Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamos*****

QUOTE(Irmute.m @ 2011 03 07, 18:06)
Sveikos visos  4u.gif

kaip liudna, viskas taip panasu... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Na va siandien vel buvome pas daktarus su vyru tai jau mano vyreliui sinusitas , nusprende daktariuksciai kad jam sinusitas , kai sakiau jau seniau kad jam sinusitas o ne koks persalimas, tai nieks neklause manes, tai vel nulekiau i vaistine , vaistu. Vaistu tai begales geriam doh.gif na tas gerai kad temperaturos nera smile.gif

Sia nakt sapnavau savo mazute , pries uz miegant prasiau savo dukrytes kad ateitu nors trumpam pas mane i sapna ir ji atejo . Sapnavau ta diena, ta ryta kai ruosiausi pas daktare ir visa ta ... verysad.gif ir kai pagymdau per soka sapnas mano i palata ir laikau savo rankose savo dukryte, as ja apkabinusi, ir ji man sypsosi. Ir per miegus as jai pasakiau aciu kad atejai ir leidai tave pamatyt apkabint, ir pamatyt tavo sypsena, ejau i sporto kluba ir galvojau apie jos atejima pas mane. Gaila kad tik sapne tik sapne bet ne tikroveje ir nerealybeje...
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 03 07, 16:38)
na nunesiau siandien slapima, issiunte i laboratorija, sake ryt paskambins jei kas negerai... o as dar nuvaziavau i ligonine paklaust kodel reikejo pakartot, tai sake nieko blogo, gal blogai nusiprausus buvai  ax.gif  sake, kad daugkam tenka pakartot...
console.gif

Na sakiau bigsmile.gif cia irgi man aiskina, kad gal blogai nusiprausi. Kazin kiek ten reikia valandu praust, kad pagal jas butu gerai blink.gif O sekantis jau buna geras. Nors prausies taip pat lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif per anksti atsisveikinau,kad ligoninen isvaziuoju blush2.gif
buvom nuvaziave,bet nepaguldė...nesupratau as ju,sake,kad kai busi pati pasiruosusi atvaziuok..na,as ir buvau pasiruosus siandienai,bet deportavo atgal...sako,kad kovo 24d.atvaziuok.sakau,kad man 17 i darba,tai nei sis nei tas.
tada paskyre 17 dienai guldyma i ligonine...
Papildyta:
poto pagalvojau,kad lituku reikejo duot,tai ir siandie butu atrade vieta g.gif
Atsakyti
Labas vakariukas, esamosios nėštukės, po kiek Jums dabar savaičių ir kiek svorio priaugote? Mano viena bendradarbė šiandien stebėjosi, kad pilvas alia labai jau matos biggrin.gif , tai dabar galvoju, gal čia man jau valgyti mažiau reik biggrin.gif . Man nuo rytojaus prasideda 21 sav ir yra +5,5 kg smile.gif . Nium, tai kaip kitoms?
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 03 07, 19:28)
Labas vakariukas, esamosios nėštukės, po kiek Jums dabar savaičių ir kiek svorio priaugote? Mano viena bendradarbė šiandien stebėjosi, kad pilvas alia labai jau matos  biggrin.gif , tai dabar galvoju, gal čia man jau valgyti mažiau reik  biggrin.gif . Man nuo rytojaus prasideda 21 sav ir yra +5,5 kg  smile.gif . Nium, tai kaip kitoms?

as tai ne nescia, o vis dar +8 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 07, 21:25)
Sveikutės smile.gif per anksti atsisveikinau,kad ligoninen isvaziuoju blush2.gif
buvom nuvaziave,bet nepaguldė...nesupratau as ju,sake,kad kai busi pati pasiruosusi atvaziuok..na,as ir buvau pasiruosus siandienai,bet deportavo atgal...sako,kad kovo 24d.atvaziuok.sakau,kad man 17 i darba,tai nei sis nei tas.
tada paskyre 17 dienai guldyma i ligonine...
Papildyta:
poto pagalvojau,kad lituku reikejo duot,tai ir siandie butu atrade vieta g.gif

tai turbut kad lituku reikejo duot 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lairam @ 2011 03 07, 21:28)
Labas vakariukas, esamosios nėštukės, po kiek Jums dabar savaičių ir kiek svorio priaugote? Mano viena bendradarbė šiandien stebėjosi, kad pilvas alia labai jau matos  biggrin.gif , tai dabar galvoju, gal čia man jau valgyti mažiau reik  biggrin.gif . Man nuo rytojaus prasideda 21 sav ir yra +5,5 kg  smile.gif . Nium, tai kaip kitoms?

as ir ne nescia dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 07, 20:36)
as tai ne nescia, o vis dar +8  biggrin.gif

ir aš drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2011 03 07, 20:11)

Ai zinok va valgau sokoladus ir galvoju, kaip kazkas pries pora dienu sake, kad gero zmogaus turi but daug biggrin.gif taip ir jauciu kaip su kiekvienu kasniu gereju lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai ištisai mintyse, ką čia suvalgius, kad sulieknėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, tai liekamieji padariniai, tai čia ne tas biggrin.gif . labiau man rūpi, kiek šiaip mūsų neštukės dabar priaugo smile.gif . Mane tai ledai dabar "veža" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2011 03 07, 20:21)
man tai ištisai mintyse, ką čia suvalgius, kad sulieknėt  lotuliukas.gif

As tau galiu pasakyt ka valgyt kad lieknetum biggrin.gif bet zinok skanu nebus.
Kodel taip yra? Viska zinau kaip abecele ka ir kaip daryt, o va prisiverst niekaip negaliu schmoll.gif
Atsakyti