Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamos*****

QUOTE(Laureanza @ 2011 03 07, 20:55)
Patark prasau ax.gif  4u.gif

reik atsidaryt atskira tema biggrin.gif
Parasyk i AZ ka veiki per diena ( fiziskai ), ka valgai ir ko nori ( koks tikslas).
Nasata, pagalvojau, jei geri kazkokius raminamus - suleteja medziagu apykaita nuo ju ir svoris leciau krenta. verysad.gif
Atsakyti
as pvz visa diena galiu nieko nevalgyti-nenoriu,bet vakare viska eina,kad ir siandie silke,ant virsaus pyrago ir t.t.o pries MM galeciau kiaule suvalgyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 07, 22:53)
Begimo takelis tinginiam  rolleyes.gif  dar jei tv priesais stovi - tai viskas.  doh.gif
Begiot reikia grynam ore, uzsidet kokia muzikyte, prie kokios juros isvis fantastiska. Ir ne maziau valanda- jei del svorio begioji. Nes pirmos 20 min tik apsilimas  smile.gif  Jei del saves -gana 30 min.

as kai parom dirbdavau tai budavo liuks man tik sniegas nutirpsta siltoka jau ir lekiu i parkeli begioti 4u.gif prie namu parkelis tai ten nuo mazens begioju as 4u.gif tai zinai begiodavau po valanda man begiojimas yra malonumas 4u.gif o kai pradejau dirbt dienom tai ir nukeliavo sonan begiojimas , nes jau savaitgaliais koks begiojimas pamiegot norisi ilgiau, jau kazkur kazka veiki ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 07, 19:59)
as pvz visa diena galiu nieko nevalgyti-nenoriu,bet vakare viska eina,kad ir siandie silke,ant virsaus pyrago ir t.t.o pries MM galeciau kiaule suvalgyti blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 07, 20:59)

Tai va. Viskas. Blogiau but negali. Kol nevalgai ta ilga laika (iskaitant ir nakti )- tavo skrandis nieko neveikia. Miega. Kol jis nedirba- leteja medziagu apykaita. Paskui pilna prikisi, jis suvirskina viena karta viska ir toliau miega. Nuo viso sito proceso- gadini sau viska is eiles. Norint, kad greitetu medziagu apykaita - reikia valgyt daug kartu. Bent kas tris valandas kaip leliukui. Pradedant nuo ankstaus ryto ir baigiant ne 17 val, o pora valandu pries miega.
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 07, 22:59)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man su sportu sunkus padetis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 03 07, 21:28)
Labas vakariukas, esamosios nėštukės, po kiek Jums dabar savaičių ir kiek svorio priaugote? Mano viena bendradarbė šiandien stebėjosi, kad pilvas alia labai jau matos  biggrin.gif , tai dabar galvoju, gal čia man jau valgyti mažiau reik  biggrin.gif . Man nuo rytojaus prasideda 21 sav ir yra +5,5 kg  smile.gif . Nium, tai kaip kitoms?

man 16sav, esu priaugus maximum 1.5kg ax.gif valgau kaip ir seniau, tik kartais uzeina alkio priepuolis rolleyes.gif va dabar jau trecia pomidora valgysiu, labai skanu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 03 07, 23:09)
man 16sav, esu priaugus maximum 1.5kg  ax.gif  valgau kaip ir seniau, tik kartais uzeina alkio priepuolis  rolleyes.gif  va dabar jau trecia pomidora valgysiu, labai skanu  rolleyes.gif

skanaus smile.gif
Atsakyti
man irgi sportas ne prie sirdies...draugas sakė,kad nupirks lanka sukti...na,lanka tai pasukciau,tik nezinia kaip ilgai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 03 07, 21:09)
man 16sav, esu priaugus maximum 1.5kg  ax.gif  valgau kaip ir seniau, tik kartais uzeina alkio priepuolis  rolleyes.gif  va dabar jau trecia pomidora valgysiu, labai skanu  rolleyes.gif

Mazai priaugai. 4u.gif Bet cia matyt priklauso ne tik nuo taves, o ir nuo vaiko, kiek jis pasiima is taves. Mane pirmus tris menesius pykino, vos valgiau, o paskutinius tris - vietos nebuvo- skrandi spausdavo. Bet tai nesutrukde man beveik 30 kg priaugt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 07, 20:15)
Mazai priaugai.  4u.gif Bet cia matyt priklauso ne tik nuo taves, o ir nuo vaiko, kiek jis pasiima is taves. Mane pirmus tris menesius pykino, vos valgiau, o paskutinius tris - vietos nebuvo- skrandi spausdavo. Bet tai nesutrukde man beveik 30 kg priaugt  doh.gif

drinks_cheers.gif +27kg
Baisuma blink.gif
Atsakyti