QUOTE(Dura @ 2011 03 02, 15:17)
1) Vakarieniaujant maniškis ėmė ir džiaugsmingai pranešė naujieną - kadangi padidėjo firmoje darbo krūvis, jis ne tik dirbs viršvalandžius, bet kartais reikės vykti į regionus su nakvyne. Įdomiausia, kad apie atlyginimo padidinimą čia neina kalba, tik apie darbo vietos išsaugojimą.
2) Su saviverte pas mane viskas gerai. Tik sunku senti gražiai moteriai...Kai visada buvai "pati pati", dabar matai, kad yra ir jaunesnių, ir gražesnių, ir kad laikas ne tavo naudai skuba. Mano vyras labai kritiškas moterų grožiui, jo supratimu yra tik 2 moterų kategorijos: gražios ir pabaisos, dar yra senos pabaisos. Gal iš ir mano kompeksai. Sunku visą laiką išlaikyti jaunos ir gražios titulą...
3) Bet ne apie tai. Nebekapstysiu daugiau, bet būtinai ką nors įsimylėsiu. Reikia širdies žaizdas išsilaižyti. Eina jis...vistiek namo grįš, juk taip pri jų ir vaikų yra prisirišęs:)
1) Aš irgi neseniai vyrui džaugsmingai pranešiau, kad būsiu atsakinga už Kauno regioną (mes gyvenam Vilniuje), nors algos man, savaime aišku, nepakėlė. Kartu pasidžiaugėm, kad bus progų dažniau aplankyti jo seserį, juolab, kad galėsiu susiplanuoti darbus taip, kad komandiruotės būtų penktadieniais - jis atvažiuotų penktadienį po darbo, ir namo kartu grįžtume šeštadienį ryte.
Jei pačiai kyla abejonių, reikėtų atsargiai išsiklausinėti vyro kolegų, ar tikrai darbe įvyko kažkokie struktūriniai pertvarkymai.
2) Nepatinka man Jūsų vyro filosofija, ir man gaila pamotės raganos iš "Snieguolės ir septynių nykštukų" visuose šios pasakos variantuose...
3) Vyrai - kaip katės, myli ne mus, o mūsų šaldytuvą (vertimas: patogumus, kuriuos suteikia santuoka). O dėl vaikų - tinka angliškas posakis "Love me, love my dog" - labiau mylimi mylimos moters vaikai.