Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras radikaliai pasikeitė

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 05, 14:32)
Gal televizoriaus garsas maise  biggrin.gif

O ka, jo negalima sumazinti,butinai begti i kita kambari...nesamone...tikrai yra trecias zmogus...tai vadinasi meiluze... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 03 05, 14:53)
O ka, jo negalima sumazinti,butinai begti i kita kambari...nesamone...tikrai yra trecias zmogus...tai vadinasi meiluze... mirksiukas.gif

aisku yra.. ka mes daugiau galim sumastyt,moterytes lotuliukas.gif
Atsakyti
Ot velnias, kai man paskambina, as einu is patalpos, kad kitiem netrukdyciau, pasirodo reik nutildyti visus, tame tarpe ir TV. Tiesa, vienas esminis dalykas, niekada neissisukineju atsakydama kas skambino, sakau tiesa.

Kas mane verstu sioje situacijoje susimastyti, tai kad blokuotos numerio prieigos. Kam ta konspiracija.

O gal ir mano vyras blokuoja, tiesiog nezinau, nes niekada netikrinu. Kiek progu praleidau, meto ta savo telefona visur kur netingi.

Zinot, bet pasirodo tai yra uzkreciama, galima rimtai isijausti. Paskaitysiu, paskaitysiu ir as tapsiu sekles morka. Jau dabar vyras spilkas meto, kad savininkes instinktas galu gale pradeda manyje pabusti, klausia kam reikia padekoti. Keista, bet jam tai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 05 kovo 2011 - 15:53
QUOTE(Dura @ 2011 03 05, 14:07)
, ką galvojat?

Nieko gero 4u.gif As jau rimtai ieskociau seklio ir advokato, kol neissiverze emocijos.

QUOTE(Montekrista @ 2011 03 05, 14:19)
O gal vyras pana6iam forume prisiskait4, kaip sukelti žmonai pavydą ir taip tapti vėl geidžiamu? Dabar vaidina išsijuosęs, o rezultatai akivaizdūs.

Nesamone schmoll.gif

QUOTE(Moonte @ 2011 03 05, 15:46)
Ot velnias, kai man paskambina, as einu is patalpos, kad kitiem netrukdyciau, pasirodo reik nutildyti visus, tame tarpe ir TV. Tiesa, vienas esminis dalykas, niekada neissisukineju atsakydama kas skambino, sakau tiesa.

Tai ir padaro situacija toli grazu ne ta pacia. O jei net ir pasidarytumete itari ir bandytumet kazka atkast, nieko neslepiantis vyras to neispustu, nes nebutu ka jam slepti.
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 03 05, 14:20)
Nenoriu taves liudinti, bet kai mano vyras turejo meiluze, musu seksas smarkiai pagerejo (padazneti negalejo, nes ir taip buvo superdaznas). Su manim buvo igtin svelnus, o jo nuotaika buvo pakili ir svytinti (kol as viska suzinojau). Vyrai nebega i kita kambari kalbeti telefonu be priezasties  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Man tikrai kiltų įtarimas dėl to. Kai mano vyras turėjo meilužę, Jis kaip tik taip ir darė - bėgdavo į kitą kambarį atsiliept. doh.gif
Papildyta:

Jeigu ir ne meilužė kol kas, tai tik laiko klausimas, kada gali tapti meiluže. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 05, 15:57)
aisku yra.. ka mes daugiau galim sumastyt,moterytes  lotuliukas.gif

Lengva rodyti samoji toms, kurios nepatyre, koks slyksciai sunkus tas laikotarpis, kai jauti, kad su vyru kazkas vyksta, bet nezinai kas. Juk jei gyveni su juo 5-10 metu, pasikeitima is karto pastebi, nors nera nieko konkretaus. Net nereikia, kad i tualeta eitu su telefonu.
Netikrinau nei jo emailu, nei telefono, kazkaip net i galva neatejo, neturejau patirties. Net ir neistikimybes neitarinejau. Tiesiog pries tai keleta kartu atsitiktinai buvome sutike jo sena meile, tai maniau, kad senos emocijos atgijo, todel toks keistas. Kol viena karta pats netycia pakiso man i rankas susizavejusios meiluzes laiska su ispudziais is lovos.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 05, 15:46)

Jei esu namuose tik su savo seima(nera pasaliniu) tai atsiliepiama(jeigu nemaiso mano pokalbis),pritildant kazkoki pasalini garsa...jums tai keistas reiskinys,ane... ax.gif
Manote,jei autores vyras pasakytu,reiktu tiketi... lotuliukas.gif
Atsakyti
Keista,bet as kartais nueinu i kita kambari pasneketi telefonu,net uzsidarau duris biggrin.gif ,kai noriu paplepeti su drauge ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 03 05, 20:14)
Keista,bet as kartais nueinu i kita kambari pasneketi telefonu,net uzsidarau duris biggrin.gif ,kai noriu paplepeti su drauge  ax.gif

As irgi kartasi iseinu i kita kambari pasikalbeti, bet man nesunku atsakyti i klausima, su kuo kalbejau, ir mano draugu telefonai nera islaptinti.
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 03 05, 20:23)
As irgi kartasi iseinu i kita kambari pasikalbeti, bet man nesunku atsakyti i klausima, su kuo kalbejau, ir mano draugu telefonai nera islaptinti.

Apie tai net nesneku,bet kalba buvo apie tai,kad jei nueina i kita kambari snekekti,tai jau su meiluze biggrin.gif
Atsakyti

Man tikrai kiltų įtarimas dėl to. Kai mano vyras turėjo meilužę, Jis kaip tik taip ir darė - bėgdavo į kitą kambarį atsiliept.
Papildyta:

O ka, jo negalima sumazinti,butinai begti i kita kambari...nesamone...tikrai yra trecias zmogus...tai vadinasi meiluze...

Jeigu ir ne meilužė kol kas, tai tik laiko klausimas, kada gali tapti meiluže

Man baisu kapstytis, taip pat baisu nieko nedaryti. Net nežinau, ką daryti?

Kaip suseket meilužę/vyrą? Kaip jautėtės? Kaip viskas vyko? Kaip dabar? Ką sakė vyras?
Labai bijau, kad nesusidorosiu su jausmais, jeigu kas... Bet ir aš juo netikiu, kažką įtariu. Iki tol neįtarinėjau. Jeigu bandyčiau priremti, iškart užsisklęstų ir nieko nepeščiau.
Šiandien dar papostringavo, kad moterys niekada nesupras vyrų poreikių, dauguma yra kvailos, pernelyg įtarios ir besisavinančios savo vyrus, o aš ne tokia (cha...) Iš kur tos kalbos? Ir anksčiau kažką panašaus kalbdavome, bet dabar esu perdaug įtari.
Kažkodėl pasakojo, kad bendradarbis-draugas išsiskyrė su žmona ir dabar gyvena su moterimi, su kuria seniai draugauja (!!!). "Jis laimingas, nes ves mylimą moterį" - nuskambėjo taip lyg apgailestautų... Nepuoliau nieko aiškinti, tik paklausiau, ar jis norėtų būti jo vietoje? Atsakė, kad yra per didelis bailys ir per daug vertina tai, ką yra sukaupęs, dėl ko stengėsi ir investavo. Galima ir paparsčiau susitvarkyti, nieko čia tokio..
Supratau, kad arba jau "sėdi ant dviejų kėdžių (turi mane ir meilužę) arba pasiryžęs ją turėti.

Taigi, grynas oras ir pasivaikščiojimas gamtoje man šiandien neprailgo.
Bliamba, ką daryti??? Iškastruočiau ir būtų ramu, o dabar vaikšto su stačiu ir siūlosi:(
Atsakyti
Kad bėda ne jo stovinčiame.
Atsakyti