Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

turbut man nelemta. dar viena nevykele fotografijos pasauly
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 08, 09:51)
Pasakysiu taip-darbas, darbas ir dar karta darbas.

turbūt todėl ir stabtelėjau įpusėjusi ND... darbas man patinka, bet darbas tyloje, susikaupime turbūt ne man. nooors į jūsų visų darbus (į kai kurių ypatingai, bet realiai neišskiriu kažkurios labiau) akis pavarvint man labai smagu, kai kurių darbai labai užkrečia, tada einu fotkint ir pykstu, kad nieko nemoku. bet man patinka jus sekti ir skaityti ir bent tyliai sau kažką pasibandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 08, 09:58)
turbut  man nelemta. dar viena nevykele fotografijos pasauly

Manyčiau tai tave turėtų užvest, o ne nuvilt. Nes tik talentas nieko vertas be darbo.
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 08, 09:58)
turbut  man nelemta. dar viena nevykele fotografijos pasauly

Nedrisk nuleisti ranku.Nebuna taip, kad pabandei ir iskart sekasi.
Atsakyti
Sveikos,
gal aš čia ir nelabai vietoj parašysiu, bet tikiuosi niekas nesupyks. Jūsų čia tiek daug ir visos tokios gabios bigsmile.gif mes ieškom kas įamžintų mūsų santuokos įžadų atnaujinimo ceremoniją, gegužės 7d. Kaune. Kad labai temos neterščiau, jei susidomėsit, lauksiu jūsų AŽ.

Gerų jums kadrų ir įkvėpimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 08, 10:05)
Nedrisk nuleisti ranku.Nebuna taip, kad pabandei ir iskart sekasi.

drinks_cheers.gif Čia gi technika, susitvarkymas su ja, tada tam tikros taisyklės ir tik galų gale akis ir jausmas. Jei neturi jausmo, tai nereiškia, kad negali išmokti techniškai dirbti, tokių fotografų apsčiai, vienas iš (mano manymu) nenoriu minėti garsiai pavardės, bet tas, kur olia lia buvo įdėjus nuorodą prieš kelias dienas blush2.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif help.gif

Zodziu bus vaiko gimtadienis, patalpa absoliuciai tamsi, be langu ir sienos ir lubos tamsios ir sienos tamsios. Islaikimo ilgo negaliu, f mazo irgi nevisada, bijau kad iso irgi neisgelbes. Turiu blykste, bet nezinau kaip ja naudot tokioj patalpoj g.gif Fotkinsiu ne pati, bet atiduosiu sureguliuota fotika kitam zmogui, tai kaip uzstatyti blykste, i kuria puse ja nusukti, gal ta balta kortele istraukti? Kaip jus darytumet?
Atsakyti
Paprasta, paziurejau flikre Manto fs, tai zinok ateisiu pas tave mokytis vyru portreto.Patiko labai.
Atsakyti
labas rytas, su moters diena visas 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 03 07, 23:29)
o jūs man papasakokit, kas čia per mada šaltu metu modeliukus išrenginėti. Žinokit aš vistiek dar nesupratau. Ritmai klausiu, nesityčioju.

na as galiu pasisakyti is modelio puses, tiesiog rengiesi ir viskas, esu pasirengusi daug ka padaryti del gero kadro (ir draugu) tai jeigu galimybes leidzia, kodel gi ne rolleyes.gif
Airv jau isbande mane biggrin.gif

noriu jusu pagalbos, nemoku versti i JB, padekit, va sita foto man ziauriai akys kliuna, jos man per tamsios, kaip reik teisingai ta padaryti?

cia portretu uzduotele I-oji dalis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 08, 10:31)
Paprasta, paziurejau flikre Manto fs, tai zinok ateisiu pas tave mokytis vyru portreto.Patiko labai.

Dėkui smile.gif Aš ir tavęs, tu iš manęs- va taip ir mokysimės smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 08, 10:36)
cia portretu uzduotele I-oji dalis

man tai grazu, tik tureklas maiso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 08, 10:36)

Ir tave su.Grazus j/b, man cia viskas tvarkoj.Ir tureklas patinka.Kliuna tik akeles kadro viduri.
Atsakyti