Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamos*****

QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 07, 23:15)
Mazai priaugai.  4u.gif Bet cia matyt priklauso ne tik nuo taves, o ir nuo vaiko, kiek jis pasiima is taves. Mane pirmus tris menesius pykino, vos valgiau, o paskutinius tris - vietos nebuvo- skrandi spausdavo. Bet tai nesutrukde man beveik 30 kg priaugt  doh.gif

gal ir mazai ax.gif as su dukryte priaugau 13kg tongue.gif ir per menesi visi isgaravo thumbup.gif kaip jus taip priaugat tiek svorio unsure.gif mane pradzioj pykino, tai nelabai ka ir galejau valgyti, daugiausiai vaisius ir darzoves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 03 07, 22:33)
gal ir mazai  ax.gif  as su dukryte priaugau 13kg  tongue.gif  ir per menesi visi isgaravo  thumbup.gif  kaip jus taip priaugat tiek svorio  unsure.gif  mane pradzioj pykino, tai nelabai ka ir galejau valgyti, daugiausiai vaisius ir darzoves  ax.gif

Zinok pirma karta kai priaugau 20 kg. isejau is ginmdymo namu be 10 kg. Po triju menesiu neliko dar kitu 10 ir dar i minusa. Vaikas didelis, vandenu, placenta, vandenys priskaupe tavo organizme, viska atleidzia ir viskas iseina. Kazkaip jie nutirpo nieko nedarant. O va antra karta su 30 kg. jau sunkiau. Nors irgi netekau 10 po gimdymo. Ir lygiai taip pat 10 po triju menesiu.. va ir liko tas likutis. 8 kg. O cia yra tik mano bulkutes ir spurgos per nestuma valgytos. Pati kalta. Galejau valgyt gera maista. Nestumas cia ne prie ko. Cia mano gerkle per didele buvo tuo metu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 08, 00:39)
Zinok pirma karta kai priaugau 20 kg. isejau is ginmdymo namu be 10 kg. Po triju menesiu neliko dar kitu 10 ir dar i minusa. Vaikas didelis, vandenu, placenta, vandenys priskaupe tavo organizme, viska atleidzia ir viskas iseina. Kazkaip jie nutirpo nieko nedarant. O va antra karta su 30 kg. jau sunkiau. Nors irgi netekau 10 po gimdymo. Ir lygiai taip pat 10 po triju menesiu.. va ir liko tas likutis. 8 kg. O cia yra tik mano bulkutes ir spurgos per nestuma valgytos. Pati kalta. Galejau valgyt gera maista. Nestumas  cia ne prie ko. Cia mano gerkle per didele buvo tuo metu.  biggrin.gif

as ir su nestumais priaugu po 30kg...po gimdymu iskart 12-13 nukrenta...nes vaikiukai dideli, plius vandenu kibiras,placenta, su Melisa placenta net 800g svere verysad.gif ir t.t.matyt toks organizmas mano...nors su 2u nestumu, tikrai needziau kaip su 1aja...
Sakai Meskute dar nesiskirt?pastot smile.gif jau nebezinau kada tas bus...negreit manau...pradejau kt vartoti, nes nebegaliu su tuo ciklu...vyras uzmate tas tabletes, uzpyko, paskui turejau aiskintis jam del tu tableciu, nzn kodel , bet nepasakiau jam kad vartosiu, o jis vonioj rades, sako: kas cia dabar, ka?taiis kur tie vaikai bus? doh.gif zodziu...
ir siaip dbr uzeina visokios mintys,kad gal dagiau visai nebereikia tu vaiku... verysad.gif baisu ir tiek...o kartais vel kitaip viskas atrodo, kad ir 5is...turet...
man is galvos snd neiseina Tanler sakinys, kai parase, kad tolsta nuo savo dukros...bijau pagalvot, kad gali ir man taip nutikti...negi tikrai ims ir pasimirs viskas...juk laikas vistiek viska keicia...ir issigandau pati saves, nne kitaip doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

prisijungt prisijungiau alia net neprisedau perskaityt tik pamaciau, kad du pilnus puslapius priraset per vakara doh.gif .

Visai atsilikau nuo ivykiu skyrelyje, tik pastebiu, kad periodiskai gimtadieninius sveikinimus keicia zvakuciu degimas angeliukam, kad vis musu daugeja...
Mintimis su jumis ir dziaugsme ir liudesy mergytes 4u.gif

bet va uzmaciau Lairam slapukes paslapti, nu man jau seniai ta mintele kirbejo. Sveikinimai wub.gif Tuo paciu ir i ta provokuojanti klausimeli apie svori atsakysiu mirksiukas.gif.Nugyvenau kaip nestuke.gif pilnas 31 savaite, jau . Paskutini karta ant svarstykliu buvau uzsikabarojusi pries kokias ė savaiteles tada vos nuo ju nenugriuvau...9kg. bet jau net zinau kada spejau tiek priauginti doh.gif . Nuo savaiteles buvo prasidejes sokolado bumas ax.gif . Dabar kai uzsimanau sokolado begu skusti morkos... O siaip tai as nestumus pradedu tokiam anorektiniam buvyje tai pirma karta priaugau 13 antra 15 bus matyt kiek si karta lemta.

Visom dideli linkejimai. Jau uz menesiuko galesiu labiau isitraukti i jusu pokalbius.

Grazios moteraiciu dienos visom 4u.gif

Rence , sirdele o tau stiprybes siom dienelem, zvakute tavo angeleliui degu...kaip kartais noretusi, kad viskas tebutu tik blogas sapnas....
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 03 07, 23:10)
as ir su nestumais priaugu po 30kg...po gimdymu iskart 12-13 nukrenta...nes vaikiukai dideli, plius vandenu kibiras,placenta, su Melisa placenta net 800g svere verysad.gif  ir t.t.matyt toks organizmas mano...nors su 2u nestumu, tikrai needziau kaip su 1aja...
Sakai Meskute dar nesiskirt?pastot smile.gif jau nebezinau kada tas bus...negreit manau...pradejau kt vartoti, nes nebegaliu su tuo ciklu...vyras uzmate tas tabletes, uzpyko, paskui turejau aiskintis jam del tu tableciu, nzn kodel , bet nepasakiau jam kad vartosiu, o jis vonioj rades, sako: kas cia dabar, ka?taiis kur tie vaikai bus? doh.gif zodziu...
ir siaip dbr uzeina visokios mintys,kad gal dagiau visai nebereikia tu vaiku... verysad.gif baisu ir tiek...o kartais vel kitaip viskas atrodo, kad ir 5is...turet...
man is galvos snd neiseina Tanler sakinys, kai parase, kad tolsta nuo savo dukros...bijau pagalvot, kad gali ir man taip nutikti...negi tikrai ims ir pasimirs viskas...juk laikas vistiek viska keicia...ir issigandau pati saves, nne kitaip doh.gif

Manau, kad vyrui turejai pasakyti 4u.gif aisku, cia jusu reikalai.. bet siaip. Pastatyk save i jo vieta. Gal jis labai nori dar vaikelio, o tu taip gaunasi, jo akint ziurint- nuslepei ir nieko nesakei, taip iseina, kad nenori.. As uzpykciau ziauriai.. pradeciau galvot, kad gal as cia viena noriu..
Zinai, as irgi labai bijau.. kai pamatysiudvi juosteles, jei isvis pastosiu- nezinau ar sokinesiu ir laimes. Turbut baime sukaustys.. bet kaip jau bus taip.. as kai kazko labai bijau- negaliu ilgai taip buti.. tada einu pas vilka tiesiai i miska- kuo greiciau. Taip ir cia. As zinau, kad kuo daugiau praeis laiko, tuo labiau isiviespataus baime, tai kam laukt ilgai ir save kankint. Viska padaryti kuo greiciau.. kaip jau bus taip bus.. bet nors zinosi.. O cia dabar nei sen nei ten..
O del kitu neisnervink. Kai kurios nutolsta, kitos ne.. kodel tau taip turi buti kaip Tanler? Gal tau bus kaip VJ.. o jau kodel dabar reikia pergyvent kaip bus veliau.. kaip jau bus- taip bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 08, 01:24)
Manau, kad vyrui turejai pasakyti  4u.gif aisku, cia jusu reikalai.. bet siaip. Pastatyk save i jo vieta. Gal jis labai nori dar vaikelio, o tu taip gaunasi, jo akint ziurint- nuslepei ir nieko nesakei, taip iseina, kad nenori.. As uzpykciau ziauriai.. pradeciau galvot, kad gal as cia viena noriu..
Zinai, as irgi labai bijau.. kai pamatysiudvi juosteles, jei isvis pastosiu- nezinau ar sokinesiu ir laimes. Turbut baime sukaustys.. bet kaip jau bus taip.. as kai kazko labai bijau- negaliu ilgai taip buti.. tada einu pas vilka tiesiai i miska- kuo greiciau. Taip ir cia. As zinau, kad kuo daugiau praeis laiko, tuo labiau isiviespataus baime, tai kam laukt ilgai ir save kankint. Viska padaryti kuo greiciau.. kaip jau bus taip bus.. bet nors zinosi.. O cia dabar nei sen nei ten..
O del kitu neisnervink. Kai kurios nutolsta, kitos ne.. kodel tau taip turi buti kaip Tanler? Gal tau bus kaip VJ.. o jau kodel dabar reikia pergyvent kaip bus veliau.. kaip jau bus- taip bus gerai.  4u.gif

man Kt ne apsisaugojimo priemone, bet ciklo susireguliavimo, nepasakiau taip isejo, o kai pamate, buvo velu, teko aiskintis tuomet jau... doh.gif
tai taip bus kaip bus, bet vistiek kazkaip vis pagalvoju... smile.gif o kada tu planuoji tas juosteles pamatyt?
Bice... wub.gif kaip greit arteja susitikimas su leliuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 03 07, 23:30)
man Kt ne apsisaugojimo priemone, bet ciklo susireguliavimo, nepasakiau taip isejo, o kai pamate, buvo velu, teko aiskintis tuomet jau... doh.gif
tai taip bus kaip bus, bet vistiek kazkaip vis pagalvoju... smile.gif o kada tu planuoji tas juosteles pamatyt?
Bice... wub.gif kaip greit arteja susitikimas su leliuku 4u.gif

Tai va jau jis ir turejo suzinoti, kad tau ciklas nereguliarus ir kad ruosiesi tabletes gerti. Aisku, kai mes daug snekam- jie puses negirdi. Bet bent turetum pasiteisinima- AS TAU SAKIAU pasakyt galetum biggrin.gif
As tai ka cia planuoju.. va jau du ciklai praejo.. tai kaip dievas duos. Dar siandien tikrai nieko nera biggrin.gif
Papildyta:

Man tai va sake, kad mano pavarde turejo buti KOMPIUTERIENE biggrin.gif Nes mano vyras ne jis, o kompiuteris lotuliukas.gif
Labanaktis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 07 kovo 2011 - 23:41
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 08, 01:35)
Tai va jau jis ir turejo suzinoti, kad tau ciklas nereguliarus ir kad ruosiesi tabletes gerti. Aisku, kai mes daug snekam- jie puses negirdi. Bet bent turetum pasiteisinima- AS TAU SAKIAU  pasakyt galetum biggrin.gif
As tai ka cia planuoju.. va jau du ciklai praejo.. tai kaip dievas duos. Dar siandien tikrai nieko nera  biggrin.gif

apie cikla zino,daugiau nei reikia doh.gif suseka smile.gif o apie KT nepasakiau....greit apsisprendziau, nes nebuvo kada laukti...kartais nebutina vyrams visko juk ir zinoti mirksiukas.gif
Tau tik 2ciklai tepraeje, o jau atrodo,kad daug daugiau kazkaip.....LABOS KOMPIUTERIENE thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 07 kovo 2011 - 23:43
Mes gražios kaip deivės,
Mes lepios kaip gėlės,
Mums reikia daug meilės
Ir daug šilumos,
Šią dieną mums žydi Pavasario gėlės,
Daug džiaugsmo ir meilės Visoms, visados!
Su Moters diena!

Būkit laimingos visos...
Atsakyti
Laba ryta

Mergaites su musu dienele
user posted image

Ir dar skaniu blynuku 4u.gif

Biciuk, sveikute, 4u.gif

Lairam, mums 26-a savaite, priaugau 8, bet kadangi ir taip nesu manekene, tai skaitosi kad daug. O pilvas man labai issoko pries kokias 3-4 savaites, zinok pati nustebau, nebuvo nebuvo, o paskui bac ir styro lotuliukas.gif

Monikam 4u.gif viskas bus gerai su tais tyrimukais, man irgi yra taip buve, kad blogai, paskui pakartoji kita diena, ir staiga viskas pasitvarko doh.gif

Naujai mamytei stiprus apkabinimas.

Visoms po balioneli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 08 kovo 2011 - 08:37
sveikinu visas su kovo 8

user posted image
Atsakyti

Moters dalia tikrai sunki, bet nepalūžtame kely. Mes mokam džiaugtis ir mylėti, svajoti, juoktis ir kentėti. Linkiu stiprybės, ištvermės, sveikatos ir geros kloties. Sveikinu su gražiausia švente - Moters diena!
user posted image

Atsakyti