Man tikrai kiltų įtarimas dėl to. Kai mano vyras turėjo meilužę, Jis kaip tik taip ir darė - bėgdavo į kitą kambarį atsiliept.
Papildyta:
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 03 05, 14:53)
O ka, jo negalima sumazinti,butinai begti i kita kambari...nesamone...tikrai yra trecias zmogus...tai vadinasi meiluze...
Jeigu ir ne meilužė kol kas, tai tik laiko klausimas, kada gali tapti meiluže
Man baisu kapstytis, taip pat baisu nieko nedaryti. Net nežinau, ką daryti?
Kaip suseket meilužę/vyrą? Kaip jautėtės? Kaip viskas vyko? Kaip dabar? Ką sakė vyras?
Labai bijau, kad nesusidorosiu su jausmais, jeigu kas... Bet ir aš juo netikiu, kažką įtariu. Iki tol neįtarinėjau. Jeigu bandyčiau priremti, iškart užsisklęstų ir nieko nepeščiau.
Šiandien dar papostringavo, kad moterys niekada nesupras vyrų poreikių, dauguma yra kvailos, pernelyg įtarios ir besisavinančios savo vyrus, o aš ne tokia (cha...) Iš kur tos kalbos? Ir anksčiau kažką panašaus kalbdavome, bet dabar esu perdaug įtari.
Kažkodėl pasakojo, kad bendradarbis-draugas išsiskyrė su žmona ir dabar gyvena su moterimi, su kuria seniai draugauja (!!!). "Jis laimingas, nes ves mylimą moterį" - nuskambėjo taip lyg apgailestautų... Nepuoliau nieko aiškinti, tik paklausiau, ar jis norėtų būti jo vietoje? Atsakė, kad yra per didelis bailys ir per daug vertina tai, ką yra sukaupęs, dėl ko stengėsi ir investavo. Galima ir paparsčiau susitvarkyti, nieko čia tokio..
Supratau, kad arba jau "sėdi ant dviejų kėdžių (turi mane ir meilužę) arba pasiryžęs ją turėti.
Taigi, grynas oras ir pasivaikščiojimas gamtoje man šiandien neprailgo.
Bliamba, ką daryti??? Iškastruočiau ir būtų ramu, o dabar vaikšto su stačiu ir siūlosi:(