh.gif O bet ko siųst nenoriu blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image

STOP
Papildyta:
Smilga prisidirbsi ..................gal nori parašyt??????????????????
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 02, 21:04)
Smilga prisidirbsi ..................gal  nori parašyt??????????????????

не пугай кота сосиской cool.gif
Atsakyti
jau gauti trys norai biggrin.gif
Atsakyti
Naktibalda, o tau nebus neįdomu kai žinosi kas tau gamins? g.gif
Atsakyti
QUOTE(W@idaw @ 2011 03 02, 21:16)
Naktibalda, o tau nebus neįdomu kai žinosi kas tau gamins?  g.gif

nu jau pozna, bus įdomu mirksiukas.gif , man svarbu dalyvauti, o dovanų aš noriu nuo jūsų visų, dar nesugalvojau ar pirmas noras man gamins ar ką kitaip sugalvosiu ax.gif , pasistengsiu nekankinti žmogaus jei būsiu paskutinėj vietoj biggrin.gif
dėl manęs nereik pergyventi rolleyes.gif
Atsakyti
Labs vakars 4u.gif
Nugis kadangis aš ne kaip visi žmonės darbą pradedu ir baigiu nesveiku laiku,tai jau gerokai po tosios devintosiosios.Turiu vieną baisiai didelį neįgyvendintą norą,bet matyt jau posdna batia.Kaip jau bus taip.Duok man Naktibalda kaip visada-ką nors naują šviežią mažai čiupinėtą lotuliukas.gif Arba atvirkščiai-ką nors senai gerai pažįstamą-minkštą šiltą ir prijaukintą.Gali duot ir kobrą akiniuotą ir neakiniuotą.Aš neišranki.Man tinka visos cool.gif
QUOTE(Oksyte @ 2011 03 02, 11:24)
Netikėtai, o kaip vaikai? Man tai dydziausias stabdys  doh.gif Meile kitais metais i paruosiamukus eina. O jei mest i nauja aplinka, ar nebus blogiau  unsure.gif

Oksyt,vaikai daug greičiau adaptuojasi nei suaugę žmonės.Patikėk mirksiukas.gif

QUOTE(Katinytis @ 2011 03 02, 15:43)
Laba diena, ar priimat šviežia mėsa  lotuliukas.gif  ,
http://kate.katinas.net/
blush2.gif

A,jazau bigsmile.gif Katinyčiui mane duok.Arba Oksytei.Ilgai jūs čia mane be vilnos gėrių laikot.

QUOTE(ELlJA @ 2011 03 02, 17:20)
  Supratau, ką turit omenyje, bet prisipažįstu, jog jau seniai norėjau apie tai kalbėti, bet nedrįsau, galėčiau ir nicku įvardinti, nu bet nesinori įžeisti. 

Nu vat čia miargai tai aš nesutinku-gal aš ir kokia babaisa,bet manau,kadreik nickais vardint.O tai aš pavyzdžiui sėdžiu rami kaip belgas ir man net į galvą nešauna,kad žmonės manim nepatenkinti.Aš labiau norėč tiesos žinoti,negu taip ir likt nesusipratus cool.gif

QUOTE(_Smilga_ @ 2011 03 02, 20:47)
Nu vsio! Dostali!!!! Rašotės kas dar norit ir baigiat čia myšt kompotan. O Naktibalda eina makaluot. O tai čia ir iki Kalėdų nebaigsim.
Vo taip va!!!  gun_smilie.gif

O vat čia teisingai pastebėta drinks_cheers.gif
Atsakyti