QUOTE(xiuke @ 2011 03 07, 23:10)
as ir su nestumais priaugu po 30kg...po gimdymu iskart 12-13 nukrenta...nes vaikiukai dideli, plius vandenu kibiras,placenta, su Melisa placenta net 800g svere

ir t.t.matyt toks organizmas mano...nors su 2u nestumu, tikrai needziau kaip su 1aja...
Sakai Meskute dar nesiskirt?pastot

jau nebezinau kada tas bus...negreit manau...pradejau kt vartoti, nes nebegaliu su tuo ciklu...vyras uzmate tas tabletes, uzpyko, paskui turejau aiskintis jam del tu tableciu, nzn kodel , bet nepasakiau jam kad vartosiu, o jis vonioj rades, sako: kas cia dabar, ka?taiis kur tie vaikai bus?

zodziu...
ir siaip dbr uzeina visokios mintys,kad gal dagiau visai nebereikia tu vaiku...

baisu ir tiek...o kartais vel kitaip viskas atrodo, kad ir 5is...turet...
man is galvos snd neiseina Tanler sakinys, kai parase, kad tolsta nuo savo dukros...bijau pagalvot, kad gali ir man taip nutikti...negi tikrai ims ir pasimirs viskas...juk laikas vistiek viska keicia...ir issigandau pati saves, nne kitaip
Manau, kad vyrui turejai pasakyti

aisku, cia jusu reikalai.. bet siaip. Pastatyk save i jo vieta. Gal jis labai nori dar vaikelio, o tu taip gaunasi, jo akint ziurint- nuslepei ir nieko nesakei, taip iseina, kad nenori.. As uzpykciau ziauriai.. pradeciau galvot, kad gal as cia viena noriu..
Zinai, as irgi labai bijau.. kai pamatysiudvi juosteles, jei isvis pastosiu- nezinau ar sokinesiu ir laimes. Turbut baime sukaustys.. bet kaip jau bus taip.. as kai kazko labai bijau- negaliu ilgai taip buti.. tada einu pas vilka tiesiai i miska- kuo greiciau. Taip ir cia. As zinau, kad kuo daugiau praeis laiko, tuo labiau isiviespataus baime, tai kam laukt ilgai ir save kankint. Viska padaryti kuo greiciau.. kaip jau bus taip bus.. bet nors zinosi.. O cia dabar nei sen nei ten..
O del kitu neisnervink. Kai kurios nutolsta, kitos ne.. kodel tau taip turi buti kaip Tanler? Gal tau bus kaip VJ.. o jau kodel dabar reikia pergyvent kaip bus veliau.. kaip jau bus- taip bus gerai.