Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka_kava @ 2011 03 08, 02:24)

Noreciau isgauti nuotraukas su neryskiu fonu pvz, kazin ar su juo pavyktu?
Kaip cia pvz:
\

jei nori išgauti išplaukusį antrą planą, tai rinkis Aperture (F skaičių) kuo mažesnį smile.gif kuo tas skaičius mažesnis, tuo labiau yra "plaunamas" antras planas smile.gif
Atsakyti
dieve, vel atrodys, kad ginuosi ar pykstuos. doh.gif
Aciu lb uz pastaba. mirksiukas.gif Isties sia mergina fotografavau ivairiais kampais ir ji gavo daug nuotrauku skirtingais rakursais. kitas dalykas, o ka daryt jei modelio nosis nera maza? macius sia mergina, kitas jos nuotraukas, ja fotografavus, man atvirksciai cia atrodo graziai pagautas jos zvilgsnis, israiskingos akys. bet tikrai supratau ka norejai pasakyt, aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 07, 19:55)
Erse, mergele tu, mes mažįstamos  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Aš tave su muiline net fotkinus per vieną susitikimą esu laugh.gif Ne, nu negaliu patikėt  lotuliukas.gif 
Ot ta fotografija, kiek susitinki biggrin.gif Bet kaip būtų juokinga, jei būtume viena kitą pamačiusios einant portretintis biggrin.gif

pala pala, apie kokius tu susitikimus kalbi biggrin.gif as jokiam nesu buvus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 03 08, 09:27)
pala pala, apie kokius tu susitikimus kalbi  biggrin.gif as jokiam nesu buvus  lotuliukas.gif

Pasaže biggrin.gif

Kalbu nepleputes biggrin.gif Jei neaatpažinai, nesiplėskim, parašysiu į a.ž. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2011 03 08, 01:30)
Ar imanoma kazka is sio fotiko ispest, ar pirma ieskotis naujo, o tada jungtis prie jusu? 4u.gif
http://fujifilm.co.u...pix-s2750/Specs

Noreciau isgauti nuotraukas su neryskiu fonu pvz, kazin ar su juo pavyktu?
Kaip cia pvz:
http://imaging.nikon...le/pic_003t.jpg

pati turiu fotiką Kodak EasyShare (visus du netgi), muilinės, bet vienas va toks bišk rimtesnis, kaip Jūsų turimas. Tai su juo ir ND sugebėjau padaryt (vis dar sustojus esu ties zoominimu kojytėm ir klausimu dėl WB laugh.gif ), foną išplaut su juo sugebėjau, tai manau tikrai įmanoma ir su Jūsų. Tik reikia noro ir pastangų mirksiukas.gif
Norėčiau ir aš geresnės technikos, veidrodžio ar bent geresnės mulinės, o bet tačiau - pafotkinu ir su tuo, ką turiu smile.gif
Atsakyti
retorinis klausimas. Ka manot, ar kiekvienas norintis gali ismokt fotografuot? ar arba turi talenta, arba ne?
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 09:28)
Pasaže  biggrin.gif

Kalbu nepleputes  biggrin.gif  Jei neaatpažinai, nesiplėskim, parašysiu į a.ž.  biggrin.gif

jeigu tu ne klp gyveni tada zinau, bet jei klp tada vistiek neatsieju kuri lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 03 08, 09:31)
jeigu tu ne klp gyveni tada zinau, bet jei klp tada vistiek neatsieju kuri  lotuliukas.gif

Jo, gi išsikrausčiau į Gargždus smile.gif
Atsakyti
Dėkui už pastabas mano nuotraukoms 4u.gif

QUOTE(hazelnut @ 2011 03 08, 09:19)
Vanilla, antroj nuotraukoj gerai įsižiūrėk į merginos  profilį. ir pabandyk įsivaizduot save jos vietoj, t.y. ar norėtum matyti nuotrauką, kuri paryškina trūkumus, o ne privalumus? smile.gif Manau, ne. Čia labiausiai kliūna veido pasukimas ne tuo kampu ir labai išrykėjusi, per ilga nosis. Gal ji tokia net ir nėra, bet atrodo, tikrai didoka, neproporcinga. Be to, man trūksta arba kairiojo šono, arba kažkaip kitaip apkirptos, nes dėmesio centras- akys. O čia jos kažkaip pasimeta...

Pritariu 4u.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 03 08, 09:31)
retorinis klausimas. Ka manot, ar kiekvienas norintis gali ismokt fotografuot? ar arba turi talenta, arba ne?

aš manau, kad jei tu kalbi apie fotografiją kaip meną- tai manau, ne kiekvienam tas lemta... arba turi savyje gyslelę, arba ne... o jei kalbi apie švarią, tvarkingą nuotrauką, tai gali kiekvienas, kuriam patinka fotografija smile.gif Aš save priskiriu prie antrųjų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 08 kovo 2011 - 09:37
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 09:33)
Jo, gi išsikrausčiau į Gargždus  smile.gif

nu geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif zinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 08, 09:31)

retorinį klausimą aš ir linkusi suprasti kaip retorinį hihihi.gif o bet tačiau...
pradėjus lankytis čia aš pramokau fotografuot (turiu minty tuos visus zoomus, f, iso ir pan., apie ką ABSOLIUČIAI nesusimąstydavau ir net nesidomėjau seniau). Dabar tėtis, kai mato, kad kankinu fotiką, vis klausia "Nu, ar jau daug išmokai?". Lyginant su juo - taip, aš jau moku daug. Lyginant su jumis - nieko. Gal todėl, kad to noro ir potraukio tiek daug nėra, gal todėl, kad technika dalinai nuvilia (nors žinau, kad su ta mano muiline galima padaryt miaaaaną), o gal todėl, kad ne mano čia arkliukas...
Bet šiaip visgi manau, kad both turi būt - tiek noras (automatiškai ir pastangos), tiek talentas. Juk talentas neatsiranda va taip iš niekur, reikia juk jį vis tiek ugdyt, maitint ir puoselėt... mastau.gif
Atsakyti
Su kovo 8-taja rolleyes.gif

Taviskis turi diafragma nuo 3 iki 11.As pati pradejau su sena muiline cia, ir pradziai tikrai ji buvo neblogai.Kai jau visai nebeuzteko man jos, pirkau veidrodi.Bandyk ir tu su fuji.

QUOTE(Vanillla @ 2011 03 08, 08:09)

Man jos nelabai ziurisi.Jei lyginti fashion fotografija ir tavo-taviske atrodo tokia pigiai namudine.Tu tik nepyk, tikrai nenoriu izeist.Pirmoj-ranku sudejimas-rankos pasidaro labai putlios ir merginai netinka.Antroj rakursas mergina daro ragana didele nosim verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2011 03 08, 09:43)

Pasakysiu taip-darbas, darbas ir dar karta darbas.
Atsakyti