na, atejo ir mano laikas...isgyvenau didziausia nelaime, issiskyriau su vyru ir dumiu...
turiu klausima, reiketu patarimo ir is zmogiskosios puses ir is praktiskos. Viena drauge gyvena Walton-on-Thames, netoli Londono, lb gera ir artima mano drauge, sake, kad galeciau pas ja pirma laika apsistot. Kita drauge gyvena Portsmouth'e, lb miela, bet nera man tokia artima, o tiskliai blogia ja pazistu, nes pazistamos neseniai. Kaip suprantu strategiskai ir praktiskiau butu vaziuoti i Portsmouth'a, a ne? kaip suprantu, isleiciau maziau ant transportu ieskodama darbo pvz. ir nuoma butu pigesne...ar as klystu? bet is kitos puses jau norisi vaziuoti pas "labai savus", nors dar is kitos puses kartais net nepazistami gali buti artimesni...
zodziu, ka jus manot, ka rinktis walton-on-thames ( netoli Londono), ar Portsmouth?
variatnas pabandyti abudu - ne mano, nes ribotas pinigu kiekis neleis vazinetis, plisu kazkaip ir zmones blaskyti savo " o gal cia o gal ten" nenoriu...
aciu!
Ziuriu niekas tau neatsako, o puikiai isivaizduoju kaip pries ivaziuojant galvoje istisas didelis klaustukas.....kadangi as dar LT, tai nuomone abstrakti - rinkciaus artima drauge....isgyvenai trauma - busi ypatingai jautri, stresas naujoje aplinkoje - tikrai noresis jautraus ir patikimo zmogaus salia....o kad toliau - mano galva vis tiek anksciau ar veliau turesi keltis kazkur arciau darbo....o kur ji gausi niekas nezino, tai ir kur apsistosi pradzioje - tikrai ne esminis skirtumas. Sekmes dideles, as uz menesio bandau laime.